Čas ide a ako tak ide prišiel som sem a kukám že by to chcelo obmenu prvého príspevku Príchod iPhone 3g už je záležitosť nejakého toho roku už tu máme iPhone 4 a spolu aj s novým iPad-om osobné skúsenosti mám s každým z mobilných zariadení od výrobcu Apple ale nikdy som nebol ich majiteľom nakoľko som verný inej značke načo ju tu spomínať keď by to bolo úplne offtopic ? Porovnávanie jednotlivých modelov je zbytočné keď sa dostaneme ku konečnému verdiktu že štvorka je aj tak najlepšia má lepší displej resp. celý hw telefónu a tak isto aj soft .. má aj nejakú chybu konštrukcie ale čo by to bol za telefón bez žiadnej kritiky ? no ani applu sa to nepodarilo či už je to hw chyba, absencia nejakých základných funkcii na ktoré sme zvyknutí a podobne
pochybujem ze si ho vezmem ..... pravdepodobne zostanem u nejakeho MDA (ako momentalne ipaq rw6815) alebo sa vratim ku smartphone ... to sa este uvidi ale iphone na 90% nie ...
.:M4jco:. napísal:Pokial bude stať 200USd či už normálne alebo na paušál, jednoznačne ho beriem. Chcel som ho skôr ale jeho nereálne vysoka cena mi to nedovolovala...
ta cena bola vysoka a plus u nas by si tu 2G verziu moc nevyuzil oni maju vsade wifi tak je im to dobre..
a ja len dufam ze ten pausal bude ako v usa <hlavne datovo neobmedzeny> (viem vela by som chcel)
ale aj tak ten iphone chcem nemozem sa ho dockat a za tu cenu ? 3900Sk 8Gb GPS 3G wifi ???
jumper: Tak pocitaj, ze ta cena mozno troska stupne. Ale ak to chcu predavat za tu cenu tak je to super.
Nadeo: Mali by dovod klamat vo videu a dat to na oficialnu stranku? Na Apple som pocul teda uz dost svinstva, ale tomuto ja osobne celkom verim. O tom je predsa biznis, aby sa predalo co najviac tovaru. A drahy tovar si nikto nekupi.
Ten biely bude len 16GB verzia teda za tych $299. Co sa tyka datumov tak ta "iPhone 3G World Tour" ma zacat 11. jula. Na slovensku to tipujem tak koncom jula alebo zaciatkom augusta.
stat to tolko bude staci si pozried officialne video z predstavenia no a hlavna zmena je ze je uz povecsine z plastu. no na slovensku to bude najneskor do konca roka ale hadam to bude este cez leto budem v rade na applika
jumper: Myslim, ze to bolo ohlasovane na Q4, niekedy na zimu okolo Vianoc.
Filipto: Tak ma napadlo, naco ti bude iPod ak kupis 16GB verziu? Myslim, ze to je dost vela miesta aj na hudbu, na filmy aj na ine veci. Akooo to je len moj nazor lebo ja som nevyuzil na mobile viac ako 2GB pamate a to som mal v mobile asi 15 albumov hudby po 100MB.