poškodený DMG po aktualizácií macOS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
risogregus
Light Expert
Light Expert

poškodený DMG po aktualizácií macOS

Príspevok od používateľa risogregus »

Ahojte. Na svojom iMacu som mal zaheslovaný folder, ktorý ako užívateľ Maco vie, sa zobrazuje ako DMG súbor - ktorý sa po zadaní heslo zobrazí ako folder na ploche, ktorý sa potom dá vysunúť... Tento folder som mal asi 5 rokov a nikde som si ho nezálohoval. Avšak po poslednej aktualizácií na nový OS (teraz mám Ventura a predtým neviem čo bolo, Siera?) sa mi udiala vec, čo nikdy predtým. Tento DMG súbor neviem otvoriť. Po zadaní hesla mi to napíše, že oddiel disku sa nenašiel, atď.

Skúšal som ho otvoriť ja na inom Macu a nič, rovnako ako na windowse som skúšal akési volne dostupmné DMG to ZIP konvertori, alebo aj DM extractor pre Windows, ale bez cieľa... Čekoval som zahraničné fóra, ale nikde to presne takýto problém nenašiel + ak aj, všade bolo iba stručné, že treba spraviť čosi so zálohou cez Time machine, ale tú ja nemám...

Táto vec sa udiala už pár týždňov dozadu, čiže už som sa zmieril asi s tým, že o tie dokumenty som prišiel, ale nakoľko som objavil toto fórum a viac hláv viac vie, skúsim sa na Vás obrátiť aj v tomto! Ďakujem predom!
Napísať odpoveď