Minulý rok som kúpil 13 Pro 128 GB za 1149 €. Dnes stojí 14 Pro 128 GB 1299 €.
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Áno, ale cena v $ zostala rovnaká stále to je 999$. To že sa to po ceste k nám musí x krát prepočítať a daniť a neviem čo to už je druhá vec.
Ja som iPhone vždy chválil za celkom rozumný naming produktov. Konzistenciu (v rámci možnosti a pod.), preto som dúfaô, že nespravia nezmyselnosť.
Namiesto: 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max
Malo byť: 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Plus
(alebo Max miesto plus, ale kua, rozumne to nazvať).
Veľmi sa mi páči ako využili notch na Pro vo svoj prospech, za to palec hore.
Inak sklamanie. Resp. nevidím dôvod prečo prechádzať z 13 (ostatné produkty som si zatiaľ nepozeral).
Namiesto: 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max
Malo byť: 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Plus
(alebo Max miesto plus, ale kua, rozumne to nazvať).
Veľmi sa mi páči ako využili notch na Pro vo svoj prospech, za to palec hore.
Inak sklamanie. Resp. nevidím dôvod prečo prechádzať z 13 (ostatné produkty som si zatiaľ nepozeral).
Ja som si predobjednal AW 8 a nove Airpody cez istores, trvalo mi to presne hodinu a 10 minut, nafigu zvladnuty pre order event u nich
deszka3
A ževraj slováci nemajú lóve
cinges
Šak klídek. Len som to porovnával. No offence.
Hensym
Mne sa názvy páčia. Možno to Plus je aj taký ťah na užívateľov ktorý mali kedysi Plus iPhony tak teraz logicky prejdú na Plus model. Amerika.
---
Aký máte názor na to že v USA (a Kanade) budú iPhony bez SIM slotu? Myslíte si že je to dobrý krok a že to príde aj k nám? Čo môžeme očakávať ďalšie? Že budú ignorovať EU nariadenia a rovno vydajú iPhone 15 bez Lighting/Type C portu?
A ževraj slováci nemajú lóve
cinges
Šak klídek. Len som to porovnával. No offence.
Hensym
Mne sa názvy páčia. Možno to Plus je aj taký ťah na užívateľov ktorý mali kedysi Plus iPhony tak teraz logicky prejdú na Plus model. Amerika.
---
Aký máte názor na to že v USA (a Kanade) budú iPhony bez SIM slotu? Myslíte si že je to dobrý krok a že to príde aj k nám? Čo môžeme očakávať ďalšie? Že budú ignorovať EU nariadenia a rovno vydajú iPhone 15 bez Lighting/Type C portu?
- Bad.boy
- Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nemyslik si ze je to dobry krok. Predstav si, ze castejsie cestujes a potrebujes realne tu simku vymenit za miestnu. Aspon 1 slot by mal ostat.
Ja si zas myslim, ze par rokov a budu SIM karty minulostou. Neviem ako na Slovensku, ale ja tu v Rakusku fungujem na eSIM od zaciatku roka a vela kolegov s iPhonemy taktiez.
Mometlane áno, keďže nie všetci podporujú esim.
Ako sa takáto vec môže stať?
293f0180%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.techbyte.sk%2F2022%2F09%2Fiphone-14-problem-fotoaparat-aplikacie-stabilizacia%2F
293f0180%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.techbyte.sk%2F2022%2F09%2Fiphone-14-problem-fotoaparat-aplikacie-stabilizacia%2F
Neprijemne, ale nemyslim si, ze by Apple tuto chybu neuznal pri reklamacii.
Btw podla hlaseni su regulerne 14 mierny prepadak (predajne cisla pod ocakavanie), dokonca Pluskovy model ti Apple doda presne v den releasu. Velmi sa ani necudujem, velmi vela ludi preslo z XR a 11 modelov na 13.
Btw podla hlaseni su regulerne 14 mierny prepadak (predajne cisla pod ocakavanie), dokonca Pluskovy model ti Apple doda presne v den releasu. Velmi sa ani necudujem, velmi vela ludi preslo z XR a 11 modelov na 13.
Nemate niekto nejaky tip, ako rozbehat AirPlay na Android TV, ktora ho nepodporuje nativne?
Skusal som nejake 2-3 appky z Google Play, po konfiguracii sa TV zobrazuje v AirPlay zozname, ale po spojeni pise hned chybu.
Skusal som nejake 2-3 appky z Google Play, po konfiguracii sa TV zobrazuje v AirPlay zozname, ale po spojeni pise hned chybu.
Ktore si skusal? Mne jedna ked som mal mi tv, tak mi ako tak fungovala, ale nakoniec som kupil aj tak apple tv a mam svaty pokoj..
AirScreen, AirPlayMirror, AirReceiver.
Ako, hej. Lenze kupovat takmer 200e krabicku len kvoli airplayu mi pride ako overkill. Vsetko co ma Apple TV mam v tej telke a slape to bleskovo jak hodinky, je tam zabudovany chromecast, cize ten airplay vyuzijem len ked chcem castnut celu obrazovlu na telku, ukazat dakomu fotky a pod, a na to mi slabe dve stovky (a vobec dalsia krabicka) pride vela.
Ako, hej. Lenze kupovat takmer 200e krabicku len kvoli airplayu mi pride ako overkill. Vsetko co ma Apple TV mam v tej telke a slape to bleskovo jak hodinky, je tam zabudovany chromecast, cize ten airplay vyuzijem len ked chcem castnut celu obrazovlu na telku, ukazat dakomu fotky a pod, a na to mi slabe dve stovky (a vobec dalsia krabicka) pride vela.
- K-u-b-i-a-k
- Addict
o tom je apple nie? ekosystém atď. aj keď niečo nájdeš, bude to fungovať len dočasne.
Rozumiem, okrem mobilu ale nemam od Apple nic, ani produkt, ani sluzbu a ani to neplanujem menit.
Skoda, no nic.
Skoda, no nic.
Tu https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comm ... irplay_to/ píšu že sa oplatí kúpiť si Roku Premiere (cca 30 dolárov) ktoré to podporuje. Možno existujú aj iné (dostupnejšie) zariadenia cez ktoré by si to urobil.
Asi je tam ten háčik že keď to tá telka nepodporuje natívne tak ti nepomôže žiadna appka. Bohužiaľ.
Asi je tam ten háčik že keď to tá telka nepodporuje natívne tak ti nepomôže žiadna appka. Bohužiaľ.