Google Android OS
Re: Google Android OS
neviete či pri zálohe Viberu, sa zálohuju aj fotky v chate?
Máš to tam priamo napísané že nie.
Otázka pre tých ktorí máte Pixely od Google,bez Chromecastu si už nemôžem pozerať fotky na TV cez Wifi (Miracast)?
- Supersonic
- Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hej Miracast je softvérovo "zakazany" kvôli tomu že chcú silou mocou pretláčať svoje riešenie. Myslím že na Android 9 ešte boli nejaké hacky ako to povoliť ale na 10tke to už nejde
Phillips telky majú chromecast integrovaný, tam to funguje, ale ostane neviem ako sú natom
Odoslané z Pixel 3a pomocou Tapatalku

Odoslané z Pixel 3a pomocou Tapatalku
ách škoda, láka ma Pixel 4a, ale toto ma trošku odrádza
tyler91 napísal:ách škoda, láka ma Pixel 4a, ale toto ma trošku odrádza
Škoda že nemá IP rating.
ked chces kupovat telefon za 400 eur, nemozes minut este 30 eur za chromecast? ak je to teda jediny dovod preco by ta to malo odradit od kupy?tyler91 napísal:ách škoda, láka ma Pixel 4a, ale toto ma trošku odrádza
viac krát sa mi stalo, že sme si u známych chceli pozrieť fotky na TV a riešiť či má chromecast alebo nie sa mi moc nepáči... rozhodnem sa ešte medzi One Plus Nord a tým Pixelom...
strašne ma láka skúsiť ten vyladený firmware od Google, to sa nebude dať porovnávať so xiaomi čo sa týka optimalizácie.
Alebo tie fotky, tá automatika pracuje neskutočne
strašne ma láka skúsiť ten vyladený firmware od Google, to sa nebude dať porovnávať so xiaomi čo sa týka optimalizácie.
Alebo tie fotky, tá automatika pracuje neskutočne
- ja_som
- Star
Google obchádza operátorov a spúšťa RCS správy.
Dostupné už aj na Slovensku a v Čechách (+ samozrejme ďalších okolitých krajinách)
Dostupné už aj na Slovensku a v Čechách (+ samozrejme ďalších okolitých krajinách)
omylom som sa prepol do sporiaceho rezimu, vratil som to spet a vyskocila mi na ploche tato sipka s nastaveniami kde ju vypnem? (android pie)
- ja_som
- Star
Ak používaš základný "spúšťač", tak to pravdepodobne nevypneš. Ja používam Lawnchair, v podstate Gúglovský "spúšťač" s rozšírenými možnosťami úprav.
Neviete či si môžem správy z Viberu z PC preniesť do Androidu? mal som starý telefon, kde bola vypnutá automatická záloha správ Viberu a v PC mi ostali všetky správy, dajú sa nejako preniesť do nového telefónu ? pôvodný telefón už nemám
Vedel by mi niekto kto pouziva na gmaily stitky pozriet jedno nastavenie?
Gmail - Nastavenia - ucet - Sprava stitkov - hociktory stitok (synchronizovany)
Viete si tam nastavit konkretne zvonenie?
Mam Xiaomi Mi9 a mam podozrenie ze kvoli politike systemu MIUI to tam nemam.
Gmail - Nastavenia - ucet - Sprava stitkov - hociktory stitok (synchronizovany)
Viete si tam nastavit konkretne zvonenie?
Mam Xiaomi Mi9 a mam podozrenie ze kvoli politike systemu MIUI to tam nemam.
- ja_som
- Star
"This used to be a feature but was removed after one of the famous 'updates'."
Takže to už možné nie je.
Takže to už možné nie je.
- taki7
- Medium Professional
Telefóny s Androidom strácajú hodnotu oveľa rýchlejšie ako telefóny iPhone...
https://tekdeeps.com/android-phones-los ... n-iphones/
https://tekdeeps.com/android-phones-los ... n-iphones/
to hadam nie je ziadna novinka, to plati uz dlhe roky.
otazocka ohladom Huawei Health a Watch GT
včera som isiel pohodove tempo na tepy, urobil som 33 km, priemerny tep bol 129 a 450 spalenych kalorii
gps aj tepy som meral cez hodinky
dnes mi prisiel drziak na telefon tak som skusil huawei health cez telefon kvoli tomu, ci ma lepsi signal gps ako hodinky pod rukavom, isiel som len polovicnu trasu
vysledok?
o polovicu menej kilometrov - teda 15km (spravny udaj), priemerny tep 124 (pocitovo tiez spravny udaj) ale spalenych kalorii 680??
podla coho to vlastne meria?
aj data trasy z hodiniek sa v konci prezenu Huawei aplikaciou kde mam nastaveny vek, vysku aj vahu, je to mozne?
asi nie vsak?
včera som isiel pohodove tempo na tepy, urobil som 33 km, priemerny tep bol 129 a 450 spalenych kalorii
gps aj tepy som meral cez hodinky
dnes mi prisiel drziak na telefon tak som skusil huawei health cez telefon kvoli tomu, ci ma lepsi signal gps ako hodinky pod rukavom, isiel som len polovicnu trasu
vysledok?
o polovicu menej kilometrov - teda 15km (spravny udaj), priemerny tep 124 (pocitovo tiez spravny udaj) ale spalenych kalorii 680??
podla coho to vlastne meria?
aj data trasy z hodiniek sa v konci prezenu Huawei aplikaciou kde mam nastaveny vek, vysku aj vahu, je to mozne?
asi nie vsak?

Pri spalenych kaloriach sa vychadza z hmotnosti a z tepu pocas aktivity. Cize ak mas napriklad 80kg a robis hodinovu aktivitu, napriklad hodinove beh kinstatnou rychlostou 10km/h a teda si odbehol za hodinu 10km s tepom okolo 140 bpm, tak by ti malo vyjst v oboch pripadoch, ze si spalil napriklad okolo 400 kalorii. Ak by ai isiel iny den vyssie tempo, napriklad 145 bpm, tak by si nal spalit o nieco viac kalorii. Ak by si uz vyssie napriklad na 165 tepov, tam by uz hodinky mali vyhodnotit, ze si isiel cez limit a spaloval si najma glykogen/cukry a teda si nespalil tolko kalorii.
rozumiem,
je to tak ako pises,
ale v oboch pripadoch - aj vcera cez hodinky, aj dnes cez mobil - mi tepy rátali hodinky, lebo aplikacia bola sparovana s hodinkami a tepy na mobile v appke sa zhodovali s tepmi na hodinkach
(po zapnuti aktivity v huawei health na mobile sa aktivita zapla aj na hodinkach)
a na priemernych tepoch vcera aj dnes vidno, ze som isiel rovnake tempo, len som dnes isiel o polovicu kratsiu trasu a spalene kalorie mi vyratalo o tretinu vyssie
je to tak ako pises,
ale v oboch pripadoch - aj vcera cez hodinky, aj dnes cez mobil - mi tepy rátali hodinky, lebo aplikacia bola sparovana s hodinkami a tepy na mobile v appke sa zhodovali s tepmi na hodinkach
(po zapnuti aktivity v huawei health na mobile sa aktivita zapla aj na hodinkach)
a na priemernych tepoch vcera aj dnes vidno, ze som isiel rovnake tempo, len som dnes isiel o polovicu kratsiu trasu a spalene kalorie mi vyratalo o tretinu vyssie