Smart hodinky - Samsung, Garmin, Huawei?
Re: Smart hodinky - Samsung, Garmin, Huawei?
Zalezi, ze ci chce hodinky na sport alebo smart funkcie. Ja mam tie smart funkcie ako volanie, sms a vsetko ostatne vypnute, pretoze ma to skor obtazovalo. Pri Galaxy Watch bola nevyhoda nabijanie, ze to trebalo nabit vari kazde 2 dni a to bolo pre ludi otravne.
Je rozdiel medzi smart watch a sport tracker.
-
- Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Pojdem asi do tých Garmin Venu 2/2 Plus. Vyzerá to taká zlatá stredná cesta.
Máte niekto vyskúšané ukladanie zdravotných údajov do aplikácie “zdravie” v iphone.
Rozmýšľam nad kúpou smart hodiniek, ktoré nebudú od apple. Budú sa mi do aplikácie”zdravie” v iphone naďalej ukladať zo smart hodiniek dáta o spánku, dýchaní, sakurácii, srdcovej frekvencii a podobne.
Ide mi hlavne o tieto zdravotné funkcie.
Ak záleží od značky, tak rozmýšľam nad Withings ScanWatch alebo Garmin Vivomove
Rozmýšľam nad kúpou smart hodiniek, ktoré nebudú od apple. Budú sa mi do aplikácie”zdravie” v iphone naďalej ukladať zo smart hodiniek dáta o spánku, dýchaní, sakurácii, srdcovej frekvencii a podobne.
Ide mi hlavne o tieto zdravotné funkcie.
Ak záleží od značky, tak rozmýšľam nad Withings ScanWatch alebo Garmin Vivomove
Áno, mám iPhone a hodinky značky Polar.
Keď som Zdravie preletel tak som tam mal údaje z hodiniek (kroky/tepy/tréningy/spánok).
Keď som Zdravie preletel tak som tam mal údaje z hodiniek (kroky/tepy/tréningy/spánok).
- hojko
- Site Admin
Ak sa pozries po Garminoch, tak maju velmi dobre prepracovanu a prehladnu aplikaciu. Aplikaciu Garmin Connect vies prepojit s Apple Health: https://gadgetsandwearables.com/2021/10 ... le-health/
Dávam do pozornosti aj aplikáciu Polar flow.
Obrázky: https://www.google.com/search?q=polar+f ... 17&dpr=0.9
Takisto funguje aj web stránka https://flow.polar.com/ na ktorej si vieš pozrieť veľa údajov ktoré ti zbierajú hodinky. Toto som u žiadnych iných predajcov nevidel.
Obrázky: https://www.google.com/search?q=polar+f ... 17&dpr=0.9
Takisto funguje aj web stránka https://flow.polar.com/ na ktorej si vieš pozrieť veľa údajov ktoré ti zbierajú hodinky. Toto som u žiadnych iných predajcov nevidel.
Connect na webe (Garmin) ma vela, vela statistik.
Ahojte,
zhanam si nejaky device mimo hodiniek (nemam, ani nechcem zatial), na (idealne najspolahlivejsie) trackovanie HR, kalorii atd pri najmä:
- prechádzky (les, kopce, hory)
- kardio (beh/outdoor aj pas/, stac. bike)
- treningy (box - aj sparring)
Zatial mi najlepsie vychadza hrudny pas Polar H10 / H10+ (M-XXL, moj obvod hrudnika 102cm) - cca 100 eur
Alternativne z dostupnych este Garmin HRM-Pro Plus - cca 113 eur - tu ale trosku priplacam za funkcie ktore bez hodiniek nevyuzijem.
Uvazoval som ale aj nad pasom na ruku (predlaktie/biceps) len tam sa robia len s fotosnimacom a vseobecny konsenzus mi pride taky, ze je to najmenej presny sposob merania. Taktiez sa trosku bojim, ze pri boxe sa casto blokuju udery predlaktim/bicepsom + to nie je diskretne.
Podelte sa prosim o skusenosti ak mate, rad by som vedel ake su oblubene volby hlavne v oblasti kontaktnych sportov.
zhanam si nejaky device mimo hodiniek (nemam, ani nechcem zatial), na (idealne najspolahlivejsie) trackovanie HR, kalorii atd pri najmä:
- prechádzky (les, kopce, hory)
- kardio (beh/outdoor aj pas/, stac. bike)
- treningy (box - aj sparring)
Zatial mi najlepsie vychadza hrudny pas Polar H10 / H10+ (M-XXL, moj obvod hrudnika 102cm) - cca 100 eur
Alternativne z dostupnych este Garmin HRM-Pro Plus - cca 113 eur - tu ale trosku priplacam za funkcie ktore bez hodiniek nevyuzijem.
Uvazoval som ale aj nad pasom na ruku (predlaktie/biceps) len tam sa robia len s fotosnimacom a vseobecny konsenzus mi pride taky, ze je to najmenej presny sposob merania. Taktiez sa trosku bojim, ze pri boxe sa casto blokuju udery predlaktim/bicepsom + to nie je diskretne.
Podelte sa prosim o skusenosti ak mate, rad by som vedel ake su oblubene volby hlavne v oblasti kontaktnych sportov.
- hojko
- Site Admin
Garmin HRM-Pro Plus, no pouzivam ho s Garmin Forerunner 255 a Garmin Edge 540, takze jeho funkcie vyuzijem na plno. Neviem, ze ci zrovna samotny pas je to co je vhodne, pretoze prave pri turistike su vhodne hodinky ako doplnok kvoli meraniu GPS atd..., poskytuje to predsalen zaujimavejsie udaje. Ale ak ti ide o meranie tepu a spalenych kalorii, tak to si mozes kupit Xiaomi MiBand, len problem bude pri boxe.
Ten box je viac menej dovod preco to chcem. Hlavne chcem aspon priblizne trackovat vydaj kalorii, turistiku uplne nerobim v pravom slova zmysle, skor chodim na prechadzky do lesa je to +/- rovnaka trasa a prevysenie, vzdialenost, pocet krokov a ~kalorie mi vypocita aj telefon samotny vzhladom na moju hmotnost a tempo aj ked je to len velmi orientacny udaj ale stale nieco.
No pri boxe nemam sancu ako inac zaznamenat vydaj co ma stve a chcel by som to nejak poriesit.
Tiez by som bral ten Garmin, keby som mal k tomu ine Garmin zariadenia - mozno v buducnosti - no teraz chcem nejako "hotfixnut" pocitanie vydaju pri boxe.
//uz som sa v tom moc motal, objednal som Polar H10+ - preluskal som aj reddit dost ludi to pouziva aj pri boxe a su v pohode + to nie je az tak orientovane okolo pribuznych produktov (hodinky) ale je to skor brane ako samostatne zariadenie.
No pri boxe nemam sancu ako inac zaznamenat vydaj co ma stve a chcel by som to nejak poriesit.
Tiez by som bral ten Garmin, keby som mal k tomu ine Garmin zariadenia - mozno v buducnosti - no teraz chcem nejako "hotfixnut" pocitanie vydaju pri boxe.
//uz som sa v tom moc motal, objednal som Polar H10+ - preluskal som aj reddit dost ludi to pouziva aj pri boxe a su v pohode + to nie je az tak orientovane okolo pribuznych produktov (hodinky) ale je to skor brane ako samostatne zariadenie.