ale takto by si v podstate mohol tvrdit, ze neexistuje defacto vobec ziaden pokrok. Lebo spravy si ludia pisali na hlinene doštičky uz pred tisickami rokov. Ani mobil nie je ziaden vynalez, lebo pred nim existoval predsa klasicky telefon po drôte a este predtym si ludia hlasnymi trubami z jednej veže na druhu tiez "volali".A v este vacsej minulosti mozno boli jogíni ktorí sa dorozumievali telepaticky. A pred PC boli kalkulacky a este predtym take tie pocitadla s drevenymi gulickami. Takze vlastne ziaden pokrok nejestvuje.A teda tym odvovodnit svoje tvrdenie ze na technologickom poli som za poslednych 30 rokov nejaku velku prevratnu novinku nevidel.

/Si pamatam este na eroticke internetove videa z tych rannych 90tych rokov, ktore mali tak neuveritelne nizke rozlisenie a kvalitu, ze cloveku chvilu trvalo, dokym si domyslel co sa tam asi tak deje, o moznostiach vyberu ani nehovoriac. To sa este frčalo na 5 1/4 floppy a malo to okolo 1,2 MB-teda to bol obsah celeho toho disku. A kto mal zvukovku ktora bola kompatibilna so Soundblaster Pro tak bol najblizsi rok v triede "král vsemiru"

To len preto pisem, ze vzhladom k tomu co som uz zazil som trochu citlivy na spochybnovanie rychlosti technologickeho vyvoja