napiste aj typ telefonu

no a mozem zacat

//Hlasovanie resetnuté. Výsledky ankety ku dňu 10.3.2012, 14:35
Hlupy - chytry. Pekne "hlupe" delenie mobilov. Mobil je tak chytry, ako je chytry jeho majitel. Mozes mat super "inteligenty" mobil a daj ho do ruky blbcovi a uvidis co sa stane.The Devil napísal:Ja mám starú A50 a ten je hlúpy jak poleno.![]()
Ani kalkulačku nemá.
ale uzavrety to nieje o tom ze si mozes doinstalovat novy FW a patche(novy FW sa da doinstalovat do kazdeho mt ak sa nemylim), to je o tom ze ak ti nieco v MT chba a je to softwareova zalezitost tak doinstalujes vsetko, inak ja mam momentalne D750i (hlupy) ale pred tym som mal NOKIA 6600 (inteligentny)will.i.am napísal:Ja mam Siemens CX70 a nemozem sa stazovat...
Inak az taky "uzavrety" by som ten FW nenazyval, pretoze si mozes v pohode nahrat nowy FW a kopu patchov
toto by som prijal aj ja v telefone.cov napísal:Hlupy - chytry. Pekne "hlupe" delenie mobilov. Mobil je tak chytry, ako je chytry jeho majitel. Mozes mat super "inteligenty" mobil a daj ho do ruky blbcovi a uvidis co sa stane.
A ze A50 nema kakulacku. No a co. ved A50 bola vyrobena v case, ked sa mobil pouzival na telefonovanie. teda na to, na co je mobil primarne urceny. Pokial mas prsty a vies mnoziny, nie je problem vypocitat hocico. Podla mna, do mobilu montuju rozne sr*cky (ako fotoaparat atd). Ale zaujimalo by ma, preco tam nedaju taku uzitocnu funkciu ako zapalovac alebo otvarak na pivove flase. To by bol univerzalny (a inteligentny) pristroj.
tiez mam 6230 len s i-ckom, hlupy ako hlupy, no co uz ked niekto tak nazval.. ma fotak, mp3 player, temy, hry, aplikacie, pre bezneho pouzivatela super.. niekomu staci telefon len na telefonovanie, smskovanie, a pre neho je inteligentny aj ten co vytoci cislo a zavolaTomasd napísal:aj ja mamaz na ten dispej je v pohode