RC - Vselico na dialkove ovladanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Používateľov profilový obrázok
Laster
Light Professional
Light Professional

Re: RC - Vselico na dialkove ovladanie

Príspevok od používateľa Laster »

Ahojte, hladam na narodky pre syna, ktory bude mat 5 rokov auto na dialkove.

Podmienka je, aby dobre jazdilo na trave, strku a podobne.
Predtym mal toto https://www.dracik.sk/exost-360-cross-6/ len dizajn sa mu uz nepaci a uz sa mu aj pokazilo. Inac dajme tomu, ze celkom dobre jazdilo aj na povrchoch vyssie.
Teraz by som chcel nieco lepsie - Cina asi nepripada do uvahy, kedze to potrebujem za 3 tyzdne mat doma.

Viete dajaké poradiť, okolo 60-70eur by som chcel investovat, keby je btw policajne, tak pecka, ale nie je to podmienka.

Toto ma zaujalo co som tak zbezne pozrel, ale ta vydrz(10min) je zalostna, ale kedze sa do toho moc nevyznam neviem co cakat.
https://www.rcprofi.sk/rc-auto-s.w.a.t.-w3828.html
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

mrkol by som aj čínu. sem tam postuju na fb zaujímavé rc autíčka. tá výdrž mi príde slabá, ale dlhšiu som nevidel. výdrž 10 min a nabíjaš to pár hod.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

presne toto som riesil zopar rokov dozadu. dieta malo doma nejake lacne auticka na dialkove ktore boli hrozne ale zaroven sa s nimi rad hral, tak som chcel nieco lepsie. hlavne som chcel aby si vedel ovladat kolesa plynulo.
nechal som si poradit v obchode, kupil som antix mt-1 (teraz sa uz nepredava, toto vypada byt to iste len novsie) lebo ze to ma slusny vykon a hromadu nahradnych dielov.
vykon to ma fajn, aj to ze to ma nahradne diely je super, lebo ked sa nieco pokazi (a veru sa pokazi) tak to lahko vymenis.

problem mam presne s tou bateriou a viac menej kvoli tomu sa s tym autickom vobec nehrame. fakt ze hrat sa 10 minut je malo a zase mat X baterii ktore manazovat a nabijat a vymienat sa mi tiez nechce.
tiez mi dost vadilo ze je to ma iba zadny nahon, auto sa tvari offroadovo ale realne sa s nim jazdi dobre len na tvrdsom povrchu, na trave je to horsie a treba dobre kontroloval plyn a na snehu napriklad sa nepohne vobec.

teraz keby mam kupovat auto na dialkove ovladanie tak zainvestujem viac aby to malo 4x4. ale stale bude rovnaky problem s bateriou podla mna, to by si vyriesil jedine asi benzinovym ale tak to uz by bola cena niekde uplne inde a uz by to asi nebola hracka pre dieta ale pre teba.
alebo sa na nejaku kvalitu vykaslat a proste kupit nieco co sa mu bude pacit (policajne) a neriesit.

inak ja sa uz dlhsie zamyslam nad legom na dialkove ovladanie.
https://brickset.com/article/70882/revi ... on-vehicle
asi to nebude zrovna extra rychle ale sranda by s tym mohla byt, ovladas to cez aplikaciu su tam rozne minihry a teren by to tiez mohlo zvladat dobre :)
Laster
Light Professional
Light Professional

To lego by bolo skorej darcek pre mna a to by som sa citil zle :D, benzinove som tiez pozeral, ale to uz je cena ako hovoris uplne inde...

Skusim ho asi zmotat na iny darcek, lebo nenasiel som popravde nic.
Laster
Light Professional
Light Professional

Tak sa nedal presvedcit a nakoniec sme vybrali toto - https://www.rcprofi.sk/rc-auto-land-rov ... na-bateria
Je tam extra baterka, ma najdlhsi cas pouzivania v tejto cene. Trocha by mohlo byt rychlejsie, ale to uz kaslat a vyzera, ze zvlada aj rozne povrchy podla recenzii.
Napísať odpoveď