Google Android OS
- K-u-b-i-a-k
- Addict
Re: Google Android OS
ja ju nemažem. ale veľa známych okolo mňa to má ako bežnú rutinu pred zablokovaním telefónu. hlavne na iphone.
Ja som to robieval pred 8-10 rokmi na starsich Androidoch, tam to mozno aj pomahalo, ale ako pribudalo stale viac RAM-u v telefonoch, tak som s tym prestal, niekde som aj cital, ze by sa to nemalo robit na pravidelnej baze. A pravdupovediac ja som este o takom nepocul, zeby to robili hlavne ludia s iPhone-mi.
- starysomar
- Hardcore addict
Android si to podľa potreby ukončuje a uvoľňuje sám.
Rôzne "čističe RAM" sú sprostosť - čo systém potrebuje, si znova spustí a iba to viac vybíja "batériu".
Ručne ukončujem (mažem z RAMky) výlučne apky, ktoré mám inak zamknuté proti ukončeniu - napríklad LocusPRO, Waze, Torque...
Rôzne "čističe RAM" sú sprostosť - čo systém potrebuje, si znova spustí a iba to viac vybíja "batériu".
Ručne ukončujem (mažem z RAMky) výlučne apky, ktoré mám inak zamknuté proti ukončeniu - napríklad LocusPRO, Waze, Torque...
To sa robilo možno v prvých verziách androidu, teraz si to riadi android / nadstavba
- starysomar
- Hardcore addict
Nech nezakladám tému - po poslednom reštarte (lebo sa mobil v noci zálohoval) mi zanikla možnosť pridať widgety aplikácií na plochu - ponúka výlučne pár systémových, no zo žiadnej inštalovanej aplikácie. Netuším prečo a ako tú možnosť vrátiť. Nestretol sa s tým niekto?
Tak si aj odpoviem - na pridanie widgetu aplikácií na plochu MUSIA byť vypnuté wifi aj dáta. Neviem prečo no tak to funguje. S vypnutými ponúkne klasické widgety aplikácií - so zapnutými zas iné, na systémové veci.
Tak si aj odpoviem - na pridanie widgetu aplikácií na plochu MUSIA byť vypnuté wifi aj dáta. Neviem prečo no tak to funguje. S vypnutými ponúkne klasické widgety aplikácií - so zapnutými zas iné, na systémové veci.
Neviete niekto, čo znamená ten žltý trojuholník s výkričníkom? Včera som si to všimol prvý krát, a nikde som si žiadny problém nevšimol.
Jedná sa o Pixel 5, zabezpečenie OS z tohto mesiaca. Všetko čo sa software-u týka, je aktuálne.
Jedná sa o Pixel 5, zabezpečenie OS z tohto mesiaca. Všetko čo sa software-u týka, je aktuálne.
- taki7
- Medium Professional
Inak zaujímavé, že ja tam mám 116 GB a tiež mám 128 GB pamäť.
Skúsil si kliknúť na ten výkričník?
Skúsil si kliknúť na ten výkričník?
Robilo mi to na S22 Ultra, robi to obcas aj na S23. Vacsinou mi to o 1-2 dni zmizlo.
- K-u-b-i-a-k
- Addict
ten výkričník ukazuje bežne aj mne kvôli fb alebo messengeru. zmizne to.
Vďaka za tipy. FB ani messenger v telefóne nemám. Ani si nespomínam, že by som do telefónu v poslednej dobe inštaloval nejakú ďalšiu aplikáciu. Pri žiadnej aplikácií mi ani neukazuje, že by bol s ňou nejaký problém. Som mal skôr pocit, že mám v telefóne nejakú aplikáciu, ktorú Google vyhodnotil ako potenciálnu hrozbu, no nič som nenašiel.
- ja_som
- Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak by to bola hrozba bolo by to v sekcii vyššie, ale to asi inak zobrazuje.
Ten výkričník je o tom, že sa nejakú apku nepodarilo z nejakého dôvodu aktualizovať. Keby si si vtedy tú sekciu otvoril, videl by si o ktorú ide.
Mne to robí občas keď aktualizujem apku mimo Obchod, naposledy Chrome.
Nie je to nič vážne, po pár dňoch to zmizne, ako už bolo spomenuté, keď sa apka zaktualizuje.
Ten výkričník je o tom, že sa nejakú apku nepodarilo z nejakého dôvodu aktualizovať. Keby si si vtedy tú sekciu otvoril, videl by si o ktorú ide.
Mne to robí občas keď aktualizujem apku mimo Obchod, naposledy Chrome.
Nie je to nič vážne, po pár dňoch to zmizne, ako už bolo spomenuté, keď sa apka zaktualizuje.
Posledny Android mi dava dvojite notifikacie pri platbe. Najskor to ukaze bankova aplikacia a potom aj Google Pay, bez ohladu na to akou bankou platim. Nevie niekto ako vyput notifikacie Google Pay? Oznamenia mam vypnute aj v aplikacii, aj v nastaveni, no aj tak skacu. Robi to aj kamaratovi. Ja Samsung S23, kamarat vari daky novy Xiaomi.
Toto si skúšal:
Open the Google Pay app .
At the top right, tap your profile picture or Account .
Tap Settings. Notifications & emails.
Turn Settings on or off.
?
Open the Google Pay app .
At the top right, tap your profile picture or Account .
Tap Settings. Notifications & emails.
Turn Settings on or off.
?
Yes, funguje. Dakujem.
- guess.whoo
- Redeemer
neviete nahodou preco mi nefunguje nabijanie cez kabel na pixel 7 pro ked pouzivam android auto? kia sportage 22
doteraz mi to slo na samsungu s20 fe, teraz ide len android auto a nenabija telefon
doteraz mi to slo na samsungu s20 fe, teraz ide len android auto a nenabija telefon
A skúsil si vymeniť kábel?
Neviem či správne rozumiem. Ale čítam že to môže byť niečo s power delivery, že by kábel neprepustil dosť šťavy. Môže tam byť rozdielna politika samsung/google.
Neviem či správne rozumiem. Ale čítam že to môže byť niečo s power delivery, že by kábel neprepustil dosť šťavy. Môže tam byť rozdielna politika samsung/google.
- guess.whoo
- Redeemer
skusal som aj original kabel, ktory bol v baleni a dva dalsie
- K-u-b-i-a-k
- Addict
je tu niekto s hodinkami watch 4 samsung?
Mam 4 classic. Cakam na 6