nenosím, mňa to obťažuje keď mám niečo na ruke. POužívam iba mobil. Príležitostne si dávam (na maturite som mobil nemohol mať, tak aby som vedel koľko mám ešte času mal som náramkové) ale to sú iba také obyčajné casio zlatej farby s čiernym koženým remienkom
hmm ja neviem prave sa mi tie moje z nemecka pokazili a boli to ani si nepamatam znacku alebo boli vyborne digital ako pozadie do kruhu a pred nimi boli rucickove hodinky a vsetko ok len neviem sa mi tam voda nechtiac dostala a zacali mi odchadza rucickove a teraz aj digi .. ale neviem ake chcem poradte na ten moj predchadzajuci styl !! ale cenovo rozumne nepiste mi zas o 10.000 hodinkach to si radsej kupim cinelky
nemozem ist von bez toho aby som nemal hodinky. Skratka musim mat nieco na ruke lebo sa citim zle. Zase ked pridem domov musim hned dat hodinky prec lebo mi to prekaza na ruke. Sila zvyku asi. Vzdy si kupujem digitalne pretoze na rucickove nie som zvyknuty. Uprednostujem znacku CASIO.
chýba možnosť žiadne to je môj prípad - asi pred dvoma rokmi som stratil svoje hodinky (na počudovanie doma, a nemôžem ich nájsť) a odvtedy som bez hodiniek - je to super - žiadny časový stres a v skutočnosti ich ani nepotrebujem
ja mam Esprit take rucickove a bol by som spokojny keby bolo jednoduchsie dat dole z neho niekolko clankov, bo mi lingaju na ruke a k hodinarovi sa mi nece ist
takze pouzivam mobil
digitalky od timex, funguju uz 8 rokov bez zavady(a to ich nijak nesetrim), je v nich len druha baterka, remienkov som roztrhal ani nepamatam, momentalne sa osvedcuje turisticky od Pinguin. V pohode prezili plazenie, plavanie v mori, jazerach, lezenie po skalach, ked sa na*** od zlosti ich ozem hodim... a vtedy stali len nieco malo cez liter
dakedy som nosieval v lete ku kratasom digitalky a v zime rucickove.. ale digitalky sa mi akurat po 2r dodrbali, takze mi ostavaju uz iba rucickove.. take starsie smejdiky od casio..
..ale setrim na nejake lepsie hodinky.. cca 5-10tis. Sk
Ja mam tieto Casiovky. SOm maximalne spokojny. Uprednostnujem strieborne pred zlatymi. A keby si mam vyberat tak iba taky styl aky mam alebo nejake G-shock.
Ja mam Casio AQ-180W
Stali ma okolo 1500 Sk, a som spokojny. Najviac sa mi paci, ze rucicky sa nastavuju tlacidlami a nie tym kolieskom...
Inak ja by som nechcel ziadne zlate, ani strieborne, ale titanove
ja mam rucickove a som spokojna s nimi.Su to Q&Q a su strieborne.Dhlo som ich nenosila ale teraz ma priatel presvedcil a zase ich nosim a som rada ze ma na to nahovoril lebo je to lepsie ako stale vytahovat z vrecka mobil.
... momentalne ziadne ... ale raz do toho hadam investujem a kupim si nieco co bude mat klasicky analogovy cifernik, podsvietenie, chronograf, tachygraf, mineralne sklo, titanove telo a titanovy ( alebo cierny kozeny ) naramok .... a najlepsie este keby to bolo cele ladene do matnej cierno-sedej farby ( trochu bledsi cifernik, cervene rucicky, biele podsvietenie ) ...
.... sakra som akysi narocny .... mozno raz , zatial mam na telefone cas