Ake nosite hodinky ?
- Digital
- Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake nosite hodinky ?
1€ mesačne je dobrá bilancia, horšie je, že tieto spermohodinky musia priťahovať strašnú pozornosť
- hojko
- Site Admin
Bobr: Odpoviem ti protiotazkou: Preco niektore obchody ponukaju Galaxy S5 za 409 eur a ine az za 649 eur, vid. link: http://mobilne-telefony.heureka.sk/sams ... galaxy-s5/
Pri telefonoch sa neobavam nejakych "fejkov"...
- hojko
- Site Admin
To je v poriadku, ja o fekoch nic nepisem. Ale otazka je rovnaka, ze preco niekto predava rovnaky telefon za 409 inde a inde je aj za 649 eur???
Hojko, neviem ti na to odpovedat ale ked ani nikde v zahranici neviem najst tie hodinky za takuto cenu tak skratka musim byt v strehu
//lepsie ako potom zakladat temu "kupil som fejkove hodiny za 300e"
//lepsie ako potom zakladat temu "kupil som fejkove hodiny za 300e"
- hojko
- Site Admin
A to musia byt zakonite v zahranici lacnejsie ako u nas??? Nemyslim si, ze to tak musi byt. Su obchody, ktore predaju tisice kusov, takze aj nakupne cena a mozno aj marza je na inej urovni.
Zakonite nie, ale vacsinou to tak byva...
- Sarger
- Guru wannabe
Chlapi mal niekto možnosť vyskúšať-ošahať hodinky z http://www.mvmtwatches.com/ ?
Pridu mi ako hodiny z Aliexpressu za 4 dolare.
- Sarger
- Guru wannabe
Zase ten tvoj spam.. fakt neskutočné.
Podvod. Stránok s podobným dizajnom kde predávali RayBan okuliare, nike tenisky a podobne za zlomok ceny je mnoho.Sarger napísal:Chlapi mal niekto možnosť vyskúšať-ošahať hodinky z http://www.mvmtwatches.com/ ?
- seth82
- Darca
Nenazval by som to podvodom, podľa toho, čo som sa dočítal, vznikla táto značka vďaka crowdourcingu. Používajú mechaniky Miyota, čo je dcérska spoločnosť Citizen, pričom tieto črevá sú často porovnávané so švajčiarskymi ETA (Tissot, Swatch, Omega), hoci sú oveľa lacnejšie. Stačí sledovať fórum watchuseek a podobné a dozviete sa viac.
Len pre porovnanie - najlacnejšie Citizeny stoja okolo 100 eur, pričom ceny za tie MVMT sú aj 100 USD, čo nie je až taký rozdiel, pričom Citizen je predsa len značka...Takže na tých cenách nevidím nič nereálne alebo pochybné, sú módne značky, ktoré sú aj lacnejšie, napríklad Fossil má lacné kusy, aj Lorus, či trápne Lacoste...
Len pre porovnanie - najlacnejšie Citizeny stoja okolo 100 eur, pričom ceny za tie MVMT sú aj 100 USD, čo nie je až taký rozdiel, pričom Citizen je predsa len značka...Takže na tých cenách nevidím nič nereálne alebo pochybné, sú módne značky, ktoré sú aj lacnejšie, napríklad Fossil má lacné kusy, aj Lorus, či trápne Lacoste...
- Sarger
- Guru wannabe
skuki ty si ďalší spamer, ktorý dokáže len osočovať. To nevieš obetovať pár minúť a niečo si k tomu nájsť? Fakt úroveň
seth to správne vystihol.
seth to správne vystihol.
LoL. Pýtaš sa na názor a ten som napísal. Prečo by som si ja mal k tomu niečo hľadať? Ty niečo chceš ty hľadaj. Ja som sa ku značke ako takej nevyjadroval. Ja som sa vyjadril k danému e-shopu. O stránkach s rovnakým dizajnom mám niečo prečítané Nech sa páči pokojne si objednaj
- Sarger
- Guru wannabe
Neboj mám o nich zistené všetko potrebné, len som si chcel spraviť predstavu tu a pokiaľ odsudzuješ takto všetko v živote tak si na tom veľmi biedne.
zvyknem nosiť ručičkové hodinky, hlavne kvôli štýlu
a vždy je rýchlejšie sa pozrieť na hodinky ako vyberať z vačku lopatofón
a vždy je rýchlejšie sa pozrieť na hodinky ako vyberať z vačku lopatofón
Uz konecne dorazili, trochu ma vyplasisli na zaciatku, lebo nemali spravne zresetovanu cervenu sekundovu rucicku. Ale pomocou youtube, som to vyriesil a uz je vsetko ako ma...
-
- Medium Expert
Pri príležitosti ukončenia VŠ, som vymenil staré Casia za Festiny Chrono Bike 16775/4
Ty si co za debila, ta znacka vznikla po crowdsourcingovej kampani kedze ide o projekt kvalitnych hodiniek za cenu primeranu vyrobnym nakladom. Nabuduce skus aspon otvorit google predtym nez zacnes niekomu rozdavat podobne "rady" a pritom vies o veci hovno.skuki napísal:Podvod. Stránok s podobným dizajnom kde predávali RayBan okuliare, nike tenisky a podobne za zlomok ceny je mnoho.
Pytal sa specificky ci mal niekto moznost si ich osahat, nie na tvoj tupy nazor. Ked uz sa ti nechce nic hladat k tym hodinkam, skus si pohladat aspon nieco k eutanazii.skuki napísal:LoL. Pýtaš sa na názor a ten som napísal. Prečo by som si ja mal k tomu niečo hľadať?
- Stoporko
- VIP
Deszka3 - čo to máš za Timexy? Sú úplne podľa môjho gusta