UFO!!!
- master23
- Light Professional
Re: UFO!!!
samozrejme, ze je to vsetko divne, a neverim, ze vsetky kruhy su robene ludmi, ved komu by sa chcelo robit 120 kruhov na jednej farme v priebehu 15 rokov.
ale nechapem preco ten farmar nenechal kamery s vyhladom na pole, ze co sa tam deje.
btw, boli nejake pripady aj na Slovensku?
ale nechapem preco ten farmar nenechal kamery s vyhladom na pole, ze co sa tam deje.
- ->slavo<-
- Addict
AKo to video možno dokazuje ,že to robia ludia , ale mna by skor zaujimalo ako robili napriklad , tie uplne zložite kruhy .
Proste niektore sa daju spravit nehovorim , že nie , ale tie najzložitejšie su mi zahadou.
Proste niektore sa daju spravit nehovorim , že nie , ale tie najzložitejšie su mi zahadou.
master23, ten farmár mal určite celkom dobrý biznis z toho ako mu tam liezli ufológovia a New Age blbečkovia, aby cítili vesmírne energie, také miesta sa stávajú atrakciami, prečo by niečo prezrádzal? Ak ich nerobil on sám, nejak extrémne zložité to zjavne nie je.
slavo, viac ľudí s väčšími skúsenosťami, ani Egypťania nepostavili najprv Cheopsovu pyramídu, pred ňou bolo aj zopár menej ambicióznych a občas nepodarených pokusov...
slavo, viac ľudí s väčšími skúsenosťami, ani Egypťania nepostavili najprv Cheopsovu pyramídu, pred ňou bolo aj zopár menej ambicióznych a občas nepodarených pokusov...
- ->slavo<-
- Addict
Ta stranka circlemakers.org.. je celkom zaujimava Je tam toho dost. Niektore kruhy su tam celkom vtipne a ako bolo spominane už sa ani nečudujem ,že si stoho niekto spravil aj biznis
nieco mozno na tom bude ale len mozno
prelistuj si clanky, tikaju sa vacsinou slovenska a su tam aj kruhy v obilimaster23 napísal:........
http://www.uforevue.sk/clanky/
napr tento ma peknu fotodokumentaciu http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadhe ... arovciach/
Ďakujem MIRVovi, že sa tiež zapojil a myslím si, že ďalší nezmysel je celkom jasne vyvrátený. Teraz nech si idú všetci tí, ktorí pozerali ten dokument a v duchu či nahlas híkali, párkrát tresknúť hlavu o stenu.
- ->slavo<-
- Addict
Dajme tomu že 99% percent kruhov urobili ludia , ako si napisal Mirv na tej stranke su velmi zložite kruhy zdokumentovane , že boli vytvorene ludmi .
Ale Hughito nemožeš hned povedat , že je to 100% vyvratene , len preto ,že ich dokaže urobit človek. Dnes je možne všeličo dokumenty dobre namotavaju a su celkom presvedčive a pokial o tom niekto nema informacie a vidi priklad taky dokument tak si myslim , že je viac nakloneny k tomu ,že tie kruhy možu robit mimozemštania .
Ja si myslim ,že niektore kruhy nemusel spravit človek , ale je tu velka takmer ista šanca ,že ich urobil za cielom vytvorenia iluzie ,že to je od mimozemštanov.Je pravda a fakt ,že človek dokaže spravit velmi zložite kruhy a tu si musi každy spravit zaver sam , ja v kruhy moc neverim nakoniec ma presvedčilo to čo bolo na tej stranke prsote tie kruhy sa daju spravit a tu už sa musi rozum zastavovat ufologom ,ked obiavia kruh v obili a obžbvlašt si Obiednaju lietadlo aby si to nafotili a zistia , že to je napis coca cola ,alebo nebodaj reklama na žuvačky
Už vidim tu titulku v novom čase . V poli bol najdeny znak Coca Cola mimozemštania dali znamenie
Ale Hughito nemožeš hned povedat , že je to 100% vyvratene , len preto ,že ich dokaže urobit človek. Dnes je možne všeličo dokumenty dobre namotavaju a su celkom presvedčive a pokial o tom niekto nema informacie a vidi priklad taky dokument tak si myslim , že je viac nakloneny k tomu ,že tie kruhy možu robit mimozemštania .
Ja si myslim ,že niektore kruhy nemusel spravit človek , ale je tu velka takmer ista šanca ,že ich urobil za cielom vytvorenia iluzie ,že to je od mimozemštanov.Je pravda a fakt ,že človek dokaže spravit velmi zložite kruhy a tu si musi každy spravit zaver sam , ja v kruhy moc neverim nakoniec ma presvedčilo to čo bolo na tej stranke prsote tie kruhy sa daju spravit a tu už sa musi rozum zastavovat ufologom ,ked obiavia kruh v obili a obžbvlašt si Obiednaju lietadlo aby si to nafotili a zistia , že to je napis coca cola ,alebo nebodaj reklama na žuvačky
Už vidim tu titulku v novom čase . V poli bol najdeny znak Coca Cola mimozemštania dali znamenie
Tvoje uvažovanie mi príde ako absolútne nezmyselné, nehnevaj sa. Proste tie kruhy robia ľudia, aj tie zložité, áno, je to druh umenia a týpci, čo sa tomu venujú, to stále zlepšujú.
Takže žiadnych 99% nedáva zmysel.
Takže žiadnych 99% nedáva zmysel.
- ->slavo<-
- Addict
Dobre ale je tu par veci ktore stale niesu jasne , napriklad blbnutie elektronickych zariadeni v kruhoch , zvyšena radiacia , i ked tieto veci možu byt vymyslene .
Možno su kruhy uplny nezmysel.Neviem fakt čo si mam otom myslet , i ked som na 99% presvedčeny ,že ich robia ludia .Asi ma ovplyvnili tie dokumenty .
Možno su kruhy uplny nezmysel.Neviem fakt čo si mam otom myslet , i ked som na 99% presvedčeny ,že ich robia ludia .Asi ma ovplyvnili tie dokumenty .
Aké máš na to podklady ? Nejaké reči a "fakty" z podobných argumentov. Práve si zistil, ako ti klamali ľudia, ktorí sa "tvária" seriózne a pravdivo - teda ľudia, čo točia tie dokumenty.
Čiže, aj všetky ostatné argumenty strácajú na hodnote a to nehovorím o tom, že napr. v tom, čo som si pozrel ja, bolo x iných vyložených zavádzaní a klamov, ktoré sa netýkali kruhov, ale iných vecí.
Opakujem - znôška nezmyslov a lží.
Čiže, aj všetky ostatné argumenty strácajú na hodnote a to nehovorím o tom, že napr. v tom, čo som si pozrel ja, bolo x iných vyložených zavádzaní a klamov, ktoré sa netýkali kruhov, ale iných vecí.
Opakujem - znôška nezmyslov a lží.
- ->slavo<-
- Addict
Nejake priame podklady asi nemam , jedine tie zavadzajuce dokumenty a , ako si napisal nemaju žiadnu vahu , kedže je dokazane že to robia ludia .
Inač na stranke
Citujem : Richard (Slovensko)
Zdravim Vás všetkých. Iba nedávno som objavil túto stránku a som rád že niečo také existuje.Som len amatér v tejto oblasto no neviem posúdiť čo sme videli. Som majitelom istého podniku/baru v humennom.Minulý rok na mojej terase v lete sedelo asi tak 12-15 ľudí, takže nie je to moja fantázia ale kopa ľudí to videlp to čo som videl aj ja. Dokonca som rýchlo zbehol pre foťák a v režime video som to natočil.Videli sme asi okolo 15 liatjúcich objektov večer nad panelákmi.svietielkovali rôznymi farbami.Leteli najprv pomaly a potom všetky nabrali na rýchlosti a zmizli.Našťastie mám dôkaz, video.Neviem ale dať na net lebo je to dosť veľký súbor.Samotné video má cez 2 minúty ale vo vysokom rozlíšení.Tak ttaká je moja skúsenosť.Neviem či to boli ufá ale videlo nás to dosť ľudí.Ešte som to nikdy nepublikoval a tak snáď sa to niekedy dostane na svetlo sveta.Richard
Tak to by som si pozrel .
-------------------------------------------------------------
Zmenme temu :
UFO VYŘAZUJE Z PROVOZU AMERICKÉ NUKLEÁRNÍ STŘELY ?
Inač na stranke
Kód: Vybrať všetko
: http://www.uforevue.sk/kniha-navstev/
Zdravim Vás všetkých. Iba nedávno som objavil túto stránku a som rád že niečo také existuje.Som len amatér v tejto oblasto no neviem posúdiť čo sme videli. Som majitelom istého podniku/baru v humennom.Minulý rok na mojej terase v lete sedelo asi tak 12-15 ľudí, takže nie je to moja fantázia ale kopa ľudí to videlp to čo som videl aj ja. Dokonca som rýchlo zbehol pre foťák a v režime video som to natočil.Videli sme asi okolo 15 liatjúcich objektov večer nad panelákmi.svietielkovali rôznymi farbami.Leteli najprv pomaly a potom všetky nabrali na rýchlosti a zmizli.Našťastie mám dôkaz, video.Neviem ale dať na net lebo je to dosť veľký súbor.Samotné video má cez 2 minúty ale vo vysokom rozlíšení.Tak ttaká je moja skúsenosť.Neviem či to boli ufá ale videlo nás to dosť ľudí.Ešte som to nikdy nepublikoval a tak snáď sa to niekedy dostane na svetlo sveta.Richard
Tak to by som si pozrel .
-------------------------------------------------------------
Zmenme temu :
UFO VYŘAZUJE Z PROVOZU AMERICKÉ NUKLEÁRNÍ STŘELY ?
Kód: Vybrať všetko
http://www.exopolitika.cz/news/ufo-vyrazuje-z-provozu-americke-nuklearni-strely/
Toto je pre mňa výpovedná hodnota odkazu na úrovni odpadu, stoky - proste takýchto "zážitkov" existuje miliarda - aj čo sa týka boha, ducha, lochness, big foota, šeckého. To ani neberiem do úvahy.Citujem : Richard (Slovensko)
- ->slavo<-
- Addict
Ani ja nie ,ale je zaujimave , že napiše taku s prepačenim neskutočnu hovadinu a video doma v šupliku
Lebo je to jednoducho výmysel. Ja poznám osobne x ľudí, ktorí majú tendenciu si vymýšľať. A nie o ufo alebo duchov, ale o bežných veciach. Vymýšľajú prifarbujú, domýšľajú..proste, tak ľudia sú a je ich celkom dosť. S tým treba počítať.
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2011, 9:10)
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2011, 9:10)
Strašne by sa mi na tebe páčilo, keby si nebol úbohý zbabelec a podpísal sa, keď už dokážeš karmovať. A ešte viac by sa mi páčilo, keby si napísal priamo do témy a vyvrátil moju "pravdu."strašne sa mi na tebe páči, ako svoj názor vždy reprezentuješ, ako všeobecnú neoddiskutovateľnú pravdu (nielen v tejto téme)...mal by si zmeniť štýl vyjadrovania
Asi nieco taketo: http://www.hojko.com/letiace-oranzove-b ... 49941.html->slavo<- napísal:Nejake priame podklady asi nemam , jedine tie zavadzajuce dokumenty a , ako si napisal nemaju žiadnu vahu , kedže je dokazane že to robia ludia .
Inač na strankeCitujem : Richard (Slovensko)Kód: Vybrať všetko
: http://www.uforevue.sk/kniha-navstev/
http://www.hojko.com/post1520370.html#p1520370
Ale inak hughito tu ma pravdu, ak chcete prezentovat zarucene dokazy, tak musia byt poriadne zdokumentovane, pretoze rozni ufologovia a samozvani odbornici su schopni si rozne veci prifarbovat.
Jeden priklad za vsetky: (pani v 1:30 velmi presvedcivo hovori ako to je)
Tu v 0:20 zas a v 1:10 uz priznava chybu
JJ tieto kopce hore-dole sú stará známa vec, tisíckrát vyvrátená a o to viac je smutné, že sa stále nájde x volov, ktorí tomu hneď uveria. Na margo tých reportáží na Markíze sa ani nevyjadrujem, lebo to je odpad. Takisto všetci tí, čo tam vystupovali - od študentov až po geodetov - by mali dostať padáka.
- twardykamen
- Medium Professional
[/quote]Asi nieco taketo: http://www.hojko.com/letiace-oranzove-b ... 49941.html
http://www.hojko.com/post1520370.html#p1520370[/quote]
No to bolo dobre.BTW minule to v nemenovanom meste tiez niekto vypustal a ludia na ulici boli v uzase.nechapavo pozerali.komentare:"ufo"a pod.
najlepsi bol eksper ktory hovori .Ta toto muší buc rogalo bo co inše...
(vecer po tme,stupanie kolmo nahor)
jasne ze to boli tiee baloniky...
http://www.hojko.com/post1520370.html#p1520370[/quote]
No to bolo dobre.BTW minule to v nemenovanom meste tiez niekto vypustal a ludia na ulici boli v uzase.nechapavo pozerali.komentare:"ufo"a pod.
najlepsi bol eksper ktory hovori .Ta toto muší buc rogalo bo co inše...
(vecer po tme,stupanie kolmo nahor)
jasne ze to boli tiee baloniky...
neboli to tie len trápne balóny šťastia či ako sa to volá? je to teraz v móde vypúšťať...
moj kamos si myslel tiez ze ufo a nakoniec to boli tie balnikysilmarill napísal:neboli to tie len trápne balóny šťastia či ako sa to volá? je to teraz v móde vypúšťať...