Kvalitne BT sluchadla z Ciny

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Googler1
Star
Star

Kvalitne BT sluchadla z Ciny

Príspevok od používateľa Googler1 »

Caute
zhanam kvalitne BT sluchadla z Ciny do usi, s potlacenim hluku a vydrzou aspon 4hod+ na jedno nabitie.
Stylom zvuku by mali byt podobne, rovnake ako CCA C12, ktore mi zvukovo vyhovuju, ale dost vycnievaju z ucha, takze sa mi viackrat stalo, ze ked som si nedal pozor a otocil sa na bok, tak som skrivil / zalomil v nich konektor kabla a musel som kupit nove.
Tie bezdrotove by teda nemali prilis trcat. Najlepsia rada by bola od niekoho kto pozna C12 a vie ich teda porovnat s nejakymi bezdrotovymi.

Uz teraz pisem, ze zidne od Tronsmart nechcem, popalil som sa.
Používateľov profilový obrázok
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Kvalitne bezdrotove sluchadla z Ciny

Príspevok od používateľa cinges »

a cena? za 50e podla mna nekupis sluchadla s pouzitelnym ANC.
Googler1
Star
Star

Re: Kvalitne bezdrotove sluchadla z Ciny

do 150
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Kvalitne BT sluchadla z Ciny

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Zvuk podobny C12 (v zmysle charakteru), tiez jedine asi od CCA.
U BT spuntov asi nenajdes zidne ktore by z ucha netrcali. Obzvlast ak to ma mat dobry zvuk.
Googler1
Star
Star

myslis to tak, ze trcia viac menej vsetky alebo vsetky od CCA?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Myslim to všeobecne. Väčšina činskych (ale aj mimo Činy), ktore su kvalitne hrajuce su proste veľke. Činske obzvlašť, lebo tam maš u tych drahšich viac meničov a to proste zabera priestor.
Googler1
Star
Star

ja som od CCA nasiel najdrahsi BT model za 48 a to sa mi zda malo hlavne ked kablove C12 stoja 34
Ryan Giggs
VIP
VIP

To ja netvrdim, že si maš kupiť nutne CCA, len ak chceš charakterovo podobne sluchadla, tak to je cesta. Koľko to stoji je irelevantne. Take CX10 (aj keď su už staršie a bez aptx, a bez ANC) su 5-meničove sluchadla, ktore zvukom konkuruju tym najdrahšim čo vieš kupiť u nas. To len na ilustraciu, že cena nie je ukazovateľ.
Googler1
Star
Star

Ak by si mal ty rozpocet povedzme do 100-150 co by si vybral?
Ryan Giggs
VIP
VIP

V prvom rade by som si TWS nikdy nekupil. Ale keby mi dal niekto pištol ku hlave, tak v tomto rozpočte niečo od Sennheiser, Audio-Technica alebo napr. Tin hifi buds 3
Googler1
Star
Star

na inom fore mi jeden uzivatel odporucal Niceboy hive pods 2, tak som sa ta chcel spytat ci by si ich zvukovo vedel porovnat s C12, ale z tvojho posledneho postu som pochopil, ze BT nepouzivas, takze asi nebudes vediet.
Inak, so Sennheiser BT sluchadlami nemam dobru skusenost. Aj ked je to uz davno, mal som PXC-310BT a nehrali vobec dobre
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

niceboy je nejaka divoka znacka ktorej osobne moc neverim, na internete o nich nic poriadne nenajdes, zopar cz/sk recenzii a v zahranici ako keby neexistovali. najskor to budu lokalne rebrandovane nejake cinske sluchadla. co nehovorim ze bude zle ale skor by som sa obzeral po nejakych overenejsich znackach.
https://www.scarbir.com/truewireless

ja vyberam sluchadla odtialto. niektori tu mali k tejto stranke vyhrady ale ja som zatial vzdy bol spokojny. uz mi cez usi preslo cca 10 TWS sluchadiel a aktualne ich mam doma 5. moja oblubena znacka je soundpeats. daju sa kupit aj na slovensku, zvukovo hraju dobre (na moje potreby) a kvalitativne su tiez na tom celkom dobre. plus vacsina z nich podporuje aptx.

aj soundcore su celkom fajn. z toho co pises by ti mohli vyhovovat tieto:
https://www.scarbir.com/tws/soundcore-space-a40-review
maju slusne ANC na tu cenu, su malicke (na tej stranke je aj rebricek naj sluchadiel na spanie a tieto su top), vydrz maju vynikajucu a zvukovo su tiez vraj celkom dospele.
plus ich kupis aj na slovensku.
Googler1
Star
Star

diky, niceboy sa mi tiez zda zvlastna znacka sirkou nesuvisiaceho sortimentu (vysavace, kanvice, sluchadla, nositelnosti..). Tiez nehovorim ze to je zle ale ocakavam vyssiu sancu na kvalitu sluchadiel u znacky neposobiacej v tolkych segmentoch.
Ono, vyberat sluchadla na zaklade internetovych odporucani a recenzii je vzdy osemetne (parkrat som sa spalil), zalezi to od subjektivneho vnimania kazdeho. Prave preto som idealne chcel "narazit" na niekoho kto ma osobnu skusenost s CCA C12 a s tymi, ktore odporuca lebo je predpoklad, ze ich podobnost bude schopny ako tak porovnat.

Zabudol som napisat, ze tie sluchadla budem pouzivat s iPhone, takze nemam podporu aptx
Ryan Giggs
VIP
VIP

Googler1 napísal: 30 máj 2023, 19:31 na inom fore mi jeden uzivatel odporucal Niceboy hive pods 2, tak som sa ta chcel spytat ci by si ich zvukovo vedel porovnat s C12, ale z tvojho posledneho postu som pochopil, ze BT nepouzivas, takze asi nebudes vediet.
Inak, so Sennheiser BT sluchadlami nemam dobru skusenost. Aj ked je to uz davno, mal som PXC-310BT a nehrali vobec dobre
BT sice nepouzivam, ale to neznamena ze som toho vela nepocul. Ja si zo zvedavosti a kvoli prehladu vypocujem a vyskusam hocico. Navyse, (to teraz myslim vseobecne), ak mas skusenosti s viacerymi modelmi nejakej znacky v ramci dratovych sluchadiel, a ziadne nehraju dobre, tak ak aj nepocujes od nich BT, tak je malo pravdepodobne, ze bude dobry. A vice versa.
No a vela napovedia aj relevantne recenzie ak aj nieco nepocujes.

Niceboy je bezny priemer az podpriemer. Je to bezny, cinsky OEM z noname tovarne akych su tisice. Na ktory ti nalepia logo ake si zaziadas. Su to myslim Cesi, ktori to nakupuju v Cine a nechavaju si to brandovat. Je to kvalitne vyrobene (materialy, ergonomia, zivotnost), nie su to crepy, ale zvukovo nic moc. Tak ako to robi "milion" dalsich firiem ako Sencor, Hyundai, Gogen, ECG, Anker, JVC atd. atd.
A potom rovnaky vyrobok vies najst pod roznymi znackami.

Nejde porovnavat BT sluchadla spred 15-tich rokov a sucasne. Navyse velke so spuntami.
Googler1
Star
Star

neviem no, pozeral som aj ten "recenziovy" web od @aacid, ale ja by som sa podla neho neriadil. Vyhladal som si v nom Tronsmart Onyx Ace lebo s nimi mam osobnu skusenost a podla ich testu su porovnatelna lacna alternativa k AirPodom. Ja som k Onyx Aceom presiel od kablovych EarPodov a zvuk Aceov bol neporovnatelne horsi, az zly v porovnani s kablovyymi EarPods a nemyslim si, ze bezdrotove AirPody by mali hrat citelne horsie od kablovych EarPods.
Takze ak Onyx Ace porovnavaju s Airpodmi ako alternativu, tak je to velmi vzdialene od mojej skusenosti.

Vyzera to tak, ze aby som neslapol vedla, radsej budem stale dokola kupovat C12 :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

velmi divne dedukcie tu robis.
nemozes hodnotit zvuk sluchadiel ktore si nepocul (airpody) na zaklade inych sluchadiel tej istej firmy (earpodov) este k tomu ked jedny su bezdratove a druhe dratove.
https://www.reddit.com/r/airpods/commen ... tter_than/

treba sa zmierit s tym ze bezdratove sluchadla nebudu hrat tak dobre ako dratove.
Googler1
Star
Star

Ocakavam, ze bezdrat za 30 bude hrat horsie ako drat za 30, ale tiez by som cakal, ze bezdrat za 60 sa aspon vyrovna dratu za 30. Myslim to ako principialny priklad, nie doslova.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tu ale take principy neplatia. Vyrobiť BT sluchadla je z viacerych dôvodov omnoho drahšie ako kablove.
Googler1
Star
Star

tak potom mam asi len dve moznosti:
1. Ostat u kablovych
2. Objednat rozne modely bezdratov cez net a v ramci lehoty na vratenie, nevyhovujuce vracat

Ryan, vies v ramci spomenutych kriterii odporucit aj konkretne modely,ktore by mohli pripadat do uvahy?
aacid: Pokusim sa najst a vyskusat aj tie co si odporucil ty

Diky
Ryan Giggs
VIP
VIP

Zvažil by som prihodiť na Grado GT220, na audigu su aktualne za dobre peniaze. To su jedny z najlepšie hrajucich TWS ake sa daju kupiť. Nemaju ale ANC. Ak nechceš prekračovať rozpočet, tak napr. Senny CX400
Napísať odpoveď