Banka Revolut
Re: Banka Revolut
Je možné, že nevie nájsť možnosť, čo je dosť možné, lebo tak retardovane ako to má Revolut to nemá žiadna banka na svete. Takže ak ja som to pochopil správne, tak musíš:
ísť do appky, záložka Payments > Transfer > Bank Accounts > Add beneficiary > Vyplniť ako Tatár všetky údaje o človeku, dobre že nie aj krvnú skupinu > Uložiť > Platiť
A.K.O. U. D.E.B.I.L.O.V.
ísť do appky, záložka Payments > Transfer > Bank Accounts > Add beneficiary > Vyplniť ako Tatár všetky údaje o človeku, dobre že nie aj krvnú skupinu > Uložiť > Platiť
A.K.O. U. D.E.B.I.L.O.V.
Pri nonSEPA platobnom styku sú to všetko mandatory údaje.
Keď chcem spraviť transfer z revolutu UK na môj účet (mám portugalský účet) je rám dáke fee? Ďalšia otázka ľudia čo majú ten premium revolut a nakupujú a predávajú crypto charguju vás?
nie pri EUR platbe niesu ziadne poplatky len otazne je kolko ti uk banka pripise libier
Tí čo máte Revolut, nezdá sa Vám ich zabezpečenie slabé? Veď do Revolut účtu sa prihlasujem iba pomocou telefónneho čísla a 4 miestneho PIN kódu, oproti UniCredit čo mám, mi to príde veľmi slabučké
Áno, plus nevidím žiadnu formu 3D Secure, ani raz pri platbe ich kartou som nemusel zadávať nejaký verifikačný kód. Toť ale prečo tam nemám nikdy veľa peňazí a používam len jednorázové karty.
No nebojím sa, že by ma niekto hekol, to sa nedá - keď som minule preinštalovával telefón, tak som sa nedokázal ani ja heknúť do svojho, lebo ten PIN je už niekde v teplých krajinách a znovu by som ho musel resetovať a to by bol ten ich chat kolotoč s odfoť sa s občiankou a blablabla.
T.j. možno nemajú 3-fázové prihlásenie ale za to to ich jednofázové je tak otravné, že ak by ťa niekto dostal, tak si zaslúži medailu za to, že mal tú trpezlivosť.
No nebojím sa, že by ma niekto hekol, to sa nedá - keď som minule preinštalovával telefón, tak som sa nedokázal ani ja heknúť do svojho, lebo ten PIN je už niekde v teplých krajinách a znovu by som ho musel resetovať a to by bol ten ich chat kolotoč s odfoť sa s občiankou a blablabla.
T.j. možno nemajú 3-fázové prihlásenie ale za to to ich jednofázové je tak otravné, že ak by ťa niekto dostal, tak si zaslúži medailu za to, že mal tú trpezlivosť.
Praveze od noveho roka co sa sprisnili podmienky v online platbach uz musim v appke potvrdit platbu, hoci platim len nejake 2e na eph. A predtym som to nahodne tiez musel potvrdzovat.
čo sa týka UniCredit, tak tam zadám ID kód a appka mi vygeneruje jednorázový 6 číselný kód (aj offline) funguje to super- prihlasovanie na desktope, v mobile odtlačok prsta alebo PIN 6 miestny a na 99,99% zabezpečené, čiže v tomto prípade Phishing útok nemá účinok..čo sa týka platby kartou, vyskočí push autorizácia páči sa mi, že sa úplne odstrihli od operátora - tretej strany
Mám otázku Revolut vraj začal na Slovensku pôsobiť ako banka znamená to že ho bude vedieť zablokovať slovenský exekútor tak ako účet v slovenskej banke? Pytam sa preto lebo jeden známy má exekúcie a používa Revolut
Musí si to tam aktivovať ručne (zatiaľ), pýtalo to odomňa DIČ ak som na to klikol
Ja som už prešiel pýta TIN daňové identifikačné číslo čo je rodné číslo
mate niekto skusenost s premium uctom a vymenou vacsieho mnozstva EUR (povedzme 40k) za inu menu? mam len zaklady ucet, tak ci ma zmysel platit za premium, ak su tam nejake nepisane limity
bola by to jednorazova aktivita
bola by to jednorazova aktivita
Priprav sa na AML kontrolu. Budeš musieť doložiť odkiaľ tie peniaze máš a možno ti aj na cca 24h zablokujú účet.
Odporúčam skôr Transferwise alebo Roklen.
Odporúčam skôr Transferwise alebo Roklen.
dolozit to nie je problem, ide mi o realizovatelnost tej vymeny, ci to bude trvat den alebo 3 dni nie je problem
afaik transferwise ma limity, pred 2 rokmi to bolo <1000 CAD na jednu platbu, aby sa nemuselo nic dokladovat
afaik transferwise ma limity, pred 2 rokmi to bolo <1000 CAD na jednu platbu, aby sa nemuselo nic dokladovat
Premium účet si myslím musíš kúpiť na celý rok, čiže TransferWise bude asi výhodnejšie.
Kolega takto zamieňal € na cca 1000000 CZK cez TransferWise. Vopred im poslal výpis z uctu kde tie € mal a dôvod prevodu. Obratom mu odpísali, že ok a cely prevod prebehol bez problému.
Prevod cez Revolut bude tiež hneď, no na 99,99% ti zablokujú účet a budeš musieť cez live chat dokladovať príjem. Mne sa to stalo aj pri sume cca 5000€.
Kolega takto zamieňal € na cca 1000000 CZK cez TransferWise. Vopred im poslal výpis z uctu kde tie € mal a dôvod prevodu. Obratom mu odpísali, že ok a cely prevod prebehol bez problému.
Prevod cez Revolut bude tiež hneď, no na 99,99% ti zablokujú účet a budeš musieť cez live chat dokladovať príjem. Mne sa to stalo aj pri sume cca 5000€.
diky, skusim, bude to aktualne az okolo juna, ale zistujem vopred
Ako sa dokladuje také niečo? Príklad, ak som dlhšie pracoval v zahraničí a chcem si to previesť na slovenský účet tak aké doklady požadujú?
upozornim len ak mozem ze pri zablokovani revolut uctu moze odblokovanie trvat aj viac ako 2 dni aspon podla toho co som cital od uzivatelov samozrejme v pripade predlozenia dokladu.
Autoeditácia príspevku po 5 min 18 sek:
o aku sumu sa plus minus jedna?
Ako ja sa pýtam len zo zvedavosti, ak by som chcel preniesť príklad 10 000 libier, čo by požadovali, aké dokumenty
da sa to najst v castych otazkach vypis z uctu a vyplatne paske (je dost mozne ze postaci vypis z uctu) a budu to pri tejto sume pytat urcite