total video converter

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lyla
Amateur
Amateur

total video converter

Príspevok od používateľa lyla »

napisal by niekto navod, ako sa s tym converterom pracuje?? hlavne nerozumiem, preco ked kliknem na "convert now" otvori sa mi priezkumnik a zobrazi mi v nom prac. plochu??
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

a k comu chces vyuzit ten convertor? mozno sa najdu aj ine alternative, ktore splnia ten isty ucel a bude s nimi vediet niekto poradit.
lyla
Amateur
Amateur

praveze to je dobry convertor, aj na forach ho dost spominaju, len nerozumiem, preco mi otvara prieskumnika, ked kliknem na convert now.. tak mi odporuc neaky..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: total video converter

Príspevok od používateľa Šu-Do »

lyla napísal:napisal by niekto navod, ako sa s tym converterom pracuje?? hlavne nerozumiem, preco ked kliknem na "convert now" otvori sa mi priezkumnik a zobrazi mi v nom prac. plochu??
nikdy som ten program nepouzil.. ale myslim si ze to urobi preto lebo si mas niekde to video ulozit.. teda ze kam ho ulozi.. cize do nazov si napises jeho meno.. ako sa bude volat.. a das ulozit.. ak to nepojde tak hod screen toho okna ako to vyzera
lyla
Amateur
Amateur

to neni take okno v ktorom zadam cielovu zlozku, tu poznam.. to mi vyhodi take iste okno, ako ked kliknem na "tento pocitac" a zobrazi mi v nej plochu, proste sa z toho neda pokracovat.. no uz som to vyriesila tak, ze som si stiahla iny converter..
Napísať odpoveď