Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Pocuvajte dezolati a sympatizanti LSNS, keby boli volby a vyberate medzi LSNS a Republikou, ktoru stranu si vyberiete a preco?
Ja byť dezolát, tak na volebnom lístku označím obe strany a ešte aj Pelého, lebo je sympaťák.
miestni dezolati ti napisu podla toho, kto im prave dava na pivko a gambling.
ked za tri roky rovnaky ucet zvladal robit PR bota Daňovi, Harabinovi a Kotlebovi, tak tam nie je ziadna konzistencia, ale cista prostitucia.
ked za tri roky rovnaky ucet zvladal robit PR bota Daňovi, Harabinovi a Kotlebovi, tak tam nie je ziadna konzistencia, ale cista prostitucia.
- starysomar
- Addict
Vzácna symbióza naivity s debilitou.
- harrison314
- Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Politicke schopnosti LSNS v jednej fotke
PS: pametate si ako ich ruska smrtelne dusili? Ale plynova maska to je v pohode.

- starysomar
- Addict
Proste magori.
- harrison314
- Hardcore addict
Inac spominate si na debatu, kde som sa pytal na Dennik postoj a ich vztah ku LSNS, kedze ich ignorovali?
Tak mlcanie sa perlomilo a priniesli rozhovor s Urbanom z Republiky.
Tak mlcanie sa perlomilo a priniesli rozhovor s Urbanom z Republiky.
ale vyspovedat urbana stalo za to, predsa je na tej tupej nacionalistickej scene ojedinely zjav, na otazky ktore sa ho pytali som v minulosti hladal odpovede aj ja. aj ked v rozhovore neprekvapil, je to len obycajny pokrytec ako som si myslel. v kazdom pripade by ma zaujimala jeho motivacia. je primar, zarobi dobre, to mu stoji za to kazit si povest a robit sasa v republike za par tisic naviac?
Mozte mi niekto vysvetlit ze ked strana LSNS a teda Marian Kotleba na mítingu povie že nemá nič proti zaočkovanym a potom povie že covid očkovanie je GENOCÍDA tak čo tym presne myslí? 

- starysomar
- Addict
Chybný predpoklad v otázke je, že "myslí".
Živočíchy, reagujúce odrazom od miechy (a ovládané svojimi najnižšími pudmi) nepovažuj za mysliace tvory.
Živočíchy, reagujúce odrazom od miechy (a ovládané svojimi najnižšími pudmi) nepovažuj za mysliace tvory.
- harrison314
- Hardcore addict
Tazky tyzden o Republike - https://www.aktuality.sk/clanok/7shvp9b ... instreamu/ a vseobecne extremistoch v politike.
- harrison314
- Hardcore addict
Nielenze to niesu historici, ale ani netusia nic o Slovensku... ale koho to prekvapuje?
Tradicia zalozena LSNS pokracuje.
Tradicia zalozena LSNS pokracuje.
- harrison314
- Hardcore addict
Ako je to vlastne s tym financovanim LSNS, alebo ked "Vlastizradca krici chyte vlastizradcu.".
https://www.aktuality.sk/clanok/XRtJaHM ... lnu-zbran/
v Magatovom byte vo Svajciarsku vraj nasli nelegalnu zbran a, citujem, vacsie mnozstvo extremistickych materialov s nacistickou symbolikou...
napriek tomu ze absolutne odsudzujem akekolvek nacisticke zlociny, tak nejak respektujem ze kazdy ma len tolko rozumu kolko mu bolo dane a niekto proste uveri kadecomu.
ale mat este potrebu zbierat nacisticke symboly... povedzte mi kto ma potrebu zhromazdovat nelegalny material ktroy nema ziadny realny ucel?
skratka mam pocit ze v takom pripade to uz neni o nejakom presvedceni ale to skor bude nejaka uchylka.
v Magatovom byte vo Svajciarsku vraj nasli nelegalnu zbran a, citujem, vacsie mnozstvo extremistickych materialov s nacistickou symbolikou...
napriek tomu ze absolutne odsudzujem akekolvek nacisticke zlociny, tak nejak respektujem ze kazdy ma len tolko rozumu kolko mu bolo dane a niekto proste uveri kadecomu.
ale mat este potrebu zbierat nacisticke symboly... povedzte mi kto ma potrebu zhromazdovat nelegalny material ktroy nema ziadny realny ucel?
skratka mam pocit ze v takom pripade to uz neni o nejakom presvedceni ale to skor bude nejaka uchylka.
aacid
su zberatelia ktori sa zameriavaju na to obdobie, nevidim na tom principialne nic zle, nemozu to ale verejne prezentovat a ked uz tak s patricnym vysvetlenim.
Napr, nie kazdy vie, ze hakovy kriz je symbol stary niekolko tisic rokov a pouzivalo ho vela nabozenstiev aj dalsich organizacii ktore nemali s nacizmom vobec nic spolocne.
Napr aj Finske letectvo tento znak velmi dlho pouzivalo.
su zberatelia ktori sa zameriavaju na to obdobie, nevidim na tom principialne nic zle, nemozu to ale verejne prezentovat a ked uz tak s patricnym vysvetlenim.
Napr, nie kazdy vie, ze hakovy kriz je symbol stary niekolko tisic rokov a pouzivalo ho vela nabozenstiev aj dalsich organizacii ktore nemali s nacizmom vobec nic spolocne.
Napr aj Finske letectvo tento znak velmi dlho pouzivalo.
Jedna vec je zbierať, čo ja viem európsky porcelán 20.storočia a kúpiť si do zbierky súpravu, ktorá ma na spodku hákové kríže. Ale úplne iná vec je kupovať všetko s hákovým krížom, pretože "Hitler bol človek so srdcom na správnom mieste".
Co ked niekto zbiera predmety ktoru maju cervenu hviezdu, kosak a kladivo a pod. Alebo ma doma bustu Stalina. Z hladiska zakona je to ok, pritom komunizmus ako ideologia ma na svete omnoho viacej obeti ako nacizmus. Dobry postoj maju na toto v Usa, kde v ramci slobody slova mozu normalne stupenci smerov ktore su v Europe nelegalne fungovat. A spolocnost to nijako neposkodzuje, pretoze su to minoritne prudy ktore myslienkovy mainstream prakticky neoslovuju. Ked som bol mlady, bolo popularne zbieranie znamok. A bezne mali ludia v zbierkach napr znamky s hakovymi krizmi ci hitlerom. A teraz co? Alebo niekto ma v zbierke mincu Caligulu ktory bol masovy vrah a psychopat. To by sa nemalo tiez zakazat?
Velmi dobre prirovnanie so Stalinom. Toto som nikdy nepochopil preco to tak je. Teda mam jeden tip, neposielal zidov do taborov.
Závisí, za akým účelom zbierajú veci. Viem o jednom chalanovi, ktorý zbiera veci ohľadom nemeckého wehrmachtu. Dokonca si s partiou oblečú dobové uniformy a robia v nich aj nejaké výlety v lese. Ak by som takú partiu niekde stretol, asi by som sa úplne posral. Ale berie to z historického hľadiska. Zdieľa napríklad aj kopec rozumných príspevkov podľa ktorých určite nie je zástanca slovenských náckov.