Banka Revolut
Re: Banka Revolut
pri objednavke karty som si nastavil aj jej PIN. prisla do 48 hodin, aj ked cas dodania bol asi tri tyzdne
- taki7
- Medium Professional
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2019, 8:43)
Ak by som si objednal kartu, tak už musím platiť mesačný poplatok 7,99 EUR mesačne ?
Ak by som si objednal kartu, tak už musím platiť mesačný poplatok 7,99 EUR mesačne ?
Nie, ak objednas tu obycajnu, tak tam je jednorazovy poplatok tusim 5e za vydanie karty? Uz si nespominam, niekedy to byva aj zadarmo.
Ano. Takisto si mozes vytvorit jednu virtualnu kartu. K free uctu ju mas zadarmo.
ano, to je ta fyzicka karta. Castokrat vsak existujuci uzivatelia dostanu ponuku, kde mozu poslat referal link znamenu, ktory si na zaklade neho moze takuto kartu vybavit zadarmo. Co sa tyka vyberov z bankomatu tak to funguje uplne standardne a samotny Revolut ti a to neuctuje nic (pokial si v danom limite vyberov). Nezabudni vsak odmietnut kurz, ktory ti ponukne bankomat, vzdy plat v domacej menej tej krajiny.
Priklad - ja mam Revolut kartu vydanu v UK. Chcem si vytiahnut 10 euro z bankomatu VUB. Ten mi ponukne nauctovat 10 Euro (domaca mena Slovenska) alebo 9.63 libier (mena mojej banky). Vyberiem si 10 euro, kedze Revolut sa prepocita podla bankoveho kurzu a stiahne mi 8.90 Euro.
Priklad - ja mam Revolut kartu vydanu v UK. Chcem si vytiahnut 10 euro z bankomatu VUB. Ten mi ponukne nauctovat 10 Euro (domaca mena Slovenska) alebo 9.63 libier (mena mojej banky). Vyberiem si 10 euro, kedze Revolut sa prepocita podla bankoveho kurzu a stiahne mi 8.90 Euro.
- taki7
- Medium Professional
Toto je tiež zaujímavé: https://www.roklen.cz/roklenfx/
Ninx: To s tym vyberom, sa mi zda divne. Vzdy mi to stiahne tolko kolko som vybral. Davam samozrejme domacu menu.
- taki7
- Medium Professional
Kartu som si už objednal, mala by platiť 5 rokov.
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2019, 10:45)
Ak mi peniaze z TB účtu chodia na účet TB okamžite, o koľko dlhšie by to trvalo, pokiaľ by sa jednalo o účet Revolutu ?
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2019, 11:15)
Ak mi karta ešte nedorazila, ale viem údaje z nej, sú použiteľné ?
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2019, 11:17)
Dobíjal som si tak mobilný kredit, peniaze odišli, ale kredit sa nenavýšil..
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2019, 10:45)
Ak mi peniaze z TB účtu chodia na účet TB okamžite, o koľko dlhšie by to trvalo, pokiaľ by sa jednalo o účet Revolutu ?
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2019, 11:15)
Ak mi karta ešte nedorazila, ale viem údaje z nej, sú použiteľné ?
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2019, 11:17)
Dobíjal som si tak mobilný kredit, peniaze odišli, ale kredit sa nenavýšil..
Pouzivam uz dlhsi cas, vela skusenosti, za mna spokojnost. Ficim na metal card
Čo ťa viedlo, čo bol ten hlavný dôvod prejsť na Metal?
Vyber bez poplatku z akehokolvek ATM, kedze vela cestujem je to super. Cashback, vyhodne kurzy pri plateni, rozdelnie uctu ak sa viaceri podielame na nom... Lounge pass na letiskach. Ja som s metalom spokojny, vyhovuje mi v plnej miere.ado130 napísal:Čo ťa viedlo, čo bol ten hlavný dôvod prejsť na Metal?
s virtualnou kartou viem platit cez google/apple pay napr v potravinach ? kolko trva jej aktivacia ?
Áno, ak obchod podporuje gpay/applepay
Asi minutu
Asi minutu
Kartove limity si treba nastavit ci ide platit aj bez nich ?
daju sa cez appku, ale zakladny limit nie je
- taki7
- Medium Professional
Otec si zriadil Revolut včera a príde mu za 5,99 VISA karta, mne v júni prišla Mastercard, niečo sa menilo ?
- guess.whoo
- Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mne prisla vcera mastercard
- taki7
- Medium Professional
Keď mám nové číslo OP, treba im dať vedieť ?