MS hokej 2023 Lotyšsko,Fínsko
MS hokej 2023 Lotyšsko,Fínsko
A- Finsko,Svedsko,USA,Nemecko,Dánsko,Francuzsko,Rakusko,Madarsko
B- Kanada,Cesko,Svajčiarsko,Slovensko,Lotyšsko,Norsko,Kazachstan,Slovinsko
Súpisky sú viacmenej hotové u všetkých krajin. Velký favoriti zrejme Fínsko,Svedsko,možno USA a Svajčiarsko. CR vie aj lepší výber zložiť.
SR supiska asi žiadna sláva, problém zrejme budú brankári, netrufam si tipovať konečné umiestnenie na MS.
B- Kanada,Cesko,Svajčiarsko,Slovensko,Lotyšsko,Norsko,Kazachstan,Slovinsko
Súpisky sú viacmenej hotové u všetkých krajin. Velký favoriti zrejme Fínsko,Svedsko,možno USA a Svajčiarsko. CR vie aj lepší výber zložiť.
SR supiska asi žiadna sláva, problém zrejme budú brankári, netrufam si tipovať konečné umiestnenie na MS.
Re: MS hokej 2023 Lotyšsko,Fínsko
medzi Kazachstanom a Madarskom..
Okrem Kanady si myslím že môžeme hrať vyrovnanú partiu s každým z našej skupiny.
Bude to zaujímavé. Verím že skončíme v skupinovej fáze na 3. alebo 4. priečke.
Bude to zaujímavé. Verím že skončíme v skupinovej fáze na 3. alebo 4. priečke.
Výber má vraj vecsí problém s obrancami ako s brankármi, hoci pre nich to bude na ms premiéra.
- taki7
- Medium Professional
Kto má najviac hráčov z NHL? Pozrite si súpisky všetkých tímov na MS v hokeji 2023 ... https://sportnet.sme.sk/spravy/prehlad- ... keji-2023/
Mám adblock. Prezraď mi kto má najviac hráčov z NHL.
Škoda tej prehry s Čechmi a toho gólu v oslabení, Česi neboli jasne lepší. Aj keď som to tak trochu čakal, že s Čechmi asi zaváhame, mohla byť aspoň remíza, škoda. Ale tiež si inak myslím, že máme prijateľnú skupinu, okrem Čechov a Kanady by sme podľa mňa mohli dobre zahrať s každým zo skupiny.
Tak najviac hrácov z NHL má zrejme Kanada na MS. Uvidíme ako zahraju ako budu mat formácie zložené a ci im prídu este rozdielovy hráči.
Hej dnešný zápas s CR celkom dobre zahrali,nešťastný zákrok Rosandiča. Skusiť bod uchmatnuť Kanade a ostatních poraziť ak to bude možné.
Hej dnešný zápas s CR celkom dobre zahrali,nešťastný zákrok Rosandiča. Skusiť bod uchmatnuť Kanade a ostatních poraziť ak to bude možné.
Môžeme ešte meniť súpisku na MS?
Osobne očakávam postup do štvrťfinále, ale uvidíme
Osobne očakávam postup do štvrťfinále, ale uvidíme
- taki7
- Medium Professional
Áno..súpiska sa dá ešte meniť...
Mali sme aj dost stastia, len skoda, ze sme z toho nevytazili aspon bod.
Skupinu mame asi lahsiu, je tu Kanada, v druhej su USA, Finsko a Svedsko, takze by sme mali lahsie postupit, ale ked nevyhrame skupinu, tak je prakticky jedno, z akeho miesta postupime, zrejme budeme hrat s jednym z tej silnej trojky, ak nebude prekvapenie v tej druhej skupine.
K supiske, este ma prist Nemec, tiez je stale realny Tatar, ale tam je to otazne, inak uz asi dalsie moznosti nemame.
Skupinu mame asi lahsiu, je tu Kanada, v druhej su USA, Finsko a Svedsko, takze by sme mali lahsie postupit, ale ked nevyhrame skupinu, tak je prakticky jedno, z akeho miesta postupime, zrejme budeme hrat s jednym z tej silnej trojky, ak nebude prekvapenie v tej druhej skupine.
K supiske, este ma prist Nemec, tiez je stale realny Tatar, ale tam je to otazne, inak uz asi dalsie moznosti nemame.
Supiska sa menit neda, daju sa vsak este dopisat hraci.
Sice som vcera nepozeral, no vraj tam bola nejaka 5 minutova oslabovka po nafilmovanom faule a ten nemal byt, je tak?
Tu je to ukazane, aj vysvetlene - https://spravy.rtvs.sk/2023/05/valabik- ... -do-konca/
Dnes divoké výsledky a uliapané víťazstvo SR. Snád zajtra tie zápasy budú ešte zaujimavejšie.
Súhlasím, ale verím, že postup dáme
Prekvapujuci bod v zápase s Kanadou. Dobre som si myslel pred turnajom, ze Kanada je porazitelná.
Dnes fantázia, bod proti Kanade má cenu zlata
Kks dobre hrali