Strana ĽSNS
- harrison314
- Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strana ĽSNS
antilibertarian: Takymto stylom nemozes diskutovat a stale presuvat pozornost inam.
A ked sme uz pri tom, co hovoris na to, ze niektore zvierata si vedia zmenit pohlavie?
A ked sme uz pri tom, co hovoris na to, ze niektore zvierata si vedia zmenit pohlavie?
-
- Zablokovaný
Kam presuvam pozornost ? Vsak odpovedam presne tym stylom ktorym sa on pytal . A stale mi nebolo odpovedane na otazku ze ci je podla vas normalne ked sa clovek identifikuje ako pes.harrison314 napísal: ↑09 aug 2021, 7:32 antilibertarian: Takymto stylom nemozes diskutovat a stale presuvat pozornost inam.
Hovorim na to asi tolko ze miesas samozrejme jablka s hruskami
- harrison314
- Hardcore addict
Kto si, ze urcuje co je nomrlane a co nie?antilibertarian napísal: ↑09 aug 2021, 7:59 Kam presuvam pozornost ? Vsak odpovedam presne tym stylom ktorym sa on pytal . A stale mi nebolo odpovedane na otazku ze ci je podla vas normalne ked sa clovek identifikuje ako pes.
Len poukazujem na to, ze v prirode je "normalne a prirodzene" si zmenit pohlavie.antilibertarian napísal: ↑09 aug 2021, 7:59 Hovorim na to asi tolko ze miesas samozrejme jablka s hruskami
A dalsia vec, uz davno som zistil, ze operovanie slovami prirodzenost, tradicnost a normalnost znamena iba to, ze clovek nema pre svoj postoj argumenty. Pretoze sa pri tom zastavia vzdy tam, kde sa im akurat hodi.
a ja som niekde niekedy pisal ze niekto sa ma spravat tak a tak a ze nieco je normalne a nieco nie je? praveze ja ziadnu istotu nemam a na rozdiel od teba si to aj uvedomujem, preto by som si nikdy nedovolil o cudzom cloveku tvrdit ze jeho preferencie su deviantske a nenormalne.antilibertarian napísal: ↑09 aug 2021, 3:01A ty odkial beries istotu ze to je tak ako vravis ty ? Z Dennika N ci z poslednej casti podcastu nasej plus size podnajomnicky v pionierskom palaci ?
nie, ja som presne to iste, ale na rozdiel od teba, ja tu nikoho nesudim. ty si sa z nejakeho dovodu dal do pozicie sudcu aj ked viditelne nemas o nic vacsie pravo sudit ludi ako ktokolvek iny.antilibertarian napísal: ↑09 aug 2021, 3:01ty si random typek z malickej krajiny v strede europy. existujes par desiatok rokov.
Ty si snad nieco ine ?
a je ozaj pravda ze diskusia s tebou je uplne o h*vne, pretoze miesto normalneho argumentovania reagujes ako moje 3 rocne dieta. a ked sa tak spravas tak aj ja sa budem k tebe spravat ako k dietatu a pokusim sa ti to vysvetlit.
otazka znela "odkial beries tu istotu ze prave tvoj nazor je ten spravny a nespochybnitelny?". teraz miesto toho aby si zacal hyperventilovat a opakovat po mne, skus sa par krat hlboko nadychnut a realne sa nad tym zamysliet. ja ti nechcem zle, ani ta urazat ani ta zhadzovat. ja len chcem aby ludia trochu kriticky rozmyslali, aby si sa ozaj zamyslel nad tym comu veris, aby si skusil ziskat perspektivu, aby si si uvedomil ze svet je obrovsky, zije tu 7 miliard ludi a kazdy je iny. kazdy ma svoje prava a nazory a zaroven by nikto nemal mat pravo inym brat nazory.
tazke sa znova pytam, ozaj si si 100% isty tym ze muz moze byt iba muz a zena iba zena a zaroven sa mozu pritahovat iba navzajom?
a znova druha otazka, ak si si tym isty, co ti tu istotu dava?
- starysomar
- Hardcore addict
Už som sa pýtal - KTO má právo určovať, čo je "normálne" a čo nie ???
Že majú niektorí tú drzosť a chceli by - je iná vec...
Že majú niektorí tú drzosť a chceli by - je iná vec...
antilibertarian
ked sa na to pozries objektívne, tak u teba naozaj nevidno seriozne argumenty ktore by podporovali tie myslienky ktore tu prezentujes - to je proste fakt.
Ale nikto ta predsa nenuti zit v spolocnosti inak orientovanych ludi ako hetero, kludne si vytvor svoj okruh ideovo spriaznenych "100percent hetero" priatelov a znamych a budeš medzi nimi štastný.
Len skôr mam osobne dojem, že ty ani tak velmi netuzis po spolocnosti cistych hetero ako po tom, aby si sa mohol citovo vzrusovat nad tym, ze niekto hetero nie je. Co je inac z pychologickeho hladiska dost zaujimave a urcite cast ludi uz tusi, co je asi za tym..
ked sa na to pozries objektívne, tak u teba naozaj nevidno seriozne argumenty ktore by podporovali tie myslienky ktore tu prezentujes - to je proste fakt.
Ale nikto ta predsa nenuti zit v spolocnosti inak orientovanych ludi ako hetero, kludne si vytvor svoj okruh ideovo spriaznenych "100percent hetero" priatelov a znamych a budeš medzi nimi štastný.
Len skôr mam osobne dojem, že ty ani tak velmi netuzis po spolocnosti cistych hetero ako po tom, aby si sa mohol citovo vzrusovat nad tym, ze niekto hetero nie je. Co je inac z pychologickeho hladiska dost zaujimave a urcite cast ludi uz tusi, co je asi za tym..
Nebolo by lepšie sa v tejto téme baviť o LSNS a tuposti slovanských náckov velebiacich Hitlera, ako o homosexualite a podobne?
-
- Zablokovaný
Samozrejme, vsak co ine by uz za tym mohlo len byt, podobne ako u kazdeho kto si dovoli nahlas vyslovit nazor iny nez ten co pretlaca mainstreamova propaganda
Autoeditácia príspevku po 1 hod 34 min 3 sek:
Ja vravim ze nie je normalne ked si clovek o sebe mysli ze je pes.harrison314 napísal: ↑09 aug 2021, 8:14 Kto si, ze urcuje co je nomrlane a co nie?
Len poukazujem na to, ze v prirode je "normalne a prirodzene" si zmenit pohlavie.
A dalsia vec, uz davno som zistil, ze operovanie slovami prirodzenost, tradicnost a normalnost znamena iba to, ze clovek nema pre svoj postoj argumenty. Pretoze sa pri tom zastavia vzdy tam, kde sa im akurat hodi.
Pre morskeho konika je normaln e oplodnit sameho seba. Znamena to snad ze to je normalne aj pre psa, kona, macku ci cloveka ?
- starysomar
- Hardcore addict
Našťastie sa svet neriadi - a niekdy nebude - tým, čo si myslíš a hovoríš.
-
- Zablokovaný
Ty odsudzujes kazdeho kto si dovoli oponovat sucasnej mainstreamovej propagande. Si presne ten typ cloveka ktory bude v mene diktatu aktualnosti tvrdit kludne aj to ze cierna je v skutocnosti biela . Mimochodom odkial berie istotu ze zrovna ten tvoj pohlad je spravny a nevyvratitleny a ze je normalne ked sa clocek identifikuje ako pes ? Ohanas sa tu slobodou slova a nazoru a sucasne ma stavias na rovnaku uroven s Kotlebovcami len preto ze si dovolim tvrdit nieco co je v rozpore s "progresivnou" lobby...a to napriek tomu ze som tu ani raz nikoho neurazil....aacid napísal: ↑09 aug 2021, 9:06 a ja som niekde niekedy pisal ze niekto sa ma spravat tak a tak a ze nieco je normalne a nieco nie je? praveze ja ziadnu istotu nemam a na rozdiel od teba si to aj uvedomujem, preto by som si nikdy nedovolil o cudzom cloveku tvrdit ze jeho preferencie su deviantske a nenormalne.
nie, ja som presne to iste, ale na rozdiel od teba, ja tu nikoho nesudim. ty si sa z nejakeho dovodu dal do pozicie sudcu aj ked viditelne nemas o nic vacsie pravo sudit ludi ako ktokolvek iny.
a je ozaj pravda ze diskusia s tebou je uplne o h*vne, pretoze miesto normalneho argumentovania reagujes ako moje 3 rocne dieta. a ked sa tak spravas tak aj ja sa budem k tebe spravat ako k dietatu a pokusim sa ti to vysvetlit.
otazka znela "odkial beries tu istotu ze prave tvoj nazor je ten spravny a nespochybnitelny?". teraz miesto toho aby si zacal hyperventilovat a opakovat po mne, skus sa par krat hlboko nadychnut a realne sa nad tym zamysliet. ja ti nechcem zle, ani ta urazat ani ta zhadzovat. ja len chcem aby ludia trochu kriticky rozmyslali, aby si sa ozaj zamyslel nad tym comu veris, aby si skusil ziskat perspektivu, aby si si uvedomil ze svet je obrovsky, zije tu 7 miliard ludi a kazdy je iny. kazdy ma svoje prava a nazory a zaroven by nikto nemal mat pravo inym brat nazory.
tazke sa znova pytam, ozaj si si 100% isty tym ze muz moze byt iba muz a zena iba zena a zaroven sa mozu pritahovat iba navzajom?
a znova druha otazka, ak si si tym isty, co ti tu istotu dava?
Autoeditácia príspevku po 1 min :
Je normalne ked sa clovek identifikuje ako pes ?starysomar napísal: ↑09 aug 2021, 14:46 Našťastie sa svet neriadi - a niekdy nebude - tým, čo si myslíš a hovoríš.
Ano/Nie
sa mi mari, ze si stareho somara nazvval kokotom
-
- Zablokovaný
Kvoli jeho sustavnemu trollovaniu a pokrytectvu (nielen) v teme o ockovani...ale uznavam ze som sa nemal nechat vyprovokovat, kedze to je presne to o com takym ako on ide
A myslel som to tak ze som sa nikdy nevyjadril urazlivo na adresu homosexualov (to ze pre niekoho ma slovo deviacia prudko negativny podton uz nie je moja starost..)
antilibertarian
ano mas pravdu, nikto nevie povedat, ci nasa pravda je vacsia ako ta tvoja. Problem je ale v tom, ze ty sa negativne vymedzujes voci iným- lgbt komunite. Vies, asi ti to este nedocvaklo, ale možno, my tu na fore, o tie tvoje "múdra", ani velmi nestojíme a neboli by zlé, keby si porozmyslal nad zmenou pôsobnosti a isiel oblažovať svojimi myslienkami inde..
ano mas pravdu, nikto nevie povedat, ci nasa pravda je vacsia ako ta tvoja. Problem je ale v tom, ze ty sa negativne vymedzujes voci iným- lgbt komunite. Vies, asi ti to este nedocvaklo, ale možno, my tu na fore, o tie tvoje "múdra", ani velmi nestojíme a neboli by zlé, keby si porozmyslal nad zmenou pôsobnosti a isiel oblažovať svojimi myslienkami inde..
-
- Zablokovaný
Ja som sa vyjadril uz predtym ze napriek tomu ze mam na problematiku homosexuality vlastny nazor tak kludne by som bol ochotny pristupit na spolocnesky konsenzus ze sa jedna o "variaciu" (kedze tym v skutocnosti nikomu neskodia a slova ako "odlisnost" alebo "deviacia" maju pre mnohych prilis negativny podton)
Negativne sa vymedzujem hlavne voci transgenderovej lobby lebo tam su jasne definovatelne negativne dopady na spolocnost...
Ja tu pisem svoje nazory ktore su do dnesneho dna zastavane aj vo vedeckej komunite, akurat ze ludia ktori sa ich odvazia verejne prezentovat su nemylosrdne perzekuovani lbgt lobbystami a riskuju ze si tym znicia celu karieru...
A koniec koncov, toto nie je tvoje forum a ked ti prekazam tak ma stale mozes jednoducho ignorovat...
Ty máš čo hovoriť o trolovaní. Vždy si sám vymyslíš nejakú totálnu debilinu...teraz niečo s človekom, čo si myslí, že je pes...predtým niečo o tom, že podľa psychológov je heterosexualita extrémizmus...následne začneš debilinu, ktorú si si sám vymyslel, používať ako keby to bol fakt a nakoniec sa nad tou svojou vymyslenou blbosťou začneš ešte aj rozčulovať a nasierať. Si jak z toho starého vtipu, kde hlúpy Jano búcha papekom na brehu Váhu, aby ľuďom neublížili krokodíly. A keď mu niekto povie, že však tu krokodíly nežijú, tak Jano povie, že to len vďaka nemu tu nie sú a ešte sa nasere, že si ľudia z neho robia srandu a nejdu mu pomôcť.antilibertarian napísal: ↑09 aug 2021, 15:05 Kvoli jeho sustavnemu trollovaniu a pokrytectvu (nielen) v teme o ockovani...ale uznavam ze som sa nemal nechat vyprovokovat, kedze to je presne to o com takym ako on ide
A myslel som to tak ze som sa nikdy nevyjadril urazlivo na adresu homosexualov (to ze pre niekoho ma slovo deviacia prudko negativny podton uz nie je moja starost..)
antilibertarian
To ci niekto, sa identifikuje ako pes, kôň medúza, alebo skriňa, do toho teba/ani nikoho ineho/, pokial ta tym neobmedzuje, nie je vôbec nic. Chapes ten princip? Takisto ako ty mozes mat nazory ake len chces a inych do toho nic nie je, pokial ich neobmedzujes svojim spravanim.
To ci niekto, sa identifikuje ako pes, kôň medúza, alebo skriňa, do toho teba/ani nikoho ineho/, pokial ta tym neobmedzuje, nie je vôbec nic. Chapes ten princip? Takisto ako ty mozes mat nazory ake len chces a inych do toho nic nie je, pokial ich neobmedzujes svojim spravanim.
-
- Zablokovaný
Takze to je normalne ?gogo956 napísal: ↑09 aug 2021, 15:40 antilibertarian
To ci niekto, sa identifikuje ako pes, kôň medúza, alebo skriňa, do toho teba, pokial ta tym neobmedzuje, nie je vôbec nic. Chapes ten princip? Takisto ako ty mozes mat nazory ake len chces a inych do toho nic nie je, pokial ich neobmedzujes svojim spravanim.
definuj normalnost
antilibertarian
vsetko zavisi od toho ako si nastavis parameter "normalnost". Pre teba je to mozno nenormalne, pre ineho normalne, pre tretieho nieco medzi- co clovek to nazor.
Ja sa nestaram o druhych ludi pokial ma sami nepoziadaju o nazor alebo radu, alebo pokial to nie je v ramci nejakej nekonfliktnej debaty.
Takze pokial ide o mna, nechavam druhym ludom ich slobodu a pokial maju tuzbu citit sa ako skrina, alebo kameň, alebo cokolvek ine, je to ich svet, ich volba a mna do toho nic nie je.
Napr mne sa zda tvoj anti lgbt postoj ako nie moc normalny, ale akceptujem, ze kazdeho z nas uhňátla priroda trochu inac..
vsetko zavisi od toho ako si nastavis parameter "normalnost". Pre teba je to mozno nenormalne, pre ineho normalne, pre tretieho nieco medzi- co clovek to nazor.
Ja sa nestaram o druhych ludi pokial ma sami nepoziadaju o nazor alebo radu, alebo pokial to nie je v ramci nejakej nekonfliktnej debaty.
Takze pokial ide o mna, nechavam druhym ludom ich slobodu a pokial maju tuzbu citit sa ako skrina, alebo kameň, alebo cokolvek ine, je to ich svet, ich volba a mna do toho nic nie je.
Napr mne sa zda tvoj anti lgbt postoj ako nie moc normalny, ale akceptujem, ze kazdeho z nas uhňátla priroda trochu inac..
- hojko
- Site Admin
Premazane. Tema je jasna, toto nie je tema o LGBTI a pod.