ten paypal nie je az taky problem napis Gangymu alebo to skus v tejto sekcii http://www.hojko.com/platby-cez-paypal-t114299-200.htmlAndrew007 napísal:
Lenze z hobbycity bude problem kedze ani samotny paypal nemam, musim najst nejaku inu alternativu na sk eshopoch.
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2011, 0:10)
//Edit : tak ako vidim neskutocna vec, sam si clovek nastavi hodnoty a profil kedy sa ma nabijanie vypnut + oznamenie tonom
Na SK shopoch ju nikde nemaju, ostava uz len hobbycity kam prakticky nemam pristup ani paypal.
RC - Vselico na dialkove ovladanie
- Hannibal
- Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: RC - Vselico na dialkove ovladanie
- p4ra
- Redeemer
Mna tiez celkom bavia RC modely, ale nie som do toho uplne zazraty. Skor som nadsenec. A priatelke som o tom pred par mesicmi hovoril. Na vianoce ma prekvapila tymto krasnym darcekom - GRIFFIN 450 RTF. Este som s tym nebol vonku, lebo vzdy fukal vietor, a nechcem to rozbit. Ale akonahle bude krajsie pocasie, pojdem si to vyskusat. Byt je tomu proste maly. Uz sa tesim na to dost.
p4ra a lietal si uz s 3D vrtulnikom? V rukach zaciatocnikov totiz dost casto koncia takto:
Ale ak uz mas nejake skusenosti, tak som ticho
Ale ak uz mas nejake skusenosti, tak som ticho
- p4ra
- Redeemer
Hehe. Ano, skusal som. Ale nie s vlastnym. Dam si urcite pozor. Aky zufaly chlapik.
No to je super, ja uz teraz radsej vsetkych novacikov upozornujem, lebo skoro vzdy, ked idem do RC shopu, tam vidim nejakeho vrtulnikara ako kupuje nahradne diely alebo je tam rovno s polorozbitym vrtulnikom Potom je to skoda ked niekto ostane frustrovany len kvoli tomu, ze zacal s nespravnym modelom.
//t0m4s3: ano, na to som zabudol
//t0m4s3: ano, na to som zabudol
- t0m4s3
- Admin
A hlavne zacal rovno modelom a nie simulatorom.
- vendo
- Guru
dnes som konecne prevetral zase mojho pipera, uz je aj vyborne dotrimovany, leti na 95% rovno nenahyba sa netoci, nestupa/neklesa
bola to super zabava az kym som 2x nepristal tak ze sa mi chytili kolesa do travy a lietadlo to prevratilo na strechu, pricom som zase ohol osku motora nechapem budem asi musiet kupit nejaky iny motor, alebo nepristavat cumakom lebo ta oska je neskutocne citliva a labilna (aj ked ohnut ju naspat aspon na 90% neda vela namahy, no predsa na 100% to neohnem uz a tie vibracie tomu nepomozu)
neviete jak na to? pristavat ze mi ho niekto chyti? (som +/- zaciatocnik, netrufam si to lietadlo moc navigovat na cloveka ) vymenit motor?
bola to super zabava az kym som 2x nepristal tak ze sa mi chytili kolesa do travy a lietadlo to prevratilo na strechu, pricom som zase ohol osku motora nechapem budem asi musiet kupit nejaky iny motor, alebo nepristavat cumakom lebo ta oska je neskutocne citliva a labilna (aj ked ohnut ju naspat aspon na 90% neda vela namahy, no predsa na 100% to neohnem uz a tie vibracie tomu nepomozu)
neviete jak na to? pristavat ze mi ho niekto chyti? (som +/- zaciatocnik, netrufam si to lietadlo moc navigovat na cloveka ) vymenit motor?
Do ruky sa da pristavat v pohode, ale musis letiet pomaly a dost presne, aby sa chytac nemusel velmi natahovat No v podstate to nie je tazke, zvlast s Piperom by to malo byt v pohode, staci len letiet pomaly, nizko a priamo, aby sa chytac mohol pripadne prisposobit lietadlu s dostatocnym predstihom.
Inak ja som dnes kvoli nedostatocnej poletovej a predletovej kontrole trochu rozflakal 3D akrobata, blbne mi tam pohon, cize po zalepeni zrejme kupim kompletne novy. Tento vcera nesiel, dnes sa tvaril ze ide a nakoniec tiez nesiel
Ale co, aspon ze sme dobre zakombatili, prve seky v tomto roku
Inak ja som dnes kvoli nedostatocnej poletovej a predletovej kontrole trochu rozflakal 3D akrobata, blbne mi tam pohon, cize po zalepeni zrejme kupim kompletne novy. Tento vcera nesiel, dnes sa tvaril ze ide a nakoniec tiez nesiel
Ale co, aspon ze sme dobre zakombatili, prve seky v tomto roku
Gothar čo je to 3Dčko zač? Inak ak si z KE tak je možné že sme sa už pár krát stretli. Kedysi som lietal aktívne 3Dčko či už v hale alebo s veľkými akrobatmi, len časom prišli iné záujmy a prestal som lietať úplne..
Ja v hale nelietam, ide o tento model: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=10350
Za ten rok sa stal mojim najoblubenejsim a o to viac ma stve taka blba nehoda. Inak chodim lietat do Grajciara, aj dnes sme tam kombatili
Za ten rok sa stal mojim najoblubenejsim a o to viac ma stve taka blba nehoda. Inak chodim lietat do Grajciara, aj dnes sme tam kombatili
Skusal si?p4ra napísal:Hehe. Ano, skusal som. Ale nie s vlastnym. Dam si urcite pozor. Aky zufaly chlapik.
So 6 kanalom? Vies co je collective pitch? Ako si vybalancovat swashplate? Ak na aspon jednu z tychto otazok odpovies nie, tvoj "let" urcite nebude trvat dlhsie ako 20 sekund. Je to omnoho tazsie a zlozitejsie nez to vyzera, nehovoriac o tom ze Ready-To-Fly je totalny blud. Potrebujes este blade balancer, swashplate balancer, pitch gauge a kopu nahradnych dielov.
Pokial je to tvoj prvy vrtulnik (3-kanalove sa v ziadnom pripade nerataju) a ides sa ucit lietat sam, tak si mozes byt 100%tne isty ze ho len rozbijes, ak ho zvladnes opravit tak ho potom rozbijes znova a potom znova, znova a znova... A snad pri tom nikomu neublizis. Musis zacat niecim inym, mensim a lahsim co omnoho lepsie znesie havarie a na co su lacnejsie nahradne diely, najlepse 4-kanalom, fixed-pitch (uhol rotorov), nie co-axial a pomaly sa ucit. Inak to proste v ziadnom pripade nejde, bohuzial.
Ale ak mi neveris, nehnevam sa. Sam som si kupil HBK3 a myslel si ze to vyberem a nejak si s tym poradim kedze sa povazujem za sikovneho cloveka s vybornou priestorovou orientaciou. To mi vsak bolo kkt platne a tiez som nikoho nepocuval. Skoda bude ked ostanes sklamany, rozbity ho hodis na povalu a vyseries sa na to, tak to v drvivej vacsine byva.
"Trust me, I learned it the hard way."
- lowmanek
- Light Professional
dnes browsujem, browsujem a zrazu narazim na toto video
a aby som nebol OT: planujem kupit nejake lietadlo ale najskor chcem co to zatrenovat na simulatory...nemam vysielacku, takze hladam nejaku vysielacku s USB vystupom alebo ako to povedat...cena do 30€
//tak som zacal listovat dozadu a co to hladat a nasiel som tieto 2 resp. 1: http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=30030
http://www.peckamodel.sk/produkt/824_pc ... m-usb.aspx
ak najdete nieco podobne v lepsej cene tak poslite
a aby som nebol OT: planujem kupit nejake lietadlo ale najskor chcem co to zatrenovat na simulatory...nemam vysielacku, takze hladam nejaku vysielacku s USB vystupom alebo ako to povedat...cena do 30€
//tak som zacal listovat dozadu a co to hladat a nasiel som tieto 2 resp. 1: http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=30030
http://www.peckamodel.sk/produkt/824_pc ... m-usb.aspx
ak najdete nieco podobne v lepsej cene tak poslite
Po prve neuznavam simulatory, skor postupne sa ucit s mensimi a lacnejsimi helikopterami, aj ked simulator bude asi lacnejsi, urcite sa toho naucis omnoho viac.
Po druhe ak naozaj chces simulator, tak si kup normalnu vysielacku (dx6i, dx7, dx8) a k nej kabel na simulator (simulator samotny mozes stiahnut), takto sa budes ucit s vysielackou s ktorou budes neskor aj skutocne lietat a ked si kupis vrtulnik tak si ho kupis bez vysielacky a len k nemu dokupis kompatibilny receiver.
Po druhe ak naozaj chces simulator, tak si kup normalnu vysielacku (dx6i, dx7, dx8) a k nej kabel na simulator (simulator samotny mozes stiahnut), takto sa budes ucit s vysielackou s ktorou budes neskor aj skutocne lietat a ked si kupis vrtulnik tak si ho kupis bez vysielacky a len k nemu dokupis kompatibilny receiver.
- vendo
- Guru
no, imo simulatory su dobre a netreba ich ignorovat, hlavne ked nemas znameho/kamarata ktory by ta to ochotne naucil
inac, tiez som sa takto rozhodoval, a je lepsie kupit hned vysielacku, a usb kabel, prijimac tam byva tiez niekedy, tak potom uz len lietadlo/heli
ak sa predsa rozhodnes pre lietanie, v konecnom vysledku nepreplatis 30e za druhu vysielacku a nebudes sa musiet ucit na dvoch
inac, tiez som sa takto rozhodoval, a je lepsie kupit hned vysielacku, a usb kabel, prijimac tam byva tiez niekedy, tak potom uz len lietadlo/heli
ak sa predsa rozhodnes pre lietanie, v konecnom vysledku nepreplatis 30e za druhu vysielacku a nebudes sa musiet ucit na dvoch
- lowmanek
- Light Professional
Gangy vyssie som pisal, ze chcem lietadlo a nie heli, chcem kupit len nejaky model RTF do 150€ (v blizsej buducnosti) a dalej nieco vacsie na dlhsiu dobu neplanujem tak za 2-3 roky mozno ak by mi to vydrzalo...vysielacku za 300€ na zaciatok urcite neplanujem, zatial chcem lietat na tom co bude k modelu...nuz hold kasa studenta nepusti
ten simulator som chcel aby som vobec zistil ktora packa na co sluzi, zatial som okrem RC auta nic RC neriadil a ziadny klub/cloveka z blizkeho okolia nepoznam...
ten simulator som chcel aby som vobec zistil ktora packa na co sluzi, zatial som okrem RC auta nic RC neriadil a ziadny klub/cloveka z blizkeho okolia nepoznam...
- Digital
- Guru
páni , vlastním staršiu tamiyu buginu a heli easycopter xs , teraz som to oprašil po dlhšom čase a dokupujem veci , tak sa chcem spítať načo mi bude dobrý nabíjač... je to rýchlejšie ako obyčajný sieťový adaptér ???
Podla toho aky, urcite je to lepsie ako sietovy adapter, je otazne ci rychlejsie. Kvalitny "nabijac" ti nabije akykolvek akumulator a mozes si napr. pozerat voltaze jednotlivych clankov, bezpecne vybijat, mas tam viac ochrannych prvkov a hlavne kompletnu kontrolu nad vsetkym co sa s akumulatorom deje.
Do prveho prispevku som pridal 2 velmi uzitocne odkazy nielen pre zaciatocnikov. Tyka sa to hlavne lietadiel a vrtulnikov. Ak mate nieco podobne aj pre auta/lode/... tak to sem napiste a hodim to dopredu.
- Digital
- Guru
Taká moja malá začiatočnícka zbierka
Podstate sú to setové záležitosti, griffin posledný kúsok do zbierky , kedže už som sa chcel posunúť a neplachtit stále stým dvojrotorom ktorý letel sám.
Podstate sú to setové záležitosti, griffin posledný kúsok do zbierky , kedže už som sa chcel posunúť a neplachtit stále stým dvojrotorom ktorý letel sám.
- GIGABYTE
- King
Ahojte modelári. Predpokladám, že tu niekto používate RF G4,5 alebo G5, nestretol sa teda niekto s tým, že ho nemohol rozbehať pod WIN 7 ? Dlho som nelietal a už ide letná sezóna tak si chcem trošku zalietať na simulátore predtým ako pôjdem nato real. Už sa s tým trápim dlho a ešte sa mi nepodarilo otvoriť ani setup.exe.. Takže ak by niekto vedel poradiť ako nato budem rád Zatiaľ ďakujem..
Mám 64bit
Mám 64bit