Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
cORP.
Addict - Príspevky: 4151
- Kontaktovať používateľa:
Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
neviem ci je to tema uplne od veci ale tak ma to zaujima viem ze tento obchod je pomerne znamy tym ze ma nekvalitne veci a dost lacne ale viem ze sa tam nachadzaju aj dobre veci ktore su lacne a snazia sa napodobnit ine znackove produkty
, podla mna je tam vyborny nanuk ktory tvarom a velkostou odpoveda nanuku magnum za cca 10sk , dalej chipsy co maju 150g a su paprikove su dobre a malinovky znacky freeway a este misterchoc tycinky maju ako snickers mars a aj twix a chut nieje zla a vy ake podobne vyrobky ste objavili v tomto divnom obchode ?

-
bolek
Guru - Príspevky: 2881
My tam nakupujeme dost casto prave kvoli tomu, ze niektore produkty, tie napodobeniny, su cenovo dost vyhodne
. Nechcem radsej vediet, co niektore tie veci obsahuju, ale to je od veci. Vzdy tam kupujeme mineralky a moj bruder neda dopustit na Tonic z Lidla
. Este take tie slane tycinky - sezamove a slane su celkom fajn a taky krem ako Nutela sa to vola Choco duo je este lepsi ako original
. Nech si vsetci nadavaju na Lidl, podla mna su aj horsie obchody 

-
cORP.
Addict - Príspevky: 4151
presne tak ludia lidl je vseobecne znamy ako obchod pre nemajetnych ale ja sa nehambim podla mna su tam super veci niektore a otec zasa oblubuje take jahodove jogurty smotanove ma pravdu su vyborne a stoja mozno 8 korun 150ml co je lacne my otial berieme aj mlieko a rozky a obcas aj makovnik no ten sa im moc nedari asi ten mak pada pri prevoze z nich dole 

-
reno23
Guru wannabe - Príspevky: 2424
v LIDLi nenakupujem a ani to nemam v umysle kedze mam kilometer (mozno kilometer a pol) od domu Tesco. A myslim ze ani kvalitou vyrobkou sa mu nevyrovna, aj ked tesco je tiez dobry shit (co sa tyka potravin, elektra, sportovych potrieb). Ale asi to nemozem objektivne posudit kedze som v lidli bol asi raz v zivote. Vacsinou nanho pocujem len zle odkazy (ze je brak, ze tam chodia len dochodcovia a pod). Takze tak...
PS: S nikym sa vsak nechcem hadat, toto je len moj nazor.
PS: S nikym sa vsak nechcem hadat, toto je len moj nazor.

Z Lidlu som kupoval len paprikove alebo slaninkove cipsy. Nie su to tie prave cipsy ale mne chutia a nikde inde som ich nevidel.
A tento obchod uz vobec nenavstevujem. Odradil ma od toho isty SBS-kar. Roztrhol som zips na svojej taske. A kedze aspon v Tv tam nie su ziadne skrinky, polo-otvorenu tasku (skolsku) som dal do nakupneho kosika. A prisiel za mnou SBS-kar a povedal mi ze nech si tu tasku zapnem. Pomyslel som si ze keby si ty vedel ze sa neda zapnut... A druhy krat ked som mal inu tasku (s funkcnym zipsom) prisiel za mnou zase a povedal mi ze nech si tu tasku dam na plece - ze vraj je to pre moju bezpecnost. A cely cas na mna cumel ako na nejakeho zlodeja. Tak odvtedy som tam nebol a ani nepojdem. CCC
A tento obchod uz vobec nenavstevujem. Odradil ma od toho isty SBS-kar. Roztrhol som zips na svojej taske. A kedze aspon v Tv tam nie su ziadne skrinky, polo-otvorenu tasku (skolsku) som dal do nakupneho kosika. A prisiel za mnou SBS-kar a povedal mi ze nech si tu tasku zapnem. Pomyslel som si ze keby si ty vedel ze sa neda zapnut... A druhy krat ked som mal inu tasku (s funkcnym zipsom) prisiel za mnou zase a povedal mi ze nech si tu tasku dam na plece - ze vraj je to pre moju bezpecnost. A cely cas na mna cumel ako na nejakeho zlodeja. Tak odvtedy som tam nebol a ani nepojdem. CCC