Google Android OS
Re: Google Android OS
Vies co, ako idem to dat na reklamaciu. Ten mobil proste prejde cely recovery a potom hodi zase to menu a sem tam sa zapne normalne a potom zase vypne a nabehne to menu. Fastboost nejde vobec, ten trva aj 8 hodin a nic sa nedeje. O data uz prisla, lebo ako prve co spravila , tak dala recovery a wipe data
.. takze tak

Fastboot ti ani nepôjde, ak nie je odomknutý bootloader. Vidím to už len na flash cez EDL. Ale ak je v záruke ako hovoríš, tak to tam daj a nech sa oni trápia.
Zdravím, vám ide Google asisstant? Momentálnu skúsenosť mám takú, že mne funguje, iba ak jazyk systému je nastavený na angličtinu. V slovenčine mi nefunguje. Jediné čo ma na tom štve je to, že vôbec by mi nevadilo sa s asistentom baviť po anglicky, ale telefón by som si rád ponechal v slovenčine.
- ja_som
- Star
- Kontaktovať používateľa:
Asistent nevie po slovensky.
To viem. Preto vravím, že by som sa s ním rád porozprával aj po anglicky ale bez zmeny jazyku celého systému
- ja_som
- Star
Myslel som to tak, že asistent vôbec nie je dostupný pre slovenčinu. Ak máš systém v slovenčine tak len Google Now, či ako sa to volá, je dostupné.
No, problém je ten, že Google assistant go nie je kompatibilný podľa play store s mojim mobilom , tak mi ho nedovolí ani stiahnuť (xiaomi mi 9 se) . Toľko veľa článkov je ohľadom asistenta, že som si myslel že slovákom a cechom to funguje normálne. Myslel som si, že niečo prehliadam
- ja_som
- Star
Myslím, že naši susedia ho budú mať čoskoro, ak si dobre pamätám, tak bola taká info na minuloročnom I/O, len my sme hooooooooodne pozadu, ako s takmer všetkými Google službami.
EDIT: a Go aplikácie sú dostupné len pre Android Go, čo je "odľahčená" verzia Androidu alebo niečo na ten spôsob. Normálny asistent je tu
https://play.google.com/store/apps/deta ... eassistant
ale samozrejme nie je dostupný pre našu krajinu.
EDIT2: stiahnuť ho môžeš aj tu
https://www.apkmirror.com/apk/google-in ... 3-release/
EDIT: a Go aplikácie sú dostupné len pre Android Go, čo je "odľahčená" verzia Androidu alebo niečo na ten spôsob. Normálny asistent je tu
https://play.google.com/store/apps/deta ... eassistant
ale samozrejme nie je dostupný pre našu krajinu.
EDIT2: stiahnuť ho môžeš aj tu
https://www.apkmirror.com/apk/google-in ... 3-release/
Stiahnuť sa dá, ale po otvorení tá iba presmeruje na aplikáciu Google, čiže žiadneho asistenta nespustí. A stiahol som aj go verziu a tá iba žiada zmenu jazyku celého systému . Obidve aplikácie sa po zmene jazyku systému správajú normálne, ale v slovenčine nie.
To je to. Ty musíš mať ten systém v podporovanom jazyku..
Zdravím, vie niekto ako vypnúť zvuk upozornenia na messengeri? Doteraz som mal nastavené iba vibrovanie, a to v tichom režime ale aj pri normálnom, teda všetky upozornenia prišli so zvukom, ale iba messenger zavibroval. No z nejakého dôvodu to prestalo fungovať.
Ďakujem
Ďakujem
Zacal som diskusiu v inej teme, ale patri sem, tak odpoviem tu aj s citaciami...
Dreamer napísal:Na novom smartfone mi prisla potvrdovacia sms z banky pri platbe kartou online, kod bol viditelny na zamknutej obrazovke, po stlaceni tlacidla pre vypnutie. Takto je mozne pri kradezi dokladov a mobilu lahko zneuzit ucet. Je to bezna vec, nie je to bezpecnostne riziko alebo chyba?
Je mozne to aspon zmenit v nastaveniach, teda aby sa obsah spravy nezobrazovala na zamknutej obrazovke? Mam Huawei P Smart Z.
Tak ja by som si to urcite vyhladal a zmenil aj sam (vlastne som to zmenil este pred odpovedou), ale vzhladom na to, ze mnoho ludi nema v mobile antivirus, pouziva pin same nuly alebo postupku, tak je toto podla mna bezpecnostna chyba smartfonu, resp. Androidu a zavazna, predvolene by to rozhodne malo byt vypnute a mozno by to malo byt absolutne zakazane, resp. by mohla byt moznost vybrat kontakty "oblubenych" realnych osob, pri ktorych by sa text spravy zobrazoval aj na zamknutej obrazovke, ale ine nie.baldorex napísal:Samozrejme že to je bezpečnostné riziko a aj dvojfázové overenie cez sms tak dostáva na prdel.
Je to ale tvoja chyba, keďže rôzne možnosti sú v nastavení, viď obrázok. (nebolo mozne zahrnut do citacie)
Nie každý dostáva v správach citlivé informácie, takže možnosť voľby mi nepríde ako bezpečnostná chyba.
Tou je vždy debilný užívateľ.
Aj dnes je veľa ľudí, ktorí nosia pin vedľa platobnej karty...
Tou je vždy debilný užívateľ.
Aj dnes je veľa ľudí, ktorí nosia pin vedľa platobnej karty...
- starysomar
- Addict
Síce nemám defaultný Android ale LineageOS no možno sa to dá aj v defaulte:
Upozornenia na zamknutej obrazovke - skryť citlivý obsah upozornení...
Upozornenia na zamknutej obrazovke - skryť citlivý obsah upozornení...
Najskor dakujem obom za odpoved, aj ked som riesenie nasiel sam uz skor.
Myslim, ze je to zaujimava dilema, takze aj ostatni mozete napisat svoj nazor.
Inak som zvedavy, keby v Amerike kvoli tomu niekomu vykradli komplet ucet, kedze limity su predvolene velmi vysoke, ako by dopadol nasledny sud, kto by vyhral.
Myslim, ze je to zaujimava dilema, takze aj ostatni mozete napisat svoj nazor.
Inak som zvedavy, keby v Amerike kvoli tomu niekomu vykradli komplet ucet, kedze limity su predvolene velmi vysoke, ako by dopadol nasledny sud, kto by vyhral.
riesis, ako obvykle, zbytocnostiDreamer napísal:Myslim, ze je to zaujimava dilema, takze aj ostatni mozete napisat svoj nazor.
- K-u-b-i-a-k
- Addict
má tu niekto z vás redmi note 7? stále pri zapnutí fotoaparátu musím zapnúť režim 48mp. nedá sa to zapnúť na trvalo?
ako chces zneužiť jednorázový kód ktorý je väčšinou platný pár sekúnd a je vygenerované pre jednu jedinú platbu na tej konkrétnej platobnej brane?
môžeš si ho dať vytetovať aj na čelo a nezneuzije ho nikdy nikto
môžeš si ho dať vytetovať aj na čelo a nezneuzije ho nikdy nikto
Funguje niekomu ukazovanie rychlosti, pocas navigovania, v google mapach? Zaciatkom roka som cital, ze tato funkcia uz ma byt aj u nas, no neukazuje mi to. V nastaveniach navigacie mam "tachometer" zapnuty.