Moj nazor: su to ludia ako kazdy iny clovek, nezalezi na orientacii cloveka, ale na tom, aky je to clovek. Bud dobry alebo zly, len podla toho sa riadim.
Prosim nemiestne urazky si nechajte pre seba a tiez aj blbosti nepiste.
O tejto teme sa da rozumne diskutovat, ak to chcu vsetky strany...
kazdy je taky aky je a nikto nema pravo ho za sexualnu orientaciu or pohlavie or rasu odsudzovat. kazdy clovek je clovek. Mne je uplne jedno cim sa clovek odlisuje kazdeho beriem rovnako.
no tak to mas v pohode... mna raz v zime chcel v jednom podniku jeden BARman nabalit.. kamosi as mi smiali ze budeme mat zadarmo piwo ak sa kus dlhsie zdrzim, ale inak pohodicka.. ludia, skoro ako kazdy iny
mne homosexuali nevadia. su to ludia, a akurat maju radi to iste pohlavie. dokonca aj sobas by som povolil. ale ADOPTOVAT si DIETA NIKDY...
na to nemaju pravo...
Kua nechapem ta Les, preco stale musis zakladat take konfliktne temy...
Aby som odpovedal na otazku: je mi to uplne jedno. Avsak nesuhlasim s tym, aby si mohli adoptovat deti, pretoze nechcel by som byt v kozi toho dietata, ked sa ho v skole budu pytat na meno otca a matky :/
mastermind napísal:mne homosexuali nevadia. su to ludia, a akurat maju radi to iste pohlavie. dokonca aj sobas by som povolil. ale ADOPTOVAT si DIETA NIKDY... na to nemaju pravo...
hojko napísal:Kua nechapem ta Les, preco stale musis zakladat take konfliktne temy...
Aby som odpovedal na otazku: je mi to uplne jedno. Avsak nesuhlasim s tym, aby si mohli adoptovat deti, pretoze nechcel by som byt v kozi toho dietata, ked sa ho v skole budu pytat na meno otca a matky :/
Vysvetli mi v com je tato tema konfliktna? Kazdy napise svoj nazor a hotovo.
Tak na nu neodpovedaj, ked si myslis, ze je konfliktna. Jednoducha vec.
neviem kde vidite problem v tom ze by si adoptovali dieta (ved to ze su homosexualy este neznamena ze su pedofily) aspon by sa dieta dostalo do milujucej rodiny (viete kolko deti vyrasta v domovoch a dali by neviem co za to aby mali rodicov a bolo by im jedno akej su orientacie a ci ma dvoch otcov or dve matky by im bolo uuuplne jedno).
to je moj nazor.
ob3l1x napísal:neviem kde vidite problem v tom ze by si adoptovali dieta (ved to ze su homosexualy este neznamena ze su pedofily) aspon by sa dieta dostalo do milujucej rodiny (viete kolko deti vyrasta v domovoch a dali by neviem co za to aby mali rodicov a bolo by im jedno akej su orientacie a ci ma dvoch otcov or dve matky by im bolo uuuplne jedno). to je moj nazor.
ide o to ako by ho dokazali vychovat. o ide o psychiku dietata. chapes.. ako ma zdravy chalan vnimat to , ze ked ma priblizne 6 rokov najde v spalni ako sa tam jeho ockovia miluju ?
a uz tu aj hojko naznacil to s tou skolou a deckom...proste v spolocnosti by to malo to dieta straasne tazke,pretoze spolocnost na take nieco nieje pripravena a este asi dlho nebude