Žena sa boji sama doma

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Používateľov profilový obrázok
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Žena sa boji sama doma

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nj no. Ja som bol vždy rád, keď som raz za čas mohol mať večer sám pre seba a bol som doma sám.

Na konci mája idem ku kamošovi do Viedne na 3 dni na jednu akciu a moja žena si nemôže zobrať voľno a ísť so mnou. No keď som jej to povedal, tak okamžite začali také tie sugestívne otázky typu "To ma v baráku chceš nechať niekoľko dní samotnú?". No mal som chuť jej na to odpovedať, že keď sa v noci bojí, tak môže ísť na tých pár dní k jej rodičom. Ale to by sme mali potom doma asi tichú domácnosť :D
Robert7
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Robert7 »

Vnimam to tak, ze ak si chces vztah udrzat, budes sa musiet obzriet po vhodnom byte.
Používateľov profilový obrázok
Terepin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Terepin »

Pilifo napísal: 11 máj 2023, 8:08 Nj no. Ja som bol vždy rád, keď som raz za čas mohol mať večer sám pre seba a bol som doma sám.

Na konci mája idem ku kamošovi do Viedne na 3 dni na jednu akciu a moja žena si nemôže zobrať voľno a ísť so mnou. No keď som jej to povedal, tak okamžite začali také tie sugestívne otázky typu "To ma v baráku chceš nechať niekoľko dní samotnú?". No mal som chuť jej na to odpovedať, že keď sa v noci bojí, tak môže ísť na tých pár dní k jej rodičom. Ale to by sme mali potom doma asi tichú domácnosť :D
Síce boomer humor, ale nedá mi:
"Ale veď všade v médiach čítam, že moderná žena je silná, nezávislá a muža k ničomu nepotrebuje. Ale dobre. Aby si sa cítila bezpečne, tak si urob selfie, vytlač ju a nalep zvonku na vchodové dvere. No a na osamelé noci si pusti nejaký romantický film, len ťa prosím - vyhoď potom tú uhorku."
Toľko nocí len pre seba by si potom mal, že by si nevedel čo s nimi. :D
Napísať odpoveď