RC - Vselico na dialkove ovladanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Používateľov profilový obrázok
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: RC - Vselico na dialkove ovladanie

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja mozem povedat iba to, ze na 64b W7 mi RF G 4.5 ide bez problemov :)
Pise ti to nejaky error?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Absolútne nič, nepodarilo sa mi otvoriť ani setup.exe.. Ak to tebe ide bez problémov, ja fakt neviem no idem sa stým teda ešte pohrajkať, napíšem na čo som prišiel :)
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

ma tu niekto aj model RC auticka ? kupil som si nove auto RC 1:10 pohon na vsetky 4 kolesa auto a potreboval by som do neho poradit nejaky regulator , moj stary 4 rocny pomaly odchadza a chcelo by to novy .. mozte mi niekto poradit ?:)
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bagi »

Ahojte,

planujem tiez nad kupou RC vrtulnika, bol som v Madarsku a videl som tam "take dost velke cudo" :) malo to asi aj okolo 50cm. Za celkom fasa cenu, vychadzalo to na cca 40e malo to gyroskop bol celokovovy, a tusim ze 4 alebo 6 kanalovy. Co to vlastne tie kanali su? :shock:
Teraz ma mrzi ze som si neodpisal typ alebo aspon vyrobcu toho vrtulnika :( lebo teraz to neviem ani porovnat ani najst blizsi popis na nete.

Hlavne by som chcel daco lacne, lebo neviem ci ma to zaujme, chcem si to proste len vyskusat ako to lieta a tak. A bola by skoda roztrieskat vrtulnik za 100 a viac ecok.
Takze ta suma v HU ma celkom zaujala tych 40e. Viac by som do toho ani nechcel dat.
Na co odporucate dat pozor pri kupe? Radsej daco polistirenove alebo plastove alebo kovove? Kolko kanalov by to malo mat? Gyroskop ma uz kazdy? Ako je to snim a ako je to bez neho? :shock:

Dakujem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

aky je rozdiel medzi 3 a 3.5 kanalom?
lebo som pozeral na nete tieto:

http://www.karbi.cz/no-6020-3c-pro-vmax ... icop-p1871 - 20e
http://obchod.corfix.cz/RC-Modely/Vrtul ... 10374.aspx - 40e

co poviete ktory je lepsi? Alebo neodporucate ani jeden?

alebo este taketo daco:

http://deti.bazos.sk/inzerat/11253573/P ... copter.php
http://deti.bazos.sk/inzerat/10501632/r ... -model.php
Gothar
Moderátor
Moderátor

V tejto cenovej kategorii je to v podstate jedno, ale ja osobne by som zobral ten posledny kvoli kovovej konstrukcii. Vsetky su urcene do interieru, takze su stavane na to aby prezili nejaky ten naraz, ale ked je moznost mat kovove casti, tak ju treba vyuzit.
Co sa tyka toho 3.5 kanala, tak to je len nejaky marketingovy vymysel, podla popisu ide o klasicky 3 kanalovy vrtulnik. Kazdy kanal znamena jednu ovladanu funkciu, takze pol kanala je nezmysel.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Zober si bud symu s107 alebo ten posledny - phoenix. Syma je extremne stabilna a jednoducha na ovladanie, phoenix je vsak omnoho zivsi a rychlejsi.
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ta syma to je ten Speeder, len to ma iny nazov?

Syma: http://www.tvojsen-mido.sk/www-megahrac ... S107-3-kan - 28e
Speeder: http://obchod.corfix.cz/RC-Modely/Vrtul ... 10374.aspx - 40e (v hrackarstve)

a co poviete na toto? http://www.raraskov.cz/detail.php?zbozi=2501350
mam moznost zohnat to za cca 50e
Gangy
Darca
Darca

Nie, ten speeder je cinska kopia, nekupuj.

A k comu je taka velka 3kanalova svina je mi zahadou, ked chces velky vrtulnik tak je komicke aby bol len trojkanal, ale na viac kanalov potrebujes poriadnu prax.
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Nie, ten speeder je cinska kopia, nekupuj.

A k comu je taka velka 3kanalova svina je mi zahadou, ked chces velky vrtulnik tak je komicke aby bol len trojkanal, ale na viac kanalov potrebujes poriadnu prax.
tym velkym myslis vrtulník VULTURE 848 B?
Lebo ten som chcel prave dnes vecer kupit, za celkom dobru cenu cca 40-50e. Takze ho neodporucas?

a zasa som nasiel daku napodobeninu alebo to ma len iny nazov? Na co si dat pozor aby som nenatrafil na daku cinu kopiu?
jedno je HQ848 Helicopter http://deti.bazos.sk/inzerat/11170883/helikoptera.php
druhe je VULTURE-848B http://www.rcprofi.sk/rcmodely/eshop/0/ ... LTURE-848B
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...dúfam, že nebude vadiť, ak sa spýtam tu...koľko by som mohol dostať za tento vrtulník? To sú všetky info, ktoré o ňom viem zistiť...
vrtulnik na dialkove ovladanie (radiove)
velkost vrtulnika je 700mm
vstavana baterka vo vrtulniku
do ovladaca je potrebne kupit AA baterie 9 ks
3,5 kanalovy
gyroskop
predny a zadny svetlomet

UPLNE NOVY NEROZBALENY
Prílohy
vrtulnik 1.JPG
vrtulnik 2.JPG
vrtulnik 3.JPG
Gangy
Darca
Darca

max 50€
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

tak nakoniec som kupil VULTURE 848 B
Chcel som to vyskusat, zatial je to super hracka. :)
Ako zistim ci to ma gyro? Teda napisane to je aj na nete aj na krabici ze to ma, len sa chcem presvedcit :)
Zatial sa len ucim lietat, uz padli za obet aj 2 vrtulky :? Este ze boli v baleni 2 nahradne :)
chcel som objednat odtialto http://www.rchelicopter7.com/848b-red-m ... p-351.html
Pozna niekto tu stranku? Je bezpecna? Nieje tu nahodou daky dobrak s paypal, ktory by mi to objednal? :?

Dakujem.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

modelarsky elektromotor regulator a vyber vrtul

Príspevok od používateľa Runes »

Chlopi helfnite mi neviete dakto o dakej stranke lebo neviem nic vygooglit de by to bolo kvalitne popisane.
Potrebujem byt vasilica premudrela ohladne principu fungovania striedaveho elektromotoru modelarskeho (ten co ma 3 kabliky) zaroven pochopit princip fungovania regulatoru k nim ESC a potom este trosku nastudovat vrtule hlavne rozdiel medzi leteckou a slowflyerom (lietadlova vs vrtulnikova)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ten motor s tromi kablami je klasicky trojfazovy motor na striedavy prud. Smer otacania zmenis prehodenim 2ch faz medzi sebou. O principe regulatora toho vela neviem, iba to, ze prevadza jednosmerne napatie z baterky na 3 fazy. Vrtule sa lisia iba v profile, slowflyerova ma vacsiu plochu a vyraznejsie zakrivenie, pretoze musi fungovat pri nizsich otackach a nizsej rychlosti. Klasicka vrtula je stihlejsia a je urcena pre vyssie otacky.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jo jo jo to vsetko viem len musim otom do prace nabuchat daku teorku :/ a ono s tym striedavim prudom ako sa to vezme ono ten motor je na jednosmerny prud akurat regulator furt pusta do inej fazy prud . Toto je inak unbelivible na celom internete nic neni ani ziadna kniha neni :D to ludi uz fakt nezaujima co a ako funguje ??? :D
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

Zdravím páni, vopred upozorňujem, že sa do týchto veci vôbec nevyznám, no potreboval by som vyriešiť jeden problém, resp. zistiť, či sa riešiť dá. Ide o to, že sme si so spolužiakmi objednali len tak na pobavenie na privát 3 RC modely áut (1:24) od rovnakého výrobcu, no každý iný model auta. Všetko je v pohode, CL-63-ka ( :D ) šlape ako má, no Q7-ka a Q6-ka sa navzájom rušia, resp. vysvetlím to tak ako to vysvetliť viem a ide o to, že s jedným ovládačom sú ovládané oba auta naraz, tzn. na ovládač od BMW reaguje aj Audi a naopak taktiež. Dal by sa tento problém vyriešiť, alebo sa máme obrátiť s reklamáciou na predajcu? Ďakujem veľmi pekne za rady a ešte raz sa ospravedlňujem za moju laickosť :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Bezia na rovnakych frekvenciach. Na reklamaciu to nie je. Pri troche stastia by sa dali vymenit krystaly vo vysielaci/prijimaci, ale predpokladam, ze ten "model" je nejaka tesco hracka,takze skor nie
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

máte niekto skúsenosť s týmto: http://www.bestquadcoptersreviews.com/s ... uadcopter/ ?

//autoeditácia príspevku (28 Jan 2015, 8:33)
tak asi nie, keď sa nikto nezoval :) Včera mi prišiel balík z ebayu, tak sa podelím o svoje prvé dojmy:

Objednal som x5c a prišla x5c-1 čo je vraj updatnutá verzia, ktorá sa ale nelíši vôbec ničím, iba uložením v krabici čím je dosiahnuté menšie balenie. V balení bola 4GB karta aj keď v recenziách som čítal že býva 2GB. Dokúpil som si aj dve baterky, ktoré sú o 100mAh silnejšie ako originálna.
Quadrocopter aj ovládanie je veľmi ľahké, až som sa bál že poslali prázdnu krabicu. Na ovládanie si treba trošku zvyknúť a naučiť sa s ním robiť, je dosť citlivé. Záznam z kamery je pekný, pri menšej svetelnosti trošku zrní. Fotky taktiež v dobrej kvalite. Doba lietania bola okolo 15 minút, ale predpokladám že baterka nebola plne nabitá (na karte boli nejaké testovacie zábery, dátum vzniku mali december 2013 takže ak bola rok zabalená, určite sa baterka zčasti vybila.)
Zatiaľ som lietal len po byte, takže viac napíšem keď ustúpi sneh a vytiahnem ho von na otvorené priestranstvo
Napísať odpoveď