lukas9206 napísal: ↑22 máj 2021, 21:20
V čom sú prosím ťa Apple watch a airpody tak ďaleko pred konkurenciu? Lebo výdržou či kvalitou zvuku to nie je.
Nie, vsetko je to o user experience. Mozno som specificky pripad, pre inych to nemusi byt zaujimave, ale casto sa prepinam medzi zariadeniami. Chvilu som na notebooku, chvilu na tablete a potom na telefone. Prepinat neustale BT sluchadla je otrava. Potom vidim ako zena funguje s airpodmi, len prilozi sluchadla k zariadeniu a hotovo.
Tiez su pre moje usi extremne pohodlne, zatial som lepsie nenasiel aj ked som sa snazil (teraz mam soundpeats trueair2 a tie okale aj tak ma po case boli ucho). Aj ked som este neskusal galaxy buds, tie vypadaju dobre.
Zvukovo urcite nie su najlepsie ale su postacujuce na "uzivanie si hudby" mam ine sluchadla.
No a k apple watch neviem co povedat, neviem ako to vysvetlit, mam samsungy a stale mam nejaky problem a nieco mi vadi, viac menej ich pouzivam na zobrazovanie casu (co tiez nie je idealne lebo ked su always on tak zeru strasne baterku a ked ich mam na wrist flick tak to nie je spolahlive) a na stravu (kde sa mi uz tiez stalo ze uplne blbosti mi zaznamenal).
Par krat som ich musel resetovat lebo sa zacali same vybijat cez noc (teraz po 12 hodinach na stole isla baterka dole o 25%)...
No a vyber aplikacii je extra tragicky.
Naproti tomu zena svoje apple watch len vychvaluje a ma ich rada aj ked ich najprv nechcela.