Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
- lekoklatik
- VIP
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Pozrel som Top Gun v stredu a velmi sa mi to pacilo. Pacilo sa mi to hlavne pre tie dialogy, ako tam boli vsetci nafukani, ako tam Ice vkuse zul tu zuvacku, ako bol Maverick drzi, ako bol Goose vtipny a kazda postava bola fajn. Stihacky ma velmi neberu ale bolo aj tie su fajn.
Boli sme vcera s bratom na Top Gun Maverick, zacalo to uplne super, rovnaky zaciatok ako :prvy diel:, potom nieco nove ako test pilot, a o pol hodinu sme odisli z kina.
Pre mna uplna hroza, predvidatelne, wannabe drsnaci (keby ten mladi blondak aspon zuvacku zul tak by to mozno bolo lepsie ) a este zenska co gula ocami celu dobu, lebo treba vsade trepat equality. No hroza. Odisli sme ked Tom skocil z okna a ta dcera povedala "just don't break her heart again/this time".
Viem ze sa to vela ludom paci, rozpraval som sa o tom dnes s 5timi a vsetci si myslia ze som idiot, ale uplne rozumiem, nehnevam sa. Uz sa mi vela krat stalo ze som proste na taky film akurat nemal naladu. O par rokov si to pozriem znovu a mozno to bude okay. Tento krat Top Gun prvy diel nasadil latku fakt vysoko a tento rip off z dnesnej doby pre dnesne publikum mi to proste nesadlo.
Chybaju mi filmy ako Predator. Proste akcia, ziadny romanticky plot, krepa muzika. Posledny dobry akcny film (serial v tomto pripade) som videl Jack Reacher. Velky chlap, mal mozok, mlatil vsetko co mu islo do cesty. Ano vela krat prestreleny ale sedelo mi to.
Sorry som sa potreboval vyliat, ako hrozne ma tento novy Top Gun znechutil. Bleh
Boli sme vcera s bratom na Top Gun Maverick, zacalo to uplne super, rovnaky zaciatok ako :prvy diel:, potom nieco nove ako test pilot, a o pol hodinu sme odisli z kina.
Pre mna uplna hroza, predvidatelne, wannabe drsnaci (keby ten mladi blondak aspon zuvacku zul tak by to mozno bolo lepsie ) a este zenska co gula ocami celu dobu, lebo treba vsade trepat equality. No hroza. Odisli sme ked Tom skocil z okna a ta dcera povedala "just don't break her heart again/this time".
Viem ze sa to vela ludom paci, rozpraval som sa o tom dnes s 5timi a vsetci si myslia ze som idiot, ale uplne rozumiem, nehnevam sa. Uz sa mi vela krat stalo ze som proste na taky film akurat nemal naladu. O par rokov si to pozriem znovu a mozno to bude okay. Tento krat Top Gun prvy diel nasadil latku fakt vysoko a tento rip off z dnesnej doby pre dnesne publikum mi to proste nesadlo.
Chybaju mi filmy ako Predator. Proste akcia, ziadny romanticky plot, krepa muzika. Posledny dobry akcny film (serial v tomto pripade) som videl Jack Reacher. Velky chlap, mal mozok, mlatil vsetko co mu islo do cesty. Ano vela krat prestreleny ale sedelo mi to.
Sorry som sa potreboval vyliat, ako hrozne ma tento novy Top Gun znechutil. Bleh
Ja len chcem povedať, že Predátora som si pozrel ako prvý alebo druhý film keď teraz prišiel Disney+ a ono to nestarne.
V základe to je úplne jednoduché, ale funguje to parádne, normálne sa mi vynorili spomienky z amfíka, keď som to pozeral ako 7-8 ročný.
Idem si teraz ságu Star Wars, nikdy som nebol velkym fanúšikom, ale teraz si to davam postupne, 1 film aj na 3x a celkom tomu začínam rozumieť.
V základe to je úplne jednoduché, ale funguje to parádne, normálne sa mi vynorili spomienky z amfíka, keď som to pozeral ako 7-8 ročný.
Idem si teraz ságu Star Wars, nikdy som nebol velkym fanúšikom, ale teraz si to davam postupne, 1 film aj na 3x a celkom tomu začínam rozumieť.
ake ides poradie? chronologicky? potom napis co si myslis o poslednej trilogii.
predator je pre mna prototyp akcneho filmu. nieco od coho ocakavas zabavu, nic hlboke. naposledny som si na predatora spomenul ked som pozeral kong skull island. proste taky ten film kde ked vypnes kriticke bazirovanie nad logickymi chybami filmu tak si to naramne uzijes.
Autoeditácia príspevku po 3 min 41 sek:
tiez sme si pozreli Top Gun asi 2 tyzdne dozadu ze mozno sa nam podari ist do kina na mavericka a neviem neviem, ako malo to svoje caro ale nebolo to nicim vynimocne, vacsinou sme sa smiali nad roznymi archaickymi situaciami ktore su dnes uz nepredstavitelne (ako ten kapitan ci general co fajcil cigaru uplne vsade nech sa dialo cokolvek) ale ze by to bol film ktory si zapamatam ze aky je super, asi nie. ist do kina na pokracovanie ma vobec nelaka, radsej pockam kym to budu niekde streamovat.
predator je pre mna prototyp akcneho filmu. nieco od coho ocakavas zabavu, nic hlboke. naposledny som si na predatora spomenul ked som pozeral kong skull island. proste taky ten film kde ked vypnes kriticke bazirovanie nad logickymi chybami filmu tak si to naramne uzijes.
Autoeditácia príspevku po 3 min 41 sek:
tiez sme si pozreli Top Gun asi 2 tyzdne dozadu ze mozno sa nam podari ist do kina na mavericka a neviem neviem, ako malo to svoje caro ale nebolo to nicim vynimocne, vacsinou sme sa smiali nad roznymi archaickymi situaciami ktore su dnes uz nepredstavitelne (ako ten kapitan ci general co fajcil cigaru uplne vsade nech sa dialo cokolvek) ale ze by to bol film ktory si zapamatam ze aky je super, asi nie. ist do kina na pokracovanie ma vobec nelaka, radsej pockam kym to budu niekde streamovat.
V disney+ sa da nastavit Timeline order tak som to moc nešpekuloval, druhá vec, že myslím medzi 1-3 a 4-6 je strčených kopa seriálov aj kreslených.. čo možno vynechám. Zaujímajú najmä hrané filmy.
Ale zaujímavé ako to tam majú podelené : obi wan collection, Darth Vader collection, originals, Timeline order..
Ale zaujímavé ako to tam majú podelené : obi wan collection, Darth Vader collection, originals, Timeline order..
Po prvých 22 minutách som si povedal fúú vyzerá to byť ako super horor.
https://www.csfd.cz/film/1142554-rozhod ... t/prehled/
Potom som si prečítal recenzie a práve prvá pol hodina je tá dobrá časť inak že dosť slabé. Každopádne idem pokračovať v pozeraní a dám edit či to bude aspoň na klasické 6/10 z Netflixu.
Autoeditácia príspevku po 55 min 40 sek:
Tak mám to pozreté ... neviem čo k tomu povedať ;D taký typický priemerný netflix no
https://www.csfd.cz/film/1142554-rozhod ... t/prehled/
Potom som si prečítal recenzie a práve prvá pol hodina je tá dobrá časť inak že dosť slabé. Každopádne idem pokračovať v pozeraní a dám edit či to bude aspoň na klasické 6/10 z Netflixu.
Autoeditácia príspevku po 55 min 40 sek:
Tak mám to pozreté ... neviem čo k tomu povedať ;D taký typický priemerný netflix no
Ide sice o stary film, ale zaujimalo by ma, ci je tu nejaky fanda The Big Lebowski. Nezvyknem pozerat filmy viackrat, ale tento dokazem stale dokola už vela rokov a stale sa mi zda super..¨Tak ja len ci je to len moja uchylka
https://www.csfd.cz/film/1604-the-big-lebowski/prehled/
- K-u-b-i-a-k
- Addict
ja som to videl nedávno a nikdy viac
RRR
Akože popi*i!!!!!
Autoeditácia príspevku po 1 min 28 sek:
Od čias Machette filmov sa nič nepriblížilo pátosu a zábave béčkových filmov 80 rokov a RRR je úplne že mega!
Funguje na všetkých úrovniach a gay linka síce je ale je taká skrytá
Akože popi*i!!!!!
Autoeditácia príspevku po 1 min 28 sek:
Od čias Machette filmov sa nič nepriblížilo pátosu a zábave béčkových filmov 80 rokov a RRR je úplne že mega!
Funguje na všetkých úrovniach a gay linka síce je ale je taká skrytá
https://www.csfd.cz/film/1061911-predat ... t/prehled/
tak 6,5/10
popri robote celkom fajn podívaná, neurazilo, pekne natočené.
tak 6,5/10
popri robote celkom fajn podívaná, neurazilo, pekne natočené.
Mne sa novy Predator velmi pacil. Som fanuskom serie, z novych sa mi pacil Predators, naopak Evolution (alebo tzv. Asperger vs Predstor) bola kktina.
Prey bol fajn, neurazi, nadherne natoceny, super obraz a zvuk a velmi pekna linka so starymi filmami na konci filmu.
Prey bol fajn, neurazi, nadherne natoceny, super obraz a zvuk a velmi pekna linka so starymi filmami na konci filmu.
Spoiler
Zbran, ktoru dala indianka na konci filmu nacelnikovi, bola ta ista zbran, ktoru predator odovzdal ako "medajlu" tomu chlapovi na konci filmu Predator 2 z roku 1990, ako odmenu za to, ze sa mu podarilo zabit jedneho z nich.
- lekoklatik
- VIP
Pecka film jasne. Stolicka je pre mna nezabudnutelny napadgogo956 napísal: ↑09 aug 2022, 19:41 Ide sice o stary film, ale zaujimalo by ma, ci je tu nejaky fanda The Big Lebowski. Nezvyknem pozerat filmy viackrat, ale tento dokazem stale dokola už vela rokov a stale sa mi zda super..¨Tak ja len ci je to len moja uchylka
Matrix Resurrections
ma velmi prijemne prekvapil po hustom utoku fanusikov. Mne sa velmi film paci, mam pocit ze je tu v spravnu dobu.
Stotoznujem sa s tymto video, velmi podobne som to citil, i ked nie az tak hlboko
Za mna velmi dobre pokracovanie/navrat, akokolvek to chcete volat
Prey na Dinsey+
Takto si predstavujem znovuzrodenie značky a prekonanie pôvodného originálu.
10/10
Takto si predstavujem znovuzrodenie značky a prekonanie pôvodného originálu.
10/10
Top Gun Maverick - 9/10. Pozerana IMAX verzia vo 4K HDR na velkej TV, paradny zazitok, fakt odporucam.
mne to tiez prislo ako jeden z najlepsich filmov s predatorom. moji kamarati sa ale tak nejak zhodli v tom ze scenar a herecke vykony boli skor priemerne...
ja som to tam nejak nevidel. alebo mozno neocakaval, proste bol to film s predatorom, ked to porovnam s prvym predatorom tak to nebolo v nicom horsie (okrem arnolda).
Ja si dovolím tvrdiť, že to bol najlepší predátor film doposiaľ .
Inak v Kliku hovorili, že to nešlo do kín len preto lebo by to museli zároveň streamovať aj na HBO Max a to Disney nechcel, tak takúto pecku pustili len exkluzívne na stream.
Neviem o akých hereckých výkonoch hovoria, podľa mňa to bolo super, kvôli autentickosti som to pozeral v Komanč/Francúzskej verzii a bolo to proste mega.
Tajomno, gradacia, epické fighty... Netuším čo viac od toho chcieť.
Inak v Kliku hovorili, že to nešlo do kín len preto lebo by to museli zároveň streamovať aj na HBO Max a to Disney nechcel, tak takúto pecku pustili len exkluzívne na stream.
Neviem o akých hereckých výkonoch hovoria, podľa mňa to bolo super, kvôli autentickosti som to pozeral v Komanč/Francúzskej verzii a bolo to proste mega.
Tajomno, gradacia, epické fighty... Netuším čo viac od toho chcieť.
- R1k1nko
- Darca
- Kontaktovať používateľa:
lubim ta !
Autoeditácia príspevku po 3 sek:
lubim ta !
Autoeditácia príspevku po 39 sek:
mozem ta lubit ? !
NOPE ste niekto pozerali? najnovsi pocin jordana peela (get out, us)
vcera som to pozrel. nebyt toho ze je to take roztahane az som sa miestami nudil tak by som asi nemal co vytknut.
hlavna "potvora" je velmi originalna. velmi sviezi pohlad na tento zaner horroru.
no a samozrejme kedze je to peel tak je tam vela roznych narazok a naznakov a nevysvetlenych veci...
vcera som to pozrel. nebyt toho ze je to take roztahane az som sa miestami nudil tak by som asi nemal co vytknut.
hlavna "potvora" je velmi originalna. velmi sviezi pohlad na tento zaner horroru.
no a samozrejme kedze je to peel tak je tam vela roznych narazok a naznakov a nevysvetlenych veci...
Nope som videl, pacilo sa mi to, najma prva polovica, ked to este bolo tajomne a nevysvetlitelne.
Po "odhaleni potvory" (druha polovica filmu) sa mi to pacilo vyrazne menej, pretoze aj ked to bolo originalne, nebolo to pre mna desive a postradal som tam nejaku logiku.
Vibe toho filmu ale opat vyborny, ako je od Peela zvykom, celkovo za mna super pozeranie.
Po "odhaleni potvory" (druha polovica filmu) sa mi to pacilo vyrazne menej, pretoze aj ked to bolo originalne, nebolo to pre mna desive a postradal som tam nejaku logiku.
Vibe toho filmu ale opat vyborny, ako je od Peela zvykom, celkovo za mna super pozeranie.
Nope - 7/10, fajn mysteriozny film.
Trochu oneskorene Top Gun Mawerick a velmi sa mi to pacilo, tie imax letecke sceny nemali chybu, dej bol trosku nerealisticky, ale vsetko okolo toho a samoty Cruise topka, urcite sa na to pokrcovanie testil ako male decko. A bolo tam citit aj kopa sentimentu, za mna 9/10. Za letecke sceny 20/10.
Uz sa neviem dockat kedy nakrutia ten film na ISS, dufam ze sa to podari lebo to bude pecka. Tu Cruise spoveda americkeho astronauta, asi ako pripravu na samotny let a da sa tam co to vyzistit o ich planoch na natacanie, teda mohlo by ist o dlhsiu misiu a Cruise by chcel mozno aj copilotovat Muskov Dragon, pobudnut neuricty cas hore a vystupit do otvoreneho pristoru v skafandri, takze ak by sa to podarilo bola by to pecka.
Btw. som nevedel, ze ked rekatoplan startuje tak pri samotnom starte pri prechode atmosferou musia ako keby slapnut na brzdu.
www.youtube.com/watch?v=R5R9XUGMnxw&t
Uz sa neviem dockat kedy nakrutia ten film na ISS, dufam ze sa to podari lebo to bude pecka. Tu Cruise spoveda americkeho astronauta, asi ako pripravu na samotny let a da sa tam co to vyzistit o ich planoch na natacanie, teda mohlo by ist o dlhsiu misiu a Cruise by chcel mozno aj copilotovat Muskov Dragon, pobudnut neuricty cas hore a vystupit do otvoreneho pristoru v skafandri, takze ak by sa to podarilo bola by to pecka.
Btw. som nevedel, ze ked rekatoplan startuje tak pri samotnom starte pri prechode atmosferou musia ako keby slapnut na brzdu.
www.youtube.com/watch?v=R5R9XUGMnxw&t