Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Používateľov profilový obrázok
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa ephramko »

antilibertarian napísal: 06 aug 2021, 21:54 Vytrhnute z kontextu, ja som nikde nepovedal ze vsetok pokrok v oblasti psychologie je zly, ja som sa specificky zameral na to co ma z dlhodobeho hladiska potencial rozlozit celu spolocnost...
Hej, už usilovne rozkladajú spoločnost...
https://www.super.cz/764094-svobodny-ga ... -rika.html
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa antilibertarian »

ephramko napísal: 06 aug 2021, 22:01 Hej, už usilovne rozkladajú spoločnost...
https://www.super.cz/764094-svobodny-ga ... -rika.html
Psychologovia ktori pretlacaju pavedecke bludy o tom ze existuje viac pohlavi ako 2, ze je normalne byt na 70% chlap a na 30% zena, ze porucha sexualnej identity je normalna a ze heterosexualita je extremizmus ROZKLADAJU SPOLOCNOST. Ci sa ti to paci alebo nie.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

Ludska bytost je schopna sirokej skaly spravani a spolocenske stereotypy ho zuzuju do dvoch relativne uzkych kanalov - na spravanie muzske a zenske. Toto je vsak nedostatkom spolocnosti, ze sa snazi napasovat ludsku prirodzenost do falosnej dilemy. Vsetko, co robia ludia automaticky a z vlastnej vole je z definicie prirodzene, ci sa ti to paci alebo nie. Odtial je len krok k tomu, aby ta konkretna odlisnost od mainstreamu mala svoje pomenovanie, a tak sme sa dostali ku konceptu viacerych pohlavi. Samozrejme, ocakavam protiargument na sposob aLe NaRoDiS Sa bUd s PiPiKoM aLeBo S PiPiNkOu, co tiez nie je celkom pravda, kedze rodia sa aj ludia s roznymi chromozovymi konfiguraciami a anatomickymi odchylkami. Preto co pises su nezmysly, ktore su vsak v sulade s tvojim nespravne zjednodusenym vnimanim sveta.

Kazdopadne, spolocnost, ktoru rozklada takato pomerne trivialna vec je spolocnost neduziva a svojmu rozkladu sa nevyhne, kedze nezvladne celit ani daleko zavaznejsim problemom. Navyse, ak mas na mysli nasu konkretnu spolocnost tak sa zacni radovat, kedze tato rozklada celu planetu a to je daleko vacsia deviacia od biologickeho normalu nez transmuz sexujuci so siamskymi dvojcatami mrtvych steniatok.

P. S.: Zaujima ma, ake mas najvyssie dosiahnute formalne vzdelanie, ked dokazes spakruky identifikovat pavedecke bludy.
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

Ninx napísal: 06 aug 2021, 23:10 Ludska bytost je schopna sirokej skaly spravani a spolocenske stereotypy ho zuzuju do dvoch relativne uzkych kanalov - na spravanie muzske a zenske. Toto je vsak nedostatkom spolocnosti, ze sa snazi napasovat ludsku prirodzenost do falosnej dilemy. Vsetko, co robia ludia automaticky a z vlastnej vole je z definicie prirodzene, ci sa ti to paci alebo nie. Odtial je len krok k tomu, aby ta konkretna odlisnost od mainstreamu mala svoje pomenovanie, a tak sme sa dostali ku konceptu viacerych pohlavi. Samozrejme, ocakavam protiargument na sposob aLe NaRoDiS Sa bUd s PiPiKoM aLeBo S PiPiNkOu, co tiez nie je celkom pravda, kedze rodia sa aj ludia s roznymi chromozovymi konfiguraciami a anatomickymi odchylkami. Preto co pises su nezmysly, ktore su vsak v sulade s tvojim nespravne zjednodusenym vnimanim sveta.

Kazdopadne, spolocnost, ktoru rozklada takato pomerne trivialna vec je spolocnost neduziva a svojmu rozkladu sa nevyhne, kedze nezvladne celit ani daleko zavaznejsim problemom. Navyse, ak mas na mysli nasu konkretnu spolocnost tak sa zacni radovat, kedze tato rozklada celu planetu a to je daleko vacsia deviacia od biologickeho normalu nez transmuz sexujuci so siamskymi dvojcatami mrtvych steniatok.

P. S.: Zaujima ma, ake mas najvyssie dosiahnute formalne vzdelanie, ked dokazes spakruky identifikovat pavedecke bludy.
Ludska prirodzenost je povazovat sa za zviera, zalubit sa do neziveho predmetu ci sa nebodaj aj tak identifikovat ? Lebo aj to zapada do tej "sirokej skaly moznosti" ktoru popisujes. A k ten druhej casti sa hadam ani netreba vyjadrovat, inymi slovami rozkladame sa tak ci tak cize preco by sme sa nemohli rozlozit este o nieco rychlejsie :mrgreen:. Myslim ze to o tebe ako cloveku hovori naozaj dost :smt006

A je "trochu" rozdiel medzi tym ked sa dievca hra s autickami a nie babikami (ale stale je to dievca po mentalnej aj psychyckej stranke) a ked ma pocit ze sa narodilo v zlom tele, povazuje sa za chlapca a pocituje pritazlivost k rovnakemu pohlaviu cim je takmer nemozne aby si v buducnosti naplnilo svoju biologicku funkciu...Ten prvy pripad je zalezitostou volby a preferencii (velku ulohu hra aj vychova a prostredie), v tom druhom ja jedna o poruchy na vsetkych moznych urovniach...

Nebudem sa tu vsak dokola opakovat, k nezmyslom typu ze normalnost je "socialny konstrukt" , pohlavie "volba" a sexualna deviacia iba "zalezitost preferencie" som sa uz vyjadril a k nicomu neviedlo......Poviem len tolko ze aby si si precital tuto publikaciu kde autorka velmi sikovne bura tie najrozsirenejsie myty pretlacane lbgt lobby. Na to sa ale urcite vykasles lebo aj ona sa takymi nazormi urcite uz stilha v tvojich ociach stat kotlebovolickou a neprogresivnou dezolatkou.... Kazdopadne pre zaujemcou predsa len pridam link.

https://www.amazon.com/End-Gender-Debun ... 1982132515
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

antilibertarian

to ci si sa ty, alebo ktokolvek iny z nas, narodil ako homosexual alebo heterosexual, pripadne ako sexualne nevyhraneny, je geneticka vec a vznika este pre narodenim. Homosexuali, transexuali a dalsi, nie su nejakym umelym konštruktom dnešnej doby, ale existovali vždy, su o tom dôkazy aj u civilizacii starych tisicky rokov po celom svete. Niekde boli takyto ludia plne rešpektovaní a uznávaní, inde iba ticho tolerovaní a inde prenasledovaní, ale vzdy existovali.

Kto sa venuje studiu historie ten vie, že v minulosti bolo sexualne spravanie vacsinou brane liberalnejsie ako dnes a to že napr muž ktori mal normalne ženu a deti a občas mal aj niečo s mužmi, bolo brané ako normálne a jeho sukromna vec. Tak ako niekto uz tu napisal- sexualita je malokedy prisne vyhranena iba na jedno pohlavie, resp sme za urcitych podmienok schopny sa sexualne otvorit aj inej ako svojej majoritnej sexualnej preferencii. Možno by si sa ty, antilibertarian, dost cudoval, co maju v skutocnosti za "neprirodzene sexualne" skusenosti niektori tvoji znami o ktorych si myslis ze su "hetero ako remeň", len o tom verejne nehovoria.

Cim presne podla teba homosexuali poskodzuju dnesnu spolocnost?

Aporpo ta kniha co si sem postol, ma velmi nizke odborne hodnotenia: autorka je mladučká publicistka akych su na svete stovky tisic, vo vede po škole nikdy nepracovala, ukoncene vzdelanie ma Doktorka filozofie / :D .
Takže nič v zlom,antilibertarian, fakt, ale to je velmi slabe, aby to malo nejaku vypovednu hodnotu. Jedine plus pre autorku je ze dobre vyzera.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

antilibertarian napísal: 06 aug 2021, 23:44 Ludska prirodzenost je povazovat sa za zviera, zalubit sa do neziveho predmetu ci sa nebodaj aj tak identifikovat ?

A je "trochu" rozdiel medzi tym ked sa dievca hra s autickami a nie babikami (ale stale je to dievca po mentalnej aj psychyckej stranke) a ked ma pocit ze sa narodilo v zlom tele, povazuje sa za chlapca a pocituje pritazlivost k rovnakemu pohlaviu cim je takmer nemozne aby si v buducnosti naplnilo svoju biologicku funkciu...
Máš tu miliardu ľudí, ktorí veria, že ich Boh miluje a odpustí im všetky svinstvá, keď to oľutujú na sklonku svojho života. Niektorí sa do Boha zamilovali tak, že si ani nikdy nezaložili rodiny. Ľudia môžu mať aj iný zmysel života ako len to, že musia odovzdať svoje spermie a vajíčka... Inak celkom paradox, že potom odsudzuješ Rómov, keď len robia to, čo je "prirodzené a normálne".
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

gogo to veľmi dobre napísal a 100% súhlasím.

Na margo otázky - ja osobne vnímam, že je táto téma dosť silene pretláčaná (koniec koncov, to sa ale netýka len tejto komunity, ale aj iných). Toto napríklad vadí aj môjmu bratrancovi, ktorý sa sám označuje ako "gay as fuck" :D Tvrdí, že umelé pretláčanie tejto ideológie môže mať na veľa ľudí skôr negatívny efekt a vraj to vníma aj v okolí. Sám tvrdí, že sa chce začleniť a dosiahnuť, aby bol vnímaný rovnako, ako heterák, ale myslí si, že toto nie je cesta. S týmto napríklad ja, ako inak podporovateľ, súhlasím. A ešte tu antilibertarian dal jeden celkom slušný príklad: Viď trans ženy (fiziologický muži), súťažiace v ženských disciplínach na OH, ale aj dávno pred OH. Ja rozumiem tomu, čo si napísal (trans človek sa tak narodí a je to jeho smutný osud, určite sú nejakí lapači pozornosti, čo to do istej miery možno simulujú, ale väčšina trans ľudí sa tak rodí), ale fakt, že sa toto deje v športe (špeciálne na OH, čo je trošku váženejší turnaj) je obrázok toho, že dnešné rozhodnutia v tejto problematike niekedy až také zdravé nie sú.
gogo956
Redeemer
Redeemer

pic- ako takto: dal by som si povedat :D /Dr.Debra

antilibertarian
este nieco- asi ta to prekvapi, ale sexualita tvorov nemá za jedinu funkciu iba rozmnozovanie aj ked ano, je to jej prioritna funkcia, ale nie jediná.
Prílohy
Debra.png
Debra2.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Kto má právo určovať (diktovať) čo je a čo nieje normálne?
Takým snahám treba brániť okamžite a od počiatku, história neraz ukázala k čomu to vedie.
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

Gogo: - doktorka Debra hlavne povedala ze bola z akademickej obce vytlacena lbgt lobby za svoje nazory, preto ma len 4 publikacia a profesionalne presedlala na zurnalistiku. Iste, niekto moze tvrdit ze je to nezmysel, obzvlast ked stoji na opacnej strane barikady :) . Co sa hodnoteni tyka tak ziadne extra kriticke recenzie som si nevsimol, co ale neznamena ze sa objavit nemohli kedze tou knihou vyvracia vacsinu veci ktorymi sa riadia mainstreamovi sexuologovia zaoberajuci sa genderom....

Celkom ma ale prekvapuje ze deviacie ako homosexualitu ozacujes za "geneticku vec", kedze to je prave jedna z tych veci proti ktorym lbgt lobby masivne broji...Oni to skour prirovnavaju k tomu ze niekto ma rad kavu a niekto caj, co je samozrejme nezmysel

A s tym doktorom fillozofie to hadam nemyslis vazne :mrgreen: . Mas ty vobec tusenie ako prebieha doktorantske studium a ake tituly su po jeho skonceni vo svete udelovane ? Typujem ze nie lebo inac by si urcite nenapisal taku kktinu :mrgreen:. A pre tvoju informaciu, vystudovala neurovedu.

Stary somar - identifikovat sa ako pes je tiez "normalne" ?

Ephram - nemam pocit ze by tento priklad zrovna podporoval tvoj argument, lebo v tom pripade je ta ich "prirodzenost" v ostrom rozkole s prirodzenostou vacsinovej spolocnosti co znamena ze ak chcu koexistovat tak sa musia prisposobit....
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"bola z akademickej obce vytlacena lbgt lobby za svoje nazory" - sprostosť.

Homosexualita je stav. Fakt naprieč celou živočíšnou ríšou.
Homofóbia je deviácia.

"prirodzenostou vacsinovej spolocnosti" - teda menšiny sú nejak "neprirodzené"...?
"ak chcu koexistovat tak sa musia prisposobit" - potenciálne veľmi nebezpečné názory. Aké "musia"? Povedal kto???

Je každého vec s čím sa identifikuje. Kto má právo kohokoľvek súdiť alebo spovedať za jeho názory, pocity?
gogo956
Redeemer
Redeemer

antilibertarian

"chúďatko Dr. Debra, zla Lgbt lobby ju vytlacila lebo nevedela stravit jej genialne myslienky a preto sa musi zivit pisanim stlpčekov, konkretne napr do Playboyu a Cosmopolitanu.

To ze niekto ma nejaky titul, alebo vydal knihu, este samo o sebe neznamena skoro nic, takych je plno dva kyble.Tym nechcem povedat ze vsetky nazory Dr.Debry musia byt mimo misu, ale je nezmysel jej dielo precenovat.

Apropo stale si sa nevyjadril cim sa ti zdaju homosexuali nebezpecni pre spolocnost? Nejaki konkretni ta vari obtazuju? Preco ta tema homosexualov tak trapi, ze sa nou zaoberas mam pocit este viacej ako ludia ktori sa ako gayovia priznavaju? Nie je to uz mozno trosku taka posadnutost?
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

gogo956 napísal: 07 aug 2021, 13:55 antilibertarian

"chúďatko Dr. Debra, zla Lgbt lobby ju vytlacila lebo nevedela stravit jej genialne myslienky a preto sa musi zivit pisanim stlpčekov, konkretne napr do Playboyu a Cosmopolitanu.
Nejak sa zivit musi. Nic to nemeni na tom ze ma doktorat z neurovedy so zameranim na sexualitu.V podstate to je celkom prirodzeny vyvoj "kariery" vedkyne ktorej zivot bol zniceny "progresivnou" propadandou...

Inac vedel si ze napr. v Anglicku sa udeluje titul DPhil aj informatikom ?

Ja som sa uz na zaciatku vyjadril ze proti homosexualom ako takym nemam nic ale vadia mi pavadecke propagandisticke dristy typu ze sexualita nie je striktne dana a vsetky deviace su v skutocnosti len zalezitostou roznych preferencii (inymu slovami niekto ma rad kavu niekto caj). A ludia ktori sa snazia bojovat za prava himosexualov si skor ci neskor zacnu osvojovat aj tieto nezmysly a tym padom celu ich agendu masivne diskredituju.

Co sa tyka adopcii a svadieb tak tam zaujat stavisko jednoducho neviem, kedze rozumiem argumentom oboch stran
gogo956
Redeemer
Redeemer

antilibertarian

nieco vystudovat je jedna vec a druha vec je roky v danom obore aj pracovat-to nikdy ona nerobila, je to iba pekna teoretička. To ze ma niekto doktorat, neznamena ze teraz vsetkemu rozumie najlepsie zo vsetkych a nechapem preco byt doktorat z neurovedy mal byt patentom na rozum ohladom homosexuality. Ved je to cele nezmysel.

Dr. Debra- taký genius- cely svet sa proti nej sprisahal, nikto na celom svete ju nechce normalne zamestnat, dokonca ani sukromny sektor ktoremu ide v prvom rade o zisk ani ten ju nechce..
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

gogo956 napísal: 07 aug 2021, 14:03 antilibertarian

nieco vystudovat je jedna vec a druha vec je roky v danom obore aj pracovat-to nikdy ona nerobila, je to iba pekna teoretička. To ze ma niekto doktorat, neznamena ze teraz vsetkemu rozumie najlepsie zo vsetkych a nechapem preco byt doktorat z neurovedy mal byt patentom na rozum ohladom homosexuality. Ved je to cele nezmysel.
Vsak som ti to vysvetloval, lbgt lobby jej znicila karieru a nejak sa zivit musi. Publikuje tolko a takym sposobom ako jej jej sucasna situacia dovoli. Ak by sa vyskumu nevenovala vobec tak svetlo sveta nikdy n euzrie ani ta spominana kniha. Co sa tyka "patentu na rozum"m rovnaky argument sa da pouzit aj na tych ktori sa snazia dokazat ze je normalne ked sa clovek identifikuje ako pes
gogo956
Redeemer
Redeemer

antilibertarian napísal: 07 aug 2021, 14:10 Vsak som ti to vysvetloval, lbgt lobby jej znicila karieru a nejak sa zivit musi. Publikuje tolko a takym sposobom ako jej jej sucasna situacia dovoli. Ak by sa vyskumu nevenovala vobec tak svetlo sveta nikdy n euzrie ani ta spominana kniha
naozaj tomu veris?
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

gogo956 napísal: 07 aug 2021, 14:12 naozaj tomu veris?
Zatial som sa nestretol so ziadnym dokazom ktory by to vyvracal. To ale neznamena ze v buducnosti nemozem zmenit nazor, aj ked teraz mi to pride nepravdepodobne..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Incident M.Suju a J.Smatanu, vyhrážky a agresívne vyhrážanie M.Suju.J. Smatana podáva trestné oznámenie.
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/ ... -tajomnika
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

antilibertarian napísal: 06 aug 2021, 21:54Je normalne aby sa clovek identifikoval ako nezivy predmet ?
antilibertarian napísal: 07 aug 2021, 13:36Stary somar - identifikovat sa ako pes je tiez "normalne" ?
viac krat sa pytas ci je normalne identifikovat sa ako X... otazka na teba je co teda povazujes za normalne? muz sa identifikuje ako muz heterosexual a zena sa identifikuje ako zena heterosexual, to je normalne a vsetko ostatne je deviacia?

nasledna otazka je ze kde beries tu istotu ze to tak naozaj je? ucili ta to v skole? v kostole? mama ti to povedala? alebo si si to precital na internete? mna ozaj zaujima ako jednotlivec ako si ty dokaze takto velmi jednoducho posudit cez 100 miliard ludi (to je priblizny odhad kolko ludi sa narodilo na zemi)...
skus sa na seba pozriet z pohladu tretej osoby. ty si random typek z malickej krajiny v strede europy. existujes par desiatok rokov. neviem aku cast sveta si precestoval, kolko ludi si spoznal, ale aj keby cely zivot cestujes a spoznavas sa s ludmi, tak kolko ludi mozes ozaj poznat? sto? tisic? desat tisic?
mozno naopak sedis cely zivot zavrety doma za pocitacom a pozeras videa na internete. tam si mozno videl viac ludi. kludne si uletme a povedzme ze sto tisic ludi. aj tak by to znamenalo ze nepoznas 99,9% aktualne zijucich ludi na svete. tak mi prosim teda vysvetli co tebe (alebo kotlebovi alebo harabinovi alebo komukolvek inemu) dava to sebavedomie urcovat co je normalne a co nie.
antilibertarian
Zablokovaný
Zablokovaný

aacid napísal: 08 aug 2021, 22:39 viac krat sa pytas ci je normalne identifikovat sa ako X... otazka na teba je co teda povazujes za normalne? muz sa identifikuje ako muz heterosexual a zena sa identifikuje ako zena heterosexual, to je normalne a vsetko ostatne je deviacia?
Presne tak, to je zlaty ideal. Za normalne povazujem ked sa jedinec s muzskym telom identifikuje ako chlap aj na psychickej, mentalnej a emocionalnej urovni a prirodzene pocituje pritazlivost k opacnej "polarite" (co nevyhnutne neznamena ze musi byt blazon do aut a futbalu a nemoze mat uhladenejsie vystupovanie kedze tieto veci su do velkej miery zalezitostou volby, castokrat ovplyvnene vychovou a mozu sa pocas zivota menit).Ak clovek o sebe vie ze sa nachadza v zlom tele tak to znamena ze sa "nieco" nevyvinulo sposobom akym sa malo a vyskum v tejto oblasti by sa mal predovsetkym zameriavat na identifikaciu tohto problemu a neskor na mozne sposoby jeho odstranenia (na rozdiel od sucasnych gender flow rozpravok ktorym v niektorych krajinach pletu hlavy uz skolkarom....)

Co sa homosexualov tyka tak tam by som bol najskor ochotny pristupit na "kompromis" ze sa jedna o variaciu a nie a "odchylku" (kedze tym koniec koncov nikoho neohrozuju a slovo deviacia ma pre niektorych az prilis negativny podton...aj ked sam si o tom aj nadalej budem mysiel svoje...)
aacid napísal: 08 aug 2021, 22:39 nasledna otazka je ze kde beries tu istotu ze to tak naozaj je?
A ty odkial beries istotu ze to je tak ako vravis ty ? Z Dennika N ci z poslednej casti podcastu nasej plus size podnajomnicky v pionierskom palaci ?
aacid napísal: 08 aug 2021, 22:39 ...100 miliard...
Ty potrebujes vidiet vsetkych ludi ktorym chyba prava ruka na to aby si si uvedomil ze im chyba prava ruka ?
aacid napísal: 08 aug 2021, 22:39 Kotleba, Harabin bla bla bla
Tak je podla teba normalne ked sa ludska bytost identifikuje ako pes alebo nie ?
aacid napísal: 08 aug 2021, 22:39 ty si random typek z malickej krajiny v strede europy. existujes par desiatok rokov.
ty si random typek z malickej krajiny v strede europy. existujes par desiatok rokov.

Ty si snad nieco ine ?
Napísať odpoveď