Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Tiez to mam podobne, neviem preco, ale uz na zaciatku filmu som mal pocit, ze to bude mat pokracovanie, vesmirne prostredie pekne aj kostymi, ale akosi ten dej zvlastne nadvezoval a kedze dunu som nehral ani moc o tom neviem, tak mi to prislo take popreskakovane, po druhej polke som to trochu aj skipol a pustil si to k zaveru, asi sa k tomu vratim este raz, ale dejovo nic moc, nieco ako velmi dlha epizoda serialu s pokracovanim o rok, dva.
- Bad.boy
- Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hm sa cudujem, ze ste nevedeli ze to bude mat pokracovanie. Prvu vec ktoru som na platne v kine videl bolo Duna..part one. V tom momente som prepol svoje ocakavania z komplet filmu na prvu cast, ktora ma uvedie do univerza, predstavi postavy a bude sa na to dobre pozerat (a ze sa aj bolo na co, na velkom platne to bolo dost dobry zazitok). Na prvu cast Pana Prstenov to samozrejme nema, ale ako prvy film za mna velmi slusne ( o Dune som predtym vedel len ze je to uspesna knizna seria, nic viac).
ako mne bolo tiez jasne ze to bude mat pokracovanie, lebo ked sa daju na niecom vydojit peniaze tak to budes dojit co sa da (ala hobbit), aj ked teda z titulky som to nevedel, lebo presne sme sa so zenou pozreli na seba ze ci "part 1" znamena prvy film alebo je proste tento film rozdeleny na viac casti.
nejde o to ze je to prvy diel trilogie, ide o to ze sa tam skoro nic nedialo. mozno ked o 5 rokov budeme mat celu trilogiu tak ju budem hodnotit lepsie ako celok, ale ako samostatny film je to za mna tak 7/10.
nejde o to ze je to prvy diel trilogie, ide o to ze sa tam skoro nic nedialo. mozno ked o 5 rokov budeme mat celu trilogiu tak ju budem hodnotit lepsie ako celok, ale ako samostatny film je to za mna tak 7/10.
Dune, za mna vyborny scifi film plus nostalgia z davnych cias ked som hral staru hru Dune. Tesim sa na pokracovanie, ci uz to bude film, alebo serial ako som sa niekde docital.
Za mna 9/10.
Za mna 9/10.
Ja som si kukol Arcane na Netflixe, lore z LoL-ka nepoznam, ale neskutocna pecka podla mna. Soundtrack vyborny, animacia tiez na jednicku s hviezdickou a postavy tiez bombove. Serial som zhltol za 3 dni a teraz na mna dochadza ten pocit, ze potrebujem dalej tu atmosferu toho serialu, neviem sa dockat dalsej serie.
Dávam do pozornosti 14 Peaks na Netflixe.
Bol neznámy, málo skúsený výškový horolezec. Keď 23. apríla 2019 vystúpil v rámci svojho projektu Project Possible na prvú zo 14 najvyšších hôr sveta - Annapurnu, takmer nik ho nebral vážne, keď však len o mesiac neskôr stál na vrchole v poradí už 6-tej osemtisícovky, svet spozornel. Nirmal dokázal to čo nik pred ním a len za 6 mesiacov a 6 dní zdolal všetky osemtisícovky.
Bol neznámy, málo skúsený výškový horolezec. Keď 23. apríla 2019 vystúpil v rámci svojho projektu Project Possible na prvú zo 14 najvyšších hôr sveta - Annapurnu, takmer nik ho nebral vážne, keď však len o mesiac neskôr stál na vrchole v poradí už 6-tej osemtisícovky, svet spozornel. Nirmal dokázal to čo nik pred ním a len za 6 mesiacov a 6 dní zdolal všetky osemtisícovky.
Spencer 4/10 - čisté psycho bez deja
- mirak2
- Hardcore addict
Spiderman: No Way Home
Nevidel som trailery a dobre som urobil. Velmi ma film zaujal, vela veci som necakal a tym padom ho hodnotim velmi pozitivne. Skvele hlasky. Efekty dychberuce. Ocakavam, ze ludia vypisu ktore veci v deji nedavali zmysel, a mozno mi to odoberie nejake body, ale zatial ich nevidim. 8,5/10
Nevidel som trailery a dobre som urobil. Velmi ma film zaujal, vela veci som necakal a tym padom ho hodnotim velmi pozitivne. Skvele hlasky. Efekty dychberuce. Ocakavam, ze ludia vypisu ktore veci v deji nedavali zmysel, a mozno mi to odoberie nejake body, ale zatial ich nevidim. 8,5/10
Labutia Piesen ten jediný komentár z csfd celkom vystihuje aj moje pocity z filmu. Po trailery som čakal trochu viac. Ale aspoň som sa unášal nad tým že aké brutálne to bude keď budeme mať také šošovky (v blízkej budúcnosti asi skôr okuliare).
Matrix Resurrections - na pozretie ok, ale pre mna akosi nesurode ako celok v porovnani s povodnou trilogiou. Za mna 6/10.
Na Netflixe som dnes kukol novinku Don’t Look Up
https://www.csfd.sk/film/906706-don-t-look-up/recenzie/
Uplna topka. Len treba mat na pamati, ze je to absolutne nadnesena spolocenska a politicka satira, takze necakajte nic ine. Herecky je to AAA titul (fakt akoze iny casting ty kks), takze som tomu veril, a aj remeselne je to neskutocne napisany film. Topka, zasmejete sa, zamyslite sa a tu a tam pridu aj celkom premakane “scifi” sceny. Inak je tam aj potitulkova scena ale nic svetoborne.
8/10
Uplna topka. Len treba mat na pamati, ze je to absolutne nadnesena spolocenska a politicka satira, takze necakajte nic ine. Herecky je to AAA titul (fakt akoze iny casting ty kks), takze som tomu veril, a aj remeselne je to neskutocne napisany film. Topka, zasmejete sa, zamyslite sa a tu a tam pridu aj celkom premakane “scifi” sceny. Inak je tam aj potitulkova scena ale nic svetoborne.

8/10
- lekoklatik
- VIP
Ja som s brachom pozrel Resident Evil: Raccoon City a musim povedat ze velmi super.
Nic som o filme nevedel tak som nic necakal ale bol som riadne milo prekvapeny. Taky poriadny Resident Evil verny hram. Nie som uplny fanusiek hier ale hral som asi po 5tu cast a fakt ma to bavilo. Obcas trosku Bckove ale super. Za mna 3,5/5
A zajtra alebo v stredu idem na Spider-mana. Rovnako ako mirak, ja trailery nepozeram uz nejaky ten piatok na filmy ktore chcem vidiet, takze sa naozaj tesim lebo brat je zas opacny, pozera a pocuva vsetko tak hovori ako to vsetci vsade chvalia. Mne Tom Holland ako Spider-man strasne sedi, dobre bude
Nic som o filme nevedel tak som nic necakal ale bol som riadne milo prekvapeny. Taky poriadny Resident Evil verny hram. Nie som uplny fanusiek hier ale hral som asi po 5tu cast a fakt ma to bavilo. Obcas trosku Bckove ale super. Za mna 3,5/5
A zajtra alebo v stredu idem na Spider-mana. Rovnako ako mirak, ja trailery nepozeram uz nejaky ten piatok na filmy ktore chcem vidiet, takze sa naozaj tesim lebo brat je zas opacny, pozera a pocuva vsetko tak hovori ako to vsetci vsade chvalia. Mne Tom Holland ako Spider-man strasne sedi, dobre bude

pozeral som dnesHensym napísal: ↑26 dec 2021, 1:23 Na Netflixe som dnes kukol novinku Don’t Look Up
za mna 7/10
obcas som sa citil trapne aj za hercov, ale celkovo prijemny film na vecer
Don't Look Up - velmi dobry satiricko humorny film - 8/10. Principialne to takto funguje v realite v mnohych krajinach.
- lekoklatik
- VIP
Tak Spider-Man super, ale nie som z toho tak ocareny. Keby odrezali vsetky tie sproste romantiky, tak by to bolo omnoho lepsie. Za mna 4/5
Vie mi niekto vysvetliť nový Matrix?
1. Kto bol Patrick Harris? Vyzeral ako z paródie.
2. Čo bolo s agentom Smithom lebo aj on bol čudný. Raz bol kamarát, potom bol zlý a potom zas kamarát. Asi mal schizofréniu.
3. Prečo vlastne vrátili Nea do reality?
4. O čom to vlastne bolo? Kto bol nepriateľ? aká bola zápletka?
1. Kto bol Patrick Harris? Vyzeral ako z paródie.
2. Čo bolo s agentom Smithom lebo aj on bol čudný. Raz bol kamarát, potom bol zlý a potom zas kamarát. Asi mal schizofréniu.
3. Prečo vlastne vrátili Nea do reality?
4. O čom to vlastne bolo? Kto bol nepriateľ? aká bola zápletka?
Patko: V prvom rade pre mna velmi nesurody film ked to porovnam s povodnou trilogiou - ludovo povedane "vcelku gulas"... 
Skusim ti tiez odpovedat na otazky, z mojho pohladu.

Skusim ti tiez odpovedat na otazky, z mojho pohladu.
Spoiler
1. V principe je to architekt noveho Matrixu, ktory tam hra psychiatra aby mal Nea pod kontrolou a mal prehlad o tom, co Neovi beha v hlave, kedze Neo ma opat zvlastne predstavy a sny. V principe v Matrixe 3 Neo oslobodil ludi z Matrixu a mali byt volni, v realite v tomto filme nie je Neo a ludia naokolo slobodni, ale su opat v inom Matrixe.
2. V principe Smitha Neo v predoslej trilogii Matrixu postupne oslobodil z Matrixu a Smith v tomto filme ako keby pochopil, ze moze byt aj kladna postava niekedy, kedze je slodobny a moze sa sam rozhodnut, tak to hra tak ako to prave citi resp. ako sa mu to hodi.
3. Lebo Neo je opat v Matrixe a zaroven je tiez legendou, tak spojili tieto dve veci - oslobodit ho a zaroven ho stretnut "nazivo".
4. Nepriatelom je nova verzia Matrixu, ale ako som uz pisal pre mna az prilis velke skokove zmeny v diani filmu, ked to beriem ako celok - proste take nesurode, ale na pozretie ok.
2. V principe Smitha Neo v predoslej trilogii Matrixu postupne oslobodil z Matrixu a Smith v tomto filme ako keby pochopil, ze moze byt aj kladna postava niekedy, kedze je slodobny a moze sa sam rozhodnut, tak to hra tak ako to prave citi resp. ako sa mu to hodi.
3. Lebo Neo je opat v Matrixe a zaroven je tiez legendou, tak spojili tieto dve veci - oslobodit ho a zaroven ho stretnut "nazivo".
4. Nepriatelom je nova verzia Matrixu, ale ako som uz pisal pre mna az prilis velke skokove zmeny v diani filmu, ked to beriem ako celok - proste take nesurode, ale na pozretie ok.
- guess.whoo
- Redeemer
za mna matrix tiez celkom sklamanie aj ked ked sa na to pozriem s odstupom tak to uplne nedo..rvili a davalo to zmysel. Na druhej strane to vsak bolo uplne zbytocne a citim z toho len snahu zarobit na mene a povesti trilogie. ziadna extra zapletka, ziadny realny zaporak a koniec koncov ziadne vyustenie deja
- Yos
- Professional
Bod varu (2021) 81%
Celkom podarený film z oblasti gastronómie. Dej sa odohráva v najrušnejší večer pred vianocami v jednej luxusnej reštaurácií. Celý film je natočený na jeden plynulý záber a dobre sa na to pozerá. Filmom si prejdete snáď všetkými emóciami a možnými situáciami, s ktorými sa v gastro biznise stretnete.
8/10
Celkom podarený film z oblasti gastronómie. Dej sa odohráva v najrušnejší večer pred vianocami v jednej luxusnej reštaurácií. Celý film je natočený na jeden plynulý záber a dobre sa na to pozerá. Filmom si prejdete snáď všetkými emóciami a možnými situáciami, s ktorými sa v gastro biznise stretnete.
8/10
- mirak2
- Hardcore addict
Ghostbusters: Afterlife
https://www.csfd.cz/film/687108-krotite ... z/prehled/
Nenarocna jednohubka, zrejme cielena skor na mladsie publikum, ktore prve dva uz kultove diely nemaju zaujem pozerat.
5/10
Dont Look Up
https://www.csfd.cz/film/906706-k-zemi-hled/prehled/
Podarena satira, dobre napisane, dobre natocene, dobre zahrane.
8/10
https://www.csfd.cz/film/687108-krotite ... z/prehled/
Nenarocna jednohubka, zrejme cielena skor na mladsie publikum, ktore prve dva uz kultove diely nemaju zaujem pozerat.
5/10
Dont Look Up
https://www.csfd.cz/film/906706-k-zemi-hled/prehled/
Podarena satira, dobre napisane, dobre natocene, dobre zahrane.
8/10