Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
- *****HERO*****
- Guru wannabe
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Nevravím že to nebude nejaký remix, ale skôr to má bližšie k originálu ako k tomuto live setu.
-
- Novice
Dobrý deň, prosím vás, neviete náhodou ako sa volá pesnička, čo má v seriáli Profesionáli Maroš Nagy ako zvonenie? Ďakujem veľmi pekne.
zdravim prosim vas čo je to za pesničku od 00:10 diky
Včera som prvý krát videl Eurotrip po anglicky a bola tam táto scénka:
Tú vetu som počul už milión krát, ale neviem kde - predpokladám že v nejakom songu ako intro/outro ale vôbec neviem v ktorom, a mám chrobáka v hlave. Neviete, kde sa to mohlo vyskytnúť?
Tú vetu som počul už milión krát, ale neviem kde - predpokladám že v nejakom songu ako intro/outro ale vôbec neviem v ktorom, a mám chrobáka v hlave. Neviete, kde sa to mohlo vyskytnúť?
Tato reklama chodi na Jednotke po spravach, myslim ze original je starsia francuzska piesen.
Hensym - dik, je to ono, nasiel som aj original klip, je to starsie ako som si myslel.
Ahoj, hľadám song z tejto reklamy. Dik
V roku 1997-8 Chaozz koncertoval a predkapelu im robila nejaká Slovenska rapova grupa. Stále sa mi tam pletie Rigor Mortiz ale to bol len iný projekt Depha.
No a oni mali spoločnú pesničku, ktorá bola dosť hit, bol to rap ale boli tam také riadne riffy...
Ukážte sa znalci, už 15 rokov patram
No a oni mali spoločnú pesničku, ktorá bola dosť hit, bol to rap ale boli tam také riadne riffy...
Ukážte sa znalci, už 15 rokov patram
Melódia je podobná, ale nie je to ono. Bolo by fajn, keby sa našiel niekto s dobrou angličtinou, možno by to vedel nájsť podľa textu.
Podľa mňa to kľudne môže byť song robený len pre tú reklamu. Ja som to už podľa lyrics hľadať skúšal, rozumiem tam:
"It showers love, so come on [niečo] dance"
"In the summer rain with me"
Ale je to angličtina s prízvukom, dal by som možno ruku do ohňa že je to "slovenská" angličtina. A aj ten sample v pozadí znie tak úplne genericky, ako z nejakej audiobanky.
"It showers love, so come on [niečo] dance"
"In the summer rain with me"
Ale je to angličtina s prízvukom, dal by som možno ruku do ohňa že je to "slovenská" angličtina. A aj ten sample v pozadí znie tak úplne genericky, ako z nejakej audiobanky.
Myslel som,ze hladas origo song,lebo to,co hladas ty,je prespievana slovenska sracka slecnamy,ktore nevedia,ani spievat,ani po anglicky s upravenou melodiou.
Ako Hensym poznamenal,je to robene na reklamu,tak nemyslim,ze to niekto najde.
Inac,s tou anglictinou si ma pekne urazil.
hľadám song z filmu Daddy Cool (2017) ktorý šiel na tej párty... na YT ho neviem nájsť
Toto mi hned naslo, aj v traileri hra tato piesen.
Ak to nie je ono, mozno strihni v AviDemux malu cast a niekde uploadni.
Ak to nie je ono, mozno strihni v AviDemux malu cast a niekde uploadni.
napokon sa mi to podarilo nájsť... ja blbec, nenapadlo ma film si stiahnuť a ísť podľa songov v záverečných titulkoch a nájsť to ako remix ... nevadí, nabudúce budem vedieť... ale aj tak dík aspoň za snahu
Vedel by to niekto nájsť? Vďaka
- Prílohy
-
- song.mp3
- (475.07 KiB) 24 stiahnutí