Aj to tak vnímam. To je dôvod prečo som nevybuchol a nevystrájal, uvedomujem si, že zato môžem aj ja. Rozprávali sme sa a presne ako hovoríš, tie výlety som jej často odmietal, lebo sa mi nechcelo alebo hocičo iné. A tú trojku nenavrhla ona, len sme sa o niečom bavili a ja som to tam podsunul zo srandy, nečakal som takú reakciu. Povedala viac menej, že ona sa bojí len toho, že by som počas aktu nebral ju ako tú "hlavnú".
Autoeditácia príspevku po 2 min 54 sek:
Neboj sa, ani mne to neni všetko jedno. A nenavrhla to ona, ani ja, len som to nadhodil a nepriamo to odsúhlasila za istých podmienok. Tuším sa ma spýtala, že ako mi to môže vynahradiť a ja som jej povedal niečo v zmysle, že no toto jedine trojkou. Na zdvihnutie nálady.K-u-b-i-a-k napísal: ↑16 máj 2023, 14:54 nevera, vibrátor, povolila k trojke.. no mňa by asi je*lo od zlosti. pravda, že mne netreba veľa, ale tak neviem čo si o tom myslieť. keby sa u nás doma prevalilo, že ja som ženu nejak podviedol tak sklopím uši, snažím sa to nejak poriešiť a nie ešte navrhovať niečo v rámci sexu, čo som doteraz nechcel robiť a uspokojiť tým moju ženu. len nech zo seba ešte nespraví "obeť".
Autoeditácia príspevku po 2 min 35 sek:
Ďakujem, aspoň sa necítim až tak divný teraz.
Autoeditácia príspevku po 8 min 39 sek:
Taká istá nie, ale poviem ti, že sa snažila dosť. Pozornosť, jedlo, veľa vecí mi ulahcovala alebo sa ponukla spraviť namiesto mňa, v sexe takisto, ja som si volakedy zakladal na tom aby vzdy mala orgazmus aj ona a mala aj viackrát, poslednú dobu ale sa často stalo, že ma uspokojila oralom a nechala ma zaspať, lebo vedela, aký som unavený po tom.
Autoeditácia príspevku po 5 min 11 sek:
Vieš čo, neviem ako by som reagoval keby to nedopadlo takto. Tým, že mi jej bolo ľúto teraz, možno by som to bral inak a doprial jej to tiež v takej situácii. Ale to možno hovorím len teraz, len spomínam si, aké som mal pocity počas tých 2 mesiacov, tušil som niečo, a nemal som snahu s tým niečo robiť, možno som tajne chcel aby sa to skončilo. Teraz po tomto si vravím, že nechcel by som žiť bez nej, ale je to možno len búrka všemožných emócií. Teraz mám proste taký pocit, že ju budem ľúbiť ešte viac ako predtým. Ale neni to chu****? Môže sa to takto zmeniť a ešte po nevere?starysomar napísal: ↑17 máj 2023, 6:46 Ja som možno divný, no keď moja bola tak krásne zblbnutá, fandil som jej. A možno len nemám zakomponovanú žiarlivosť a nezakladám si na sebe nadmerne. Za mňa - možno mať človeka rád, dopriať mu - a nechcieť ho vlastniť![]()