Ake nosite hodinky ?
-
- Light Professional
Re: Ake nosite hodinky ?
Ja som si doprial Apple Watch Series 2 nerezove.
Priatelka ma na vianoce potesila Samsungami Gear S3 Classics tak budem teraz kombinovat zbierku klasickych Fossilov s niecim smart
Suunto Ambit3 Horizontal - na turistiku, beh a bike
Po nejakej dobe som obovil "vozovy park". Sport a turistika dostali novy rozmer.
A v com ta turistika nabrala novy rozmer?
dlho som uvazoval nad novymi hodinkami nakoniec rozhodnutie padlo na Apple Watch Series 3 42mm
a zatial spokojnost pouzivam ich uz nejaky ten tyzden ... hlavne mi trackuju plavanie a pod ...
a zatial spokojnost pouzivam ich uz nejaky ten tyzden ... hlavne mi trackuju plavanie a pod ...
Tak ja som si nedávno zaobstaral tieto srandy - BML bWatch Kappa. Nečakal som zázrak ale sú fajn, merajú tep aj vzdialenosť. Tak isto ukazujú aj notifikácie. Nemám sa na čo sťažovať za tú cenu
Tak si svoje hodinky môžete porovnať s papalášmi.
https://www1.pluska.sk/Spravy/Z-domova/ ... elcomepage
https://www1.pluska.sk/Spravy/Z-domova/ ... elcomepage
kinjo, to su Ambit 3, alebo iny model?
V tom, ze si dokazes sledovat trasu, prevysenia, nadmorsku vysku, tep a kopec ineho. Na konci dne si to zosynchronizujem s Movescountom a mozes sa analyzovat do aleluja.M142 napísal:A v com ta turistika nabrala novy rozmer?
Ee, tieto - SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR All Black.jackb napísal:kinjo, to su Ambit 3, alebo iny model?
- DanielDevil
- Addict
- Kontaktovať používateľa:
Máte niekto hodinky od MVMT? Uvažujem nad nimi, ale na Slovensku nemajú kamennú predajňu a na fotkách väčšinou hodinky vyzerajú úplne inak ako v realite. Otázna je tiež kvalita, lebo marketing majú spravený veľmi dobrý, ale zaujímajú ma osobné skúsenosti
//nakoniec som našiel článok, kde niekto spomínal, že majú dizajnovo pekné kúsky, skvelú podporu aj marketing, ale kvalita nie je dobrá (hodinky po pár týždňoch pravidelne meškali, niekedy o pár minút niekedy aj o viac), tak som sa rozhodol od toho upustiť
//nakoniec som našiel článok, kde niekto spomínal, že majú dizajnovo pekné kúsky, skvelú podporu aj marketing, ale kvalita nie je dobrá (hodinky po pár týždňoch pravidelne meškali, niekedy o pár minút niekedy aj o viac), tak som sa rozhodol od toho upustiť
Máte tu niekto skúsenosti s turistickými hodinkami? Napadlo mi, že hoci som sa hodinkám dlho vyhýbal, tak by som to skúsil takto skombinovať, aby tam bolo aj ďalšie využitie ako len "čas."
Ide teda o funkcie ako meranie teploty, barometer, výškometer, kompas atď. Avšak čítal som aj kritiku, že tie funkcie sú len tak na imidž, v praxi sú z viacerých dôvodov len ťažko využiteľné.
Názory?
Ide teda o funkcie ako meranie teploty, barometer, výškometer, kompas atď. Avšak čítal som aj kritiku, že tie funkcie sú len tak na imidž, v praxi sú z viacerých dôvodov len ťažko využiteľné.
Názory?
uz 5 rokov mam Suunto Ambit 2 a som spokojny. uz su aj novsie modely Ambit a mali byt rovnako dobre ak nie lepsie
- hojko
- Site Admin
hughito: Turisticke, resp. sportove hodinky ma dnes kopa ludi. Zalezi od vyuzitia na co to budes pouzivat. Ak ti staci tep, gps, vyskomer, stopky..., tak take kupis za 200 eur od Garminu, TomTomu, Polaru, Suunta..., pripadne doplatit za lepsie, ale tam sa hybes v cenach 400-600 eur, no vyuzitelnost funkcii je otazna.
Ako ide mi hlavne o tú využiteľnosť funkcií a hlavne tie, ktoré som aj spomenul. Preto ma zaujímali viaceré praktické skúsenosti.
Inak áno, tých hodiniek je celá kopa a cenová škála je široká.
Inak áno, tých hodiniek je celá kopa a cenová škála je široká.
- hojko
- Site Admin
A prave to je problem, ze si polozil sprostu otazku o vyuzitelnosti tych funkcii. To co vyuzivam ja, tak nemusis vyuzivat ty a opacne. Preto ti pisem, ze si najskor treba ujasnit kolko chces do toho investovat a co za funkcie potrebujes. Tep, gps aj vyskomer maju hodinky za 200 eur, cize to su take, ktorych funkcie dokazes aj realne vyuzit. Ostatne je nadstandard a ci ho vyuzjes, tak na to ti odpovedat neviem, to musis zhodnotit len a len ty sam.
Za seba mozem povedat, ze kompas mi je uplne k nicomu. Teplota je otazna, kedze snimac bude vzdy v blizkosti ruky a ruka bude teplejsia ako je napriklad vonkajsia teplota teraz v novembri, takze tam mozu byt dost velke odchylky, navyse este pokial budu hodinky pod bundou.
Za seba mozem povedat, ze kompas mi je uplne k nicomu. Teplota je otazna, kedze snimac bude vzdy v blizkosti ruky a ruka bude teplejsia ako je napriklad vonkajsia teplota teraz v novembri, takze tam mozu byt dost velke odchylky, navyse este pokial budu hodinky pod bundou.
teplomer pouzivam len doma, ked mam hodiny na stole a chcem vediet aka velka je tam zima. inak je tazko neobejktivny
na barometricku vysku sa v mojich tiez velmi spoliehat neda. ale snad to Fini opravili
kompas pouzivam, kedze si nich netaham gpx s trasou. a tiez bolo fajn presne urcit sever, ked som chodil "lovit polarnu ziaru"
na barometricku vysku sa v mojich tiez velmi spoliehat neda. ale snad to Fini opravili
kompas pouzivam, kedze si nich netaham gpx s trasou. a tiez bolo fajn presne urcit sever, ked som chodil "lovit polarnu ziaru"
Polárna žiara => jasná obloha => Mala medvedica => Polárka => sever?
No nepochopil si ma alebo som to zle naformuloval, až v tej druhej časti odpovede si sa dostal k tomu, čo sa pýtam.hojko napísal:A prave to je problem, ze si polozil sprostu otazku o vyuzitelnosti tych funkcii. To co vyuzivam ja, tak nemusis vyuzivat ty a opacne. Preto ti pisem, ze si najskor treba ujasnit kolko chces do toho investovat a co za funkcie potrebujes. Tep, gps aj vyskomer maju hodinky za 200 eur, cize to su take, ktorych funkcie dokazes aj realne vyuzit. Ostatne je nadstandard a ci ho vyuzjes, tak na to ti odpovedat neviem, to musis zhodnotit len a len ty sam.
Mne ide o to, či sú tie funkcie spoľahlivé, lebo presne ako si napísal aj ty: teplota = merá zle, keďže sú na ruke. Ďalej som čítal, že kompas akosi blbne, barometer zaleží od toho, v akých jednotkách to ukazuje a ako sa z toho človek vysomári atď.
Zatiaľ som našiel na nete len také promo marketingové články a iba jeden taký priamo od človeka, ktorý je zjavne turista a ten dal na tie hodinky skôr hejt, že je to imidžovka a funkcie sa nedajú moc využiť.