Boli sme vcera s bratom na Top Gun Maverick, zacalo to uplne super, rovnaky zaciatok ako :prvy diel:, potom nieco nove ako test pilot, a o pol hodinu sme odisli z kina.
Pre mna uplna hroza, predvidatelne, wannabe drsnaci (keby ten mladi blondak aspon zuvacku zul tak by to mozno bolo lepsie

Viem ze sa to vela ludom paci, rozpraval som sa o tom dnes s 5timi a vsetci si myslia ze som idiot, ale uplne rozumiem, nehnevam sa. Uz sa mi vela krat stalo ze som proste na taky film akurat nemal naladu. O par rokov si to pozriem znovu a mozno to bude okay. Tento krat Top Gun prvy diel nasadil latku fakt vysoko a tento rip off z dnesnej doby pre dnesne publikum mi to proste nesadlo.
Chybaju mi filmy ako Predator. Proste akcia, ziadny romanticky plot, krepa muzika. Posledny dobry akcny film (serial v tomto pripade) som videl Jack Reacher. Velky chlap, mal mozok, mlatil vsetko co mu islo do cesty. Ano vela krat prestreleny ale sedelo mi to.
Sorry som sa potreboval vyliat, ako hrozne ma tento novy Top Gun znechutil. Bleh