UFO!!!
Re: UFO!!!
2x v zivote som videl na oblohe ukaz a jav ktory sa proste nedal vysvetlit, nehovorim, ze to bolo Ufo, ale ani nic bezne co by sa dalo vysvetlit. Takze nebyt mojej davnejsej odpovedi v ankete na nie, by som tuto moznost dnes zmenil na mozno.
http://www.youtube.com/watch?v=WM9Lo18K ... r_embedded
http://tajomstva.org/ufo/kennedy-a-ufo-1/
http://www.uforevue.sk/news/10/57/Mimoz ... vlada-USA/
http://cs.wikipedia.org/wiki/Roswellský_incident
vsetko fake? podvod?
dedukcia: co ked area 51 je iba vymysel?
http://tajomstva.org/ufo/kennedy-a-ufo-1/
http://www.uforevue.sk/news/10/57/Mimoz ... vlada-USA/
http://cs.wikipedia.org/wiki/Roswellský_incident
vsetko fake? podvod?
dedukcia: co ked area 51 je iba vymysel?
Uforevue, tajomsto.org a ty si vôbec dovolíš položiť takú otázku?
- Kok
- Light Professional
trosku som tuto temu prelistoval ale neviem sa zaradit ani za jednu ani druhu stranu diskutujucich. Ma to aj nieco do seba, ale niektore veci su zas totalne voloviny. Podla mojho skromneho nazoru, cisto teoreticky nemozeme sami seba povazovat za vrchol evolucie to je na smiech, staci sa mi pozret vonku z okna na panelaky/fabriky alebo ine human made vytvory. Ak by sme boli tak vyspeli za akych sa pokladame, nikdy by nevznikli vytvory, ktore devastuju krajinu a sposobuju umieranie zloziek zivota.
Ked sa na to pozrem z cisto empirickeho pohladu, vyvinuty clovek by nikdy nezasiahol do koloritu krajiny alebo nejakeho uzemia za ucelom profitu. Nemanipuloval by na hranici nebezpecneho, skor by chapal vztahy medzi planetou, elementami a clovekom samim.
To nie sme, a preto ludstvo potrebuje guidance, nech je uz od kohokolvek, lebo ludstvo sa znici velmi rychlo.
/edit - aby som nebol uplne OT, odporucam skuknut UFO disclosure project, je to movement par vedcov z celeho sveta, ktori sa snazia o odkrytie vsetkych UFO cases, ktore boli kedy na Zemi zaznamenane.
Uplne laicky povedane, tento tym chce zmenit postoj ludi, ako vnimaju tieto veci, kedze od malicka sme boli vychovany tak, aby sme si nezname veci overili a tak trosku sa ich aj bali. Co tym chcem povedat je, ze je potrebne zmenit vnimanie tychto "mimozemskych" veci, z toho aby sme sa ich bali na to, aby sme ich prijali a tymto sa posunuli dalej.
/edit2 - k- "prečo pcháš do slovenského textu anglické slová? vyznievaš potom ako dement... " prepac, niekedy ma skor napadne anglicky ekvivalent tak ho tam pacnem kym mam tok myslienok, prepac fakt
Ked sa na to pozrem z cisto empirickeho pohladu, vyvinuty clovek by nikdy nezasiahol do koloritu krajiny alebo nejakeho uzemia za ucelom profitu. Nemanipuloval by na hranici nebezpecneho, skor by chapal vztahy medzi planetou, elementami a clovekom samim.
To nie sme, a preto ludstvo potrebuje guidance, nech je uz od kohokolvek, lebo ludstvo sa znici velmi rychlo.
/edit - aby som nebol uplne OT, odporucam skuknut UFO disclosure project, je to movement par vedcov z celeho sveta, ktori sa snazia o odkrytie vsetkych UFO cases, ktore boli kedy na Zemi zaznamenane.
Uplne laicky povedane, tento tym chce zmenit postoj ludi, ako vnimaju tieto veci, kedze od malicka sme boli vychovany tak, aby sme si nezname veci overili a tak trosku sa ich aj bali. Co tym chcem povedat je, ze je potrebne zmenit vnimanie tychto "mimozemskych" veci, z toho aby sme sa ich bali na to, aby sme ich prijali a tymto sa posunuli dalej.
/edit2 - k- "prečo pcháš do slovenského textu anglické slová? vyznievaš potom ako dement... " prepac, niekedy ma skor napadne anglicky ekvivalent tak ho tam pacnem kym mam tok myslienok, prepac fakt
podľa niektorých tých linkov to vyzerá že mimozemštania nemajú na práci nič lepšie ako havarovať na území USA. Asi ten tech nemajú moc premakaný keď sem letia od neviem kadiaľ len aby tu spadli
Mna zaujalo v jednom z tych clankov toto:
"...EBE bol vypočúvaný, spočiatku to boli lži či nezodpovedané otázky, no behom prvého roku nastal akýsi zlom a EBE začal byť čoraz viac otvorenejší, všetky výpovede..."
a potom dalej v tom istom clanku
"Prezident Truman vytvoril 4.11.1952 supertajnú organizáciu NSA. Jej účelom bolo dekódovanie a porozumenie mimozemskej reči"
Tak ked zalozil super tajnu organizaciu na dekodovanie, tak ten prvy EBE, jak odpovedal v anglictine?
"...EBE bol vypočúvaný, spočiatku to boli lži či nezodpovedané otázky, no behom prvého roku nastal akýsi zlom a EBE začal byť čoraz viac otvorenejší, všetky výpovede..."
a potom dalej v tom istom clanku
"Prezident Truman vytvoril 4.11.1952 supertajnú organizáciu NSA. Jej účelom bolo dekódovanie a porozumenie mimozemskej reči"
Tak ked zalozil super tajnu organizaciu na dekodovanie, tak ten prvy EBE, jak odpovedal v anglictine?
- Kok
- Light Professional
ano, prva komunikacia vraj prebiehala v anglictine, odvolavajuc sa na knihu Dark Moon
- TommyHot
- Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa s nim rozpravali po anglicky, na co potom vytvarali dekodovac ich reci? Na existenciu mimozemstanov (aj v nasom okoli) verim, ale toto nedava ziadnu logiku....
- Kok
- Light Professional
Ja tomu tiez nerozumiem
asize im rozumeli co si hovoria v sukromi?
- KaptMichal
- King
Otazka ci existuje UFO je velmi popularna, dokonca najdeme na internete stovky vypovedi, fotiek, videi a inych zaznamov, ktore potvrdzuju existenciu UFO. Ja len nechapem, kto tomu moze naozaj verit... Asi tak 95% pripadov uz bolo dokazatelne vyvratenych, stale sa tu omiela Area 51, akoby to bola koliska vsetkych svetskych tajomstiev. Ludia, vy si vazne myslite, ze sem prileteli hordy mimozemstanov z inych galaxii a potom im to prdlo prave nad USA? Preco ti mali, zeleni muzici s velkymi ocami (Inak aj BEM) vzdy havaruju do nejakej tej puste, najlepsie blizko Zony 51? Preco im to nedr*lo niekde nad New Yorkom, Tokiom alebo Bratislavou? Tento fakt by mal byt pre vsetkych dostatocny dovod na to, aby si uvedomili, ze na Zem pocas ludskej existencie nikdy ziadny mimozemstan nepriletel.
Mimozemsky zivot nevylucujem, prave naopak,podla mna v nasom vesmire existuju stovky, tisicky inteligentnych druhov, no myslim, ze len velmi malo z nich sa stretlo s dalsim vyspelym druhom.
Mimozemsky zivot nevylucujem, prave naopak,podla mna v nasom vesmire existuju stovky, tisicky inteligentnych druhov, no myslim, ze len velmi malo z nich sa stretlo s dalsim vyspelym druhom.
KaptMichal:
V tejto problematike nie som nejak extra doma, ale skúsim odpísať na zopár tvojich tvrdení.
1) Čo sa týka tých "dôkazov", ktoré údajne popisujú výskyt návštevy mimozemšťanov nie sú ani z ďaleka len "nad USA", práve naopak. To, že Area 51, Nevada / prípad v Roswell-y sú najpopulárnejšie, to na tom nič nemení.
2) Kde si vzal, že tí emzáci furt hopsnú do Zóny 51? Pokiaľ viem, toto je späté iba s udalosťou v Roswelly v roku 1947, preto sa do povedomia dostala aj oblasť 51, a celkovo táto lokalita.
Mimochodom, strašne ma irituje, keď niekto používa slovo "UFO" vo význame, že ide o mimozemský lietajúci tanier. Keď som napríklad videl prvý post v tejto téme a text "Veríte na UFO?", tak mi vykrvácala krv z očí. Alebo aj post tu nado mnou "Otázka, či existuje UFO", a podobne. Viem, že sa tento výraz udomácnil a zniem ako hnidopich, ale fakt mi to nejde ani do huby.
V tejto problematike nie som nejak extra doma, ale skúsim odpísať na zopár tvojich tvrdení.
1) Čo sa týka tých "dôkazov", ktoré údajne popisujú výskyt návštevy mimozemšťanov nie sú ani z ďaleka len "nad USA", práve naopak. To, že Area 51, Nevada / prípad v Roswell-y sú najpopulárnejšie, to na tom nič nemení.
2) Kde si vzal, že tí emzáci furt hopsnú do Zóny 51? Pokiaľ viem, toto je späté iba s udalosťou v Roswelly v roku 1947, preto sa do povedomia dostala aj oblasť 51, a celkovo táto lokalita.
Mimochodom, strašne ma irituje, keď niekto používa slovo "UFO" vo význame, že ide o mimozemský lietajúci tanier. Keď som napríklad videl prvý post v tejto téme a text "Veríte na UFO?", tak mi vykrvácala krv z očí. Alebo aj post tu nado mnou "Otázka, či existuje UFO", a podobne. Viem, že sa tento výraz udomácnil a zniem ako hnidopich, ale fakt mi to nejde ani do huby.
- TommyHot
- Addict
Len pre info, jedna aj druha oblast je v "tejto lokalite" od seba vzdielena takmer 1500km a rozprestiera sa na 3 statoch, takze o nejakej lokalite sa neda velmi rozpravat
len pripomeniem jeden starsi... , aby to nebolo len v USA
http://img.cas.sk/img/4/gallery/598274_ ... e-t-et.jpg
http://img.cas.sk/img/4/gallery/598274_ ... e-t-et.jpg
Verím dobre vlastným očiam? To tu naozaj s plnou vážnosťou riešite tieto nezmysly o padajúcich UFO počas studenej vojny?
- KaptMichal
- King
Ja fakt neviem.. kde som to pisal, ze fenomen lietajuceho taniera vznikol po tom, co Amici experimentovali s nemeckou technologiou lietajucich tanierov po WW II? Nejaka tema od qwertyho.. Takze odvtedy sa nam to tu hemzi emzakmi.
Hadam nejdes tvrdit, ze pripad v Roswelly je realita.. Ved sa ti typci priznali, ako to cele sfingovali, to je ako tvrdit, ze Elvis zije ( Niektori skalní veria, ze este zije aj Hitler).
Ja som chcel hlavne povedat to, ze vecne sa toto deje niekde v prdely, najcastejsie v USA. A hlavne neverim, ze sem niekto dosiel cez x "parsekov" havarovat.
Area 51, k tej treba povedat, ze sa tam naozaj vyvijaju veci, o ktorych vacsina ludia asi ani len netusi.. Ale urcite to nebudu lightsabre ale skor nove zbranove systemy a podobne technologie, ved tam pracuje SKUNK works. Ale aby tam drzali v zajati BEM tak to fakt nie...
Hensym hlavne to neber ako utok
Hadam nejdes tvrdit, ze pripad v Roswelly je realita.. Ved sa ti typci priznali, ako to cele sfingovali, to je ako tvrdit, ze Elvis zije ( Niektori skalní veria, ze este zije aj Hitler).
Ja som chcel hlavne povedat to, ze vecne sa toto deje niekde v prdely, najcastejsie v USA. A hlavne neverim, ze sem niekto dosiel cez x "parsekov" havarovat.
Area 51, k tej treba povedat, ze sa tam naozaj vyvijaju veci, o ktorych vacsina ludia asi ani len netusi.. Ale urcite to nebudu lightsabre ale skor nove zbranove systemy a podobne technologie, ved tam pracuje SKUNK works. Ale aby tam drzali v zajati BEM tak to fakt nie...
Hensym hlavne to neber ako utok
pre vsetkych UFO nadsencov
- Kok
- Light Professional
no ak sa vam uz ti alieni a podobne veci zdaju prehnane, vsade omielane a nerealne, pozrite si aspon cast o alternativnych energiach a zero point energy ..to je celkom zaujimave
Pekný biznis s tou mŕtvolkou. Ten týpek čosi podobné už pred pár rokmi bohorovne prehlasoval a nakoniec vyprchal ako prd. Očakávam podobné. Skásiruje peňáze za dokument a bude.
- axxis
- Addict
Pises na zaklade coho? Srdiecko Ti povedalo?KaptMichal napísal: Area 51, k tej treba povedat, ze sa tam naozaj vyvijaju veci, o ktorych vacsina ludia asi ani len netusi.. Ale urcite to nebudu lightsabre ale skor nove zbranove systemy a podobne technologie, ved tam pracuje SKUNK works. Ale aby tam drzali v zajati BEM tak to fakt nie...
Vsetky UFO famy a Area 51 maju povod v studenej vojne ked boli americke vojenske objekty monitorovane zo sovietskeho bloku. A kedze Americania sa snazili vsetko dobre zvrchu ukryt tak Rusom bolo jasne, ze obycajnym pozorovanim nic seriozne nezistia. Co sa vsak ukazalo ako dobry zdroj informacii bola teplota zeme. Ak totiz vytaihnes bojovy stroj niekam na slnko a nechas ho tam cely den tak zem pod nim vykazuje uplne inu teplotu ako jeho okolie. Robili sa preto termo snimky onej Arei51 a na ich zaklade sa dal zistit tvar prototypov lietadiel.
Americania vsak prisli na to, ze nieco podobne sa deje a tak zacali tento fakt zneuzivat a mali na to cely tym technikov, ktorych ulohou nebolo nic ine ako vydrbavat s kymkolvek kto by ich takymto sposobom pozoroval. Preto zacali vyrabat makety sialenych tvarov, ktore nechavali vonku takze ktokovelk kto to pozoroval mal pocit, ze tam maju snad mimozemsku technologiu pretoze jedine co mali je hruby tvar stroju bez moznosti overit jeho existenciu. Nic viac za tym nie je, ziadny tajny vyvoj, nic.