UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
512
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 961

Používateľov profilový obrázok
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: UFO!!!

Príspevok od používateľa TommyHot »

axxis napísal:Nic viac za tym nie je, ziadny tajny vyvoj, nic.
a to ti povedalo srdiecko? kedze je ta oblast strazenejsia viac ako biely dom, tak sa tam moze vyvijat cokolvek a ty, ani ja nezistime pravdu...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

TommyHot napísal: a to ti povedalo srdiecko? kedze je ta oblast strazenejsia viac ako biely dom, tak sa tam moze vyvijat cokolvek a ty, ani ja nezistime pravdu...
nie, to mi nepovedalo srdiecko, ale oficialne vyhlasenie americkeho ministerstva obrany, ktore zahrnalo aj to co som popisal vyssie. ale len koli Tebe to hladat ani nahodou nejdem :)
takze ma mozes kludne spochybnovat.

Btw. odkial mas tu informaciu, ze je strazenejsia ako biely dom? Srdiecko? Pokial viem nema o nic viach ochrany ako akykolvek iny vojensky objekt. Kludne sa tam chod pozriet, predpokladam, ze to najhorsie co sa Ti stane je, ze Ta eskortuju von ako by Ta eskortovali aj z ktorejkolvek slovenskej zakladne.
To len ludia lubia pokecat blbosti, rovnako ako o HAARPE, ktory je taky tajny, ze aj google mapa je v nom nejaka rozpoltena....hlavne, ze sa tam normalne organizuju vylety :roll:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

axxis napísal:nie, to mi nepovedalo srdiecko, ale oficialne vyhlasenie americkeho ministerstva obrany
tak to si ma ukludnil, dakujem za seriozny a doveryhodny zdroj informacii :roll:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

TommyHot napísal: tak to si ma ukludnil, dakujem za seriozny a doveryhodny zdroj informacii :roll:
ono vies s takymi ako Ty je tazko.
ludia ako Ty totiz stale chcu od kompetentnych aby sa vyjadrili. a ked to kompetentni urobia tak ich slova okamzite spochybnite ako zasterku toho co sa v skutocnosti deje :)
proti konspiratorom sa proste vyhrat neda.

http://technet.idnes.cz/amerika-odtajnu ... chnika_pka
ArkanoviTigrovi
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

trosicku OT ale jedna sa o UFO :D
diskusia ufologov v Bratislave, sovietsky ufolog sa po svojom prejave opyta, ci ma niekto nejake dotazy,
postavi sa pan pod vplyvom alkoholu a hovori: isiel som domov a videl som UFO, ktore za sebou tahalo vlecku...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

axxis neviem ako si dosiel na to, ze som konspirator? ja sa len smejem z ovci, ktore beru uradnickov (inymi slovami vrahov a zlodejov) ako seriozny zdroj informacii ;)

P.S. nie, neverim na haarp a podobne pi*ov***... to len aby som ukludnil tvoju ovciu dusu...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

TommyHot napísal:axxis neviem ako si dosiel na to, ze som konspirator? ja sa len smejem z ovci, ktore beru uradnickov (inymi slovami vrahov a zlodejov) ako seriozny zdroj informacii ;)

P.S. nie, neverim na haarp a podobne pi*ov***... to len aby som ukludnil tvoju ovciu dusu...
oh ten moj ubohy ovci mozog, znova ma sklamal...

Ja s Tebou ale sucutim. Naozaj. Byt jedinym osvietencom, ktory si naozaj uvedomuje co sa stalo (deje) na pozadi svetovej politicko-vojenskej stituacie medzi samymi ovcami nie je lahky udel. Snad jedneho dna pride ten den ked aj ostatni otvoria oci a vystupia z davu a spoznaju pravdu o tych vrahoch a zlodejoch.

Btw. ovcu si zapisujem do svojho hojko fyziologicko-psychologickeho profilu. Ten si tak postupne zostavujem podla toho ako ma uzivatelia tohto fora specifikuju, lebo si myslim, ze kazdy clovek by mal brat do uvahy nazory inych kedze sam seba nie je schopny objektivne posudit. Najcastejsie opakujuce sa teoremy hodne brania do uvahy su tieto:

Mam 35 rokov.
Som hipik a jezis.
Som skaredy, tucny a nekomunikativny informatik.
Som zavistlivy - preto sa do vsetkych navazam (resp. citim potrebu p*covat tym co maju nieco co ja nie a ja by som to chcel)
Nemam socialne a zdravotne poistenie (to vychadza z bodu 2).
Som panic (+nikdy v zivote nikoho nezbalim)
Nemam dostatocne vyvinuty mozog.

A moj novy favorit:
Som ovca a mam ovciu dusu(to je dobre, ze sa dostavame aj k metafyzickej stranke mojej bytosti)
uff. zivot sa so mnou teda nemaznal :(
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

axxis napísal:ono vies s takymi ako Ty je tazko.
ludia ako Ty totiz stale chcu od kompetentnych aby sa vyjadrili. a ked to kompetentni urobia tak ich slova okamzite spochybnite ako zasterku toho co sa v skutocnosti deje :)
proti konspiratorom sa proste vyhrat neda.

http://technet.idnes.cz/amerika-odtajnu ... chnika_pka
Aj male decko by spozorovalo, ze mas ovciarske zmyslanie, Area51 je len zasterka niecoho, co my vobec netusime a ked sa uzasne americke ministerstvo vnutra vyjadri ze odtajnuje dokumenty, tak je to len na margo tlaku verejnosti, ktora si nieco ziada... Tak isto ako odtajnenie tychto dokumentov z inych vlad, ukazu tak 5% niecoho, co mozu vypustit a zbytok si domyslia alebo skomolia, takze taketo super stranky si zdielaj na fb alebo podobnych srackach, kde ti to ovecky zozeru aj s navijakom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hlavne, že ty vieš, ako to je.

Ako nerobím si ilúzie o tom, že by 100% čosi odtajňovali, ale je rozdiel medzi riešením si nejakých technologických projektov a schovávaním havarovaných mimozemšťanov. :lol:
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Nie neviem hughito, preto sem nepostujem stranky, ktore sa tvaria hodnoverne a celu problematiku UFO, Area51 zhrnu do par veticiek s tym ze je cela situacia vyriesena a objasnena...navyse taky zdroj : :roll:

//autoeditácia príspevku (09 Máj 2013, 15:02)
Mimochodom, tie makety mali, ale sluzili na uplne inu vec ako pisu v tom clanku.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lockheed_A-12
''With the failure of the CIA's Project Rainbow to reduce the radar cross section of the U-2, preliminary work began inside Lockheed in late 1957 to develop a follow-on aircraft to overfly the Soviet Union.''
Tak to pekne skomolili, navyse ta maketa je naopak, povodne tiez vypadala inac.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neviem ci si uz maturoval alebo nie, ale ak nie tak predpokladam, ze budes mat dost vazne problemy uspiet v tej casti kde sa citaju clanky a mas z nich vyvodzovat nejake zavery pretoze Tvoja schopnost citania s porozumenim je ocividne dost biedna

inymi slovami - makety futuristickych lietadiel nemali nic spolocne so spadnutou A-12tkou. a navyse ako mozes vidiet uz z nazvu tak na tom lietadle pracovali ludia z Lockheed Martin (co vlastne nie je vobec prekvapive), ktori su sukromna firma. takze az take strasne utajovanie tam asi nebolo
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Zdravím, zaujimalo by ma, co si myslite o Ufo. Lebo tento fenomén sa nedá ľahko zhodiť zo stola. Aj keď pripustime že 99,9percent pozorovaní su logicky vysvetlitelne javy /napr optické ilúzie, meteorologicke balony či vedomé foto-podvody/, tak existuju zadokumentovane pripady aj zo strany napr vojenskych pilotov, ktore realne vysvetlenia nemajú. Napr ze pozorované objekty menili v rychlostiach vyssich ake dosiahnu stíhačky prudko smer a pod. čo sa je v rozpore s technologiami doby v ktorych boli tieto javy pozorovane. Dokonca su pripady zazmenane aj Ceskoslovenskou ludovou armadou za socializmu.
Taketo pripady zaznamenala aj Nasa ci podobne institucie kde by mali vediet rozlisit ci je jav definovatelny alebo nie.
Aky je vas nazor?

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

gogo956 napísal: 20 máj 2023, 18:11 Aky je vas nazor?
Že ak existuje civilizácia s technológiou medzihviezdneho letu, tak sa určite nebudú správať tak, ako keď si turista z EU zaletí niekde do Papui obzerať Indiánov v pralese. :D

Skôr by som čakal, že budú posielať nejaké nano sondy, ktoré si ani nevšimneme.

A toto sú podľa mňa len testy nových technológii. Keď vyvíjaš niečo nové, je oveľa bezpečnejšie si to vyskúšať u seba na svojej obrane, ako to poslať letieť nad Čínu a pod. A keď si verejnosť aj profi piloti z armády povedia, že boli to ufóni, tak dobre pre teba. Aspoň sa nikto nebude zaujímať o to, na čom práve pracujete. :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Stale to moze byt zatial nevyvsleny a zriedkavy fyzikalny jav.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

UFO == unidentified flying object. Aj ked niekto vyhodi z lietadla obal z hamburgera, bude to UFO, kym sa nezisti, co je to zac.
K mimozemskym civilizaciam - je mozne, ze uz su medzi nami, ani o tom nevieme. Ved nemusia mat telo na ake sme zvyknuti, nemusia mat ani len fyzicku formu, ak existuje viac dimenzii ako 4, tak mozu existovat v tychto dimenziach a kedze nase vnimanie je obmedzene len na tieto 4, nemame to ako zistit. Na druhu stranu, keby ste boli mimozemstan a videli, ake zlo nasa civilizacia pacha a vrazdi sa medzi sebou, otravuje si vlastnu planetu, chceli by ste s nami mat nieco spolocne? :)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Mek, nadviažem na tvoju otázku ohľadom toho zla našej civilizácie.

Myslím si, že nemáme spoľahlivo potvrdené, že je naša civilizácia naozaj zlá. Nemôžeme vedieť, či niekde vo vesmíre nie sú iné civilizácie, ktoré páchajú ešte horšie veci, ako sa páchajú u nás, v našej civilizácií. Ale to je len taká moja úvaha, žiadne vedecké závery z akejkoľvek štúdie, takže to treba brať naozaj s rezervou.

Ku zvyšku. Môžu byť vo vesmíre nejaké civilizácie, otázne je, ako veľmi vyspelé sú. Čo ak zrovna tá naša civilizácia, je tá najstaršia v celom vesmíre? Samozrejme, môžeme byť aj tou najmladšou civilizáciou vo vesmíre, môžu medzi nami žiť nejaký iný zástupcovia inej, vyspelejšej civilizácie. Nič z toho nepopieram, a všetkému ohľadom vesmíru a možného života v ňom, som otvorený.
gogo956
Redeemer
Redeemer

V sci-fi literature sa napr nepracuje iba s konceptom ze by to mohli len mimozemstania z inych casti vesmiru ci dimenzii, ale ze su to nasi vlastní pozemstania z buducnosti cestujuci nazad v čase, resp nejake ich zariadenia.
Dalej existuje nazor, ze vsetko je simulacia a Ufo su len nejake nechcene "bugy" v softe :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Noobsz DJ napísal: 21 máj 2023, 22:32 Myslím si, že nemáme spoľahlivo potvrdené, že je naša civilizácia naozaj zlá. Nemôžeme vedieť, či niekde vo vesmíre nie sú iné civilizácie, ktoré páchajú ešte horšie veci, ako sa páchajú u nás, v našej civilizácií. Ale to je len taká moja úvaha, žiadne vedecké závery z akejkoľvek štúdie, takže to treba brať naozaj s rezervou.
Je tiez mozne, ze mimozemstania su vesmirni nacisti, komunisti alebo nabozenski fanatici. No keby na zemi taki su tak uz by sa snazili aplikovat svoju idologiu sem.

Celkovo problem s nasimi predstavmi o mimozemskych civilizaciach vypliva len z jedinej civilizacie ktoru pozname a to je dost mala vzorka.
gogo956
Redeemer
Redeemer

co si myslite o tom, ze byvaly astronaut Buzz Aldrin svojho casu tvrdil, že ked bol na Mesiaci, tak videl jasne známky po mimozemskom zivote? Dokonca aj presiel detektorom lži. Vraj videl aj ich vesmirne lode a ine technologie. :)

**
tu je nejaky pokus o vysvetlenie, aj ked tazko povedat ako presvedcivy

Overenie faktov: Buzz Aldrin netvrdil, že videl mimozemšťanov z Apolla 11
https://eu.usatoday.com/story/news/fact ... 790026001/
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Starsi clanok o tom,ako to moze vo vesmire vyzerat.
Cital som ho uz davnejsie a popri citani tejto temy som si nan spomenul,ale nemohol som ho dlho najst.
https://www.astro.cz/clanky/ostatni/fer ... radox.html

Tu este jedna studia(eng)
https://edition.cnn.com/2020/06/15/worl ... index.html
Napísať odpoveď