Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
ked je ten tematicky tyzden, pozrel som All Quiet on the Western Front (2022) na Netflixe
vela ludi nadava, ze to sice ukradlo nazov knihy, mozno meno hlavnej postavy, ale inak je to o nieco inom.
v tom mozem suhlasit, no pre mna je vyznenie filmu rovnake ako zamer knihy - nezmyselnost vojny a chora fanatickost, ktore sposobili uplne zbytocne obete a to aj v case, ked uz o nic neslo.
vela ludi nadava, ze to sice ukradlo nazov knihy, mozno meno hlavnej postavy, ale inak je to o nieco inom.
v tom mozem suhlasit, no pre mna je vyznenie filmu rovnake ako zamer knihy - nezmyselnost vojny a chora fanatickost, ktore sposobili uplne zbytocne obete a to aj v case, ked uz o nic neslo.
Presne tak, ja som rad za zmenene detaily, pretoze som videl nieco nove, ale podstata zostala rovnaka, takze preco nie.
Kvalitativne za mna vyborne.
Kvalitativne za mna vyborne.
Mne sa to až tak nepacilo, dosť klišoidné. Ale zas pravdivé.
Smile - 8/10. Vcelku dost dobry horor, fanusikom zanru odporucam. Najlepsie si to pozriet vecer sam na TV, ked je vonku tma ... atmosfera potom graduje...
akurat vcera som na to pozeral trailer, nebol taky nejaky horror par rokov dozadu? (pozeram imdb, smiley (2012))
ale dam tomu sancu.
ked sme pri horroroch:
Barbarian - nic prevratne ale isiel som do toho bez akychkolvek informacii a velmi som si to uzil.
Hellraiser - remake, nebolo to zle, potesilo trochu rozvinutie celeho mytusu ale kvalitami sa to na original (ani na niektore pokracovania) nechyta ani trosku.
Bodies Bodies Bodies - gen-z film v style "kto to urobil", zase nic extra ale celkom ma prekvapil zvrat a hral tam pete davidson ktoreho mam celkom rad. bola to viac komedia nez horror.
tento tyzden mi tiez pristalo v queue Terrifier 2... jednotku som videl davno a viem ze som z nej bol velmi nadseny ale zaroven to bolo extremne nechutne. takze odporucam ale len pre silne povahy
ale dam tomu sancu.
ked sme pri horroroch:
Barbarian - nic prevratne ale isiel som do toho bez akychkolvek informacii a velmi som si to uzil.
Hellraiser - remake, nebolo to zle, potesilo trochu rozvinutie celeho mytusu ale kvalitami sa to na original (ani na niektore pokracovania) nechyta ani trosku.
Bodies Bodies Bodies - gen-z film v style "kto to urobil", zase nic extra ale celkom ma prekvapil zvrat a hral tam pete davidson ktoreho mam celkom rad. bola to viac komedia nez horror.
tento tyzden mi tiez pristalo v queue Terrifier 2... jednotku som videl davno a viem ze som z nej bol velmi nadseny ale zaroven to bolo extremne nechutne. takze odporucam ale len pre silne povahy
Nie, ten Smile to je novy horor z roku 2022.
Black Adam - 7/10. DC universe sa snazi konkurovat Marvel universe, z mojho pohladu sa im to malo dari. Ale tento pocin Black Adam ma celkom bavil.
- Mek
- Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som videl Jen na skok.
Na to, ze to je netflixovka, som bol prijemne prekvapeny a napriek dlhsej stopazi som sa ani chvilu nenudil.
Na to, ze to je netflixovka, som bol prijemne prekvapeny a napriek dlhsej stopazi som sa ani chvilu nenudil.
- twardykamen
- Medium Professional
Avatar 2- polodementna nelogicka vizualne podmaniva 3 hodinova "marvelovka". Na dalsi diel uz ma nikto nedostane. 2/5
The Woman King - 7/10, fajn historicky pribeh z africkeho prostredia.
- lekoklatik
- VIP
The Beasts 4,5/5
Vyborny atmosfericky thriller. V podstate jednoduchy ale velmi dobre napisany, zahrany, natoceny.
Jeden z lepsich filmov za poslednu dobu.
Vyborny atmosfericky thriller. V podstate jednoduchy ale velmi dobre napisany, zahrany, natoceny.
Jeden z lepsich filmov za poslednu dobu.
Ja sa chystam az v januari, nestrpim plne kina, kde je viac chrumajuceho popkornu ako filmutwardykamen napísal: ↑22 dec 2022, 12:44 Avatar 2- polodementna nelogicka vizualne podmaniva 3 hodinova "marvelovka". Na dalsi diel uz ma nikto nedostane. 2/5
Zaujima ma: aky nazor si mal na jednotku?
- twardykamen
- Medium Professional
Avatar 2, včera videné v kine. Príbeh je plytký, plný klišé a samozrejme s cliffhangerom. A samozrejme kopa nelogickych veci, čo vyrušujú.
Vizuálne a akustické orgie, ale úplne v pohode to mohlo mať o 3/4 hodinu menej, keďže nejaký vzťah k postavám som si veľmi nevytvoril a ich osud ma až tak nezaujímal.
Vizuálne a akustické orgie, ale úplne v pohode to mohlo mať o 3/4 hodinu menej, keďže nejaký vzťah k postavám som si veľmi nevytvoril a ich osud ma až tak nezaujímal.
vcera som pozeral nasledovne 2, celkom pekna oddychovka
Knives Out 8,5/10
Glass Onion: A Knives Out Mystery 6/10
Knives Out 8,5/10
Glass Onion: A Knives Out Mystery 6/10
- R1k1nko
- Darca
- Kontaktovať používateľa:
Violent Night -- 2022 -- taketo vianocne rozpravky by mali davat v TV nie ten bordel.... 8/10
Violent Night - 7/10 - fajn akcny vianocny filmik ...
Triangle of Sadness - 7/10 - miestami riadny ulet, nazval by som to taky netypicky filmik , za pozretie to stoji.
Sick - 5/10 - taky bububu thriller ...
Sick - 5/10 - taky bububu thriller ...
The Menu -7/10 celkom to slo, jeden z mala filmov co trochu vytrca z radu.
Je tam aj zmienka z lokalnych koncin, slovenskeho divaka to "zahreje pri srdiecku".
Je tam aj zmienka z lokalnych koncin, slovenskeho divaka to "zahreje pri srdiecku".
The Menu treba brat s nadhladom a uvedomit si tu metaforicku rovinu, potom je to super. Herci a scenar fakt top.
- mirak2
- Hardcore addict
Nech je svetlo - https://www.csfd.cz/film/669956-budiz-svetlo
Milan má tři děti a jezdí pracovat do Německa, aby rodinu uživil. Když se na Vánoce vrátí domů, zjistí, že jeho nejstarší syn Adam je členem polovojenské mládežnické skupiny a navíc je zapletený do šikanování a smrti spolužáka.
Fantasticky slovensky film, Milan Ondrik je vyborny a mam pocit, ze v mnohych castiach Slovenska to presne takto vyzera.
Milan má tři děti a jezdí pracovat do Německa, aby rodinu uživil. Když se na Vánoce vrátí domů, zjistí, že jeho nejstarší syn Adam je členem polovojenské mládežnické skupiny a navíc je zapletený do šikanování a smrti spolužáka.
Fantasticky slovensky film, Milan Ondrik je vyborny a mam pocit, ze v mnohych castiach Slovenska to presne takto vyzera.