Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Používateľov profilový obrázok
pom
Light Star
Light Star

Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa pom »

mozete dat nejake tipy? posiloval som dozadu asi 3 roky kazdy rok max 3mesiace. tento rok zas posilujem uz som v 4tom mesiaci. potreboval by som nejake dobre tipy v cviceni aby som sa do toho viac obul a neprestal s tym. tento rok som sa dost znicil(vela praty a chlastu) musel som zacat cvicit s 50kg na prsa a teraz som este len na 65kg a maximalne vytlacim raz 75kg :(

poradte ako cvicite VY! plz

tu je jedna dost dobra stranka

Kód: Vybrať všetko

http://www.eas.com/training/animations.asp
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

Ja makam 6 rokov,a navod je tazko dat,bo kazdy postupom casu vie ktore cviky mu vyhovuju a ktore nie,ale ak xces mozem ti daky ten planik poslat
P.S. www.kulturistika.sk 8)
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

Neviem čo by som ti také odporučil asi len to aby si sa toho držal a cvič na čisto je to lepšie dobre sa stravuj a poriadne makaj v posilovni hlavne treba meniť tréningy každé 3 mesiace aby si svalstvo nezvyklo na ten istý cvik a istý počet opakovaní čiže stagnácia svalstva. Ja som to mal asi tak 2 mesiace drel som v posilovni ako dement a nič ... vôbec žiadne zmeni ani na váhe ani výzorovo.

Popozeraj si na nete niake veci ja osobne som cvičil teraz GVT tréning ktorý je dosť zabiják 10x10 opakovaní a to po dobu 6 týždnov a potom 10x6 opakovaní z väčšou váhou kde som zaznamenal dosť pokrok. Na šikmej lavičke dávam teraz asi o 30 kg viac aj na plecia proste celkovo som išiel hore ...

tak kukni na

www.kulturistika.sk

alebo

www.ronnie.cz

kde nájdeš dobré rady a tréningy ... od tadiaľ čerpám ja ... drž sa ... a poriadne makaj :)
igor_
Novice
Novice

Príspevok od používateľa igor_ »

ja neviem co si nestastni ja ked dam 40 Kg nad hlavu ta som stastny :)
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ale vieš ako niekto má takú stavbu tela a jednoducho nemá genetiku na cvičenie, niektorý jedinci prídu prvý krát do posilky a dá ti 80 kg len tak ... záleží čo robíš ... či sedíš doma na riti alebo chodíš kálať drevo do hory a pobobne :)
pom
Light Star
Light Star

zatim dik za rady!

ja posilujem v pondelok, stredu a piatok

rozcvicim sa
vytlacim na prsia 10X50kg
potom 65kg 6X a 2X opakujem a postupne idem dole po 4kg na 50 alebo 54kg vzdy 2X opakujem cize 65kg 6X vytlacim a robim to 2X a tak to robim postupne

potom posilujem na biceps jednoruckami vzdy tak aby som 10X zdvyhol jednorucku

lajicky vam to takto viem opisat
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa deblasco »

pom napísal:mozete dat nejake tipy? posiloval som dozadu asi 3 roky kazdy rok max 3mesiace. tento rok zas posilujem uz som v 4tom mesiaci. potreboval by som nejake dobre tipy v cviceni aby som sa do toho viac obul a neprestal s tym. tento rok som sa dost znicil(vela praty a chlastu) musel som zacat cvicit s 50kg na prsa a teraz som este len na 65kg a maximalne vytlacim raz 75kg :(

poradte ako cvicite VY! plz

tu je jedna dost dobra stranka

http://www.eas.com/training/animations.asp

najdi si kondicneho trenera!
najlepsie co mozes urobit!
viem o com hovorim... ;) :)
dokaze ta motivovat, dokaze ti poradit ake cviky, dokaze dohliadnut na to aby si ich naozaj spravne cvicil, pomoze ti so stravou a hlavne ked mu zaplatis, bude ti blbe neist do posilky... :D
MrTriska
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MrTriska »

souhlasim s Deblascomem - taky jsem zjistil ze je to lepsi :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Alebo si najdi treningoveho partnera (sparingpartnera). Mala by to byt osoba ktora vie o kulturistike trocha viac ako ty a aj cvici trocha dlhsie.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

pHysIQ napísal:Alebo si najdi treningoveho partnera (sparingpartnera). Mala by to byt osoba ktora vie o kulturistike trocha viac ako ty a aj cvici trocha dlhsie.
NJ takeho kamosa ma asi kazdy 1000 chlapec v swk! A ak by to nebol moj kamos tak by urcite pytal peniažky! :smt064
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no napr. zhotovenie tréningu .. 700 sk len taký fukot :) a má to napísané za 5 minút ... :) ja osobne chodím sám chodil som s kamarátom cvičiť ale potom on prestal, a vtedy nútil on mňa aby som sa na to nevykašlal a nakoniec skončil on a ja cvičím nadalej je to veľmi dobrá vec, vybijem si nervy porozmýšľam nad všetkým možným a hlavne robím niečo pre seba ... Na začiatok by si si mal nájsť kamoša na cvičenie aby ti ukázal čo a ako prevedenie cvikov a aby ťa do toho nabudil a potom to už ide :D
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Behemoth napísal:Popozeraj si na nete niake veci ja osobne som cvičil teraz GVT tréning
kur*a kde na tie slova chodite ze NIAKE??? uz mi to kur*a lezie na nervy snad NEJAKE nie?

btw: nikolko dobrych clankov najdes aj tu: http://bbcenter.sk/
pom
Light Star
Light Star

mam s kym cvicit, nastastie sme na rovnakej urovni a aj rovnako rychlo sa zlepsujeme cize no problemo s tym. mame jedneho kamosa co uz od 13tich cvici a teraz ma cca 20-21 a v pohode robi serie na prsa zo 160kg uz sa tomu moc nevenuje posledny rok.ked sme sa ho pytali, ze co by nam odporucil tak chcel aby sme s nim chodili cvicit, ale on je hovado on by nas totalne amortizoval, je to uplny fanatik do cvicenia. on si uz jednoducho nevie ani take predstavit ze niekto cvici len s 65kg
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

pom napísal:mam s kym cvicit, nastastie sme na rovnakej urovni a aj rovnako rychlo sa zlepsujeme cize no problemo s tym. mame jedneho kamosa co uz od 13tich cvici a teraz ma cca 20-21 a v pohode robi serie na prsa zo 160kg uz sa tomu moc nevenuje posledny rok.ked sme sa ho pytali, ze co by nam odporucil tak chcel aby sme s nim chodili cvicit, ale on je hovado on by nas totalne amortizoval, je to uplny fanatik do cvicenia. on si uz jednoducho nevie ani take predstavit ze niekto cvici len s 65kg
Osobne nemám rád takých ľudí len s toho dôvodu že každý raz začína aj on, to že je teraz namakaný to je OK ale tiež niekedy vyzeral možno ako steblo slamy alebo chodiaca slanina ... každý raz začína ... :)
pom
Light Star
Light Star

Behemoth napísal:Osobne nemám rád takých ľudí len s toho dôvodu že každý raz začína aj on, to že je teraz namakaný to je OK ale tiež niekedy vyzeral možno ako steblo slamy alebo chodiaca slanina ... každý raz začína ... :)

keby nas on zobral do parady tak to by sme za par mesiacov pokrocil o dost vela, len neviem ci smerom k nemocnici, alebo k lepsiemu telu :lol:
proste ty co s nim cvicili tak vraveli ze on ti da fakt zabrat, veccina stvornozky liezla este den po cviceni. on sa v tom fakt vyzna, ale za tu cenu sa nedam "zdemolovat" radsej sa drzim hesla "pomaly dalej zajdes" a na techniku a sposoby radsej dojdem sam
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

XilleR napísal:kur*a kde na tie slova chodite ze NIAKE??? uz mi to kur*a lezie na nervy snad NEJAKE nie?

btw: nikolko dobrych clankov najdes aj tu: http://bbcenter.sk/
ty si hlavne ukludni ja väčšinou píšem nejaké ešte aj sám spolužiaka za toto buzerujem tak mi to ušlo ... ale hlavne to rozdýchaj
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Behemoth napísal:ty si hlavne ukludni ja väčšinou píšem nejaké ešte aj sám spolužiaka za toto buzerujem tak mi to ušlo ... ale hlavne to rozdýchaj
1.. 2.. 3.. 1.. 2.. 3.. fuu uz je lepsie :D
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

môj spolužiak tak isto cvičí a vravel ako si dáva do tela a raz išiel so mnou do posilky a uvidel čo je poriadny tréning mal asi týždeň svalovicu a mne nič nebolo :D
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

XilleR napísal:1.. 2.. 3.. 1.. 2.. 3.. fuu uz je lepsie :D
to som rád :) takto každé ráno vstaň poriadne sa zhlboka nadych a poriadne vyfukuj a bude ti dobre :)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

noo, ja osobne chodievam do posilky tri krat do tyzdna, ale neviem ako to budem stihat nadalej,...
treningy ma uplne zmahaju :)
a zerem bielkoviny, pak zacnem s krea-alkalynom,...
Napísať odpoveď