Tovar pre e-shop
-
Viliam_Zigo
Amateur
Tovar pre e-shop
Ahojte vedeli by ste poradit kde zohnať tovar pre e-shop?
Za odpovede vopred ďakujem.
Pekný deň prajem.
Za odpovede vopred ďakujem.
Pekný deň prajem.
Re: Tovar pre e-shop
iný eshop, veľkoobchod, maloobchod, zahraničie, čína.. kde len chceš..
-
Viliam_Zigo
Amateur
Dakujem za odpoved ale este jedna otazka pri velkom množstve ma aj zľavu?
Tovar sa dodva na fakturu alebo platbou ihneď ?
Tovar sa dodva na fakturu alebo platbou ihneď ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a co takto napisat konkretnemu obchodu odkial chces odoberat? odkial tu ma niekto vediet, ci ti daju mnozstevnu zlavu ked ani nevieme o co sa jedna?
-
Viliam_Zigo
Amateur
Myslim ze niekto sa tu najde kto má skúsenosti uz e-shopom. A vedel by poradit chcem investovat do niecoho manzelka bude na materskej bude mat cas na vybavovanie objednavok.
Pracoval som ako admin e-shopu pre jednu firmu ale skusenosti s tovarom nemam.
Prepáč ze na forume sa vypitujem ale myslim ze forum presne na taketo veci vymysleli
Pracoval som ako admin e-shopu pre jednu firmu ale skusenosti s tovarom nemam.
Prepáč ze na forume sa vypitujem ale myslim ze forum presne na taketo veci vymysleli
-
audiotrack
VIP
záleží od tovaru, ceny, množstva a hlavne predajcu ako má nastavenú predajnú politiku. Platba býva väčšinou na faktúru, ale veľakrát požadujú aj platbu ihneď. Tiež to záleží všetko od predajcu.
-
Viliam_Zigo
Amateur
Dakujem za normálnu odpoved .
To už je vec dojednaných obchodných podmienok.. ak dokážeš odobrať celý kamión nejakého tovaru z veľkoobchodu, určite budeš mať množstevnú zľavu.. prípadne celý kontajner z Číny.. 
Splatnosť.. na začiatku ju asi veľmi nečakaj, pokiaľ sa v nejakom veľkosklade staneš pravidelným odberateľom a sklad bude s tebou spokojný, možno ich časom dokážeš prehovoriť aj na faktúru s nejakou splatnosťou. Na začiatku to však asi skôr bude hotovosť (pri sume do 5000€) resp. predfaktúra (pri sume nad 5000€).
Splatnosť.. na začiatku ju asi veľmi nečakaj, pokiaľ sa v nejakom veľkosklade staneš pravidelným odberateľom a sklad bude s tebou spokojný, možno ich časom dokážeš prehovoriť aj na faktúru s nejakou splatnosťou. Na začiatku to však asi skôr bude hotovosť (pri sume do 5000€) resp. predfaktúra (pri sume nad 5000€).
-
Viliam_Zigo
Amateur
Super dufam ze sa mi to rozbehne. Na slovensku je uz dost e-shop-ou.
-
audiotrack
VIP
s tým nesúhlasím, stále platí že je to vec obchodnej politiky. Robil som v eshopoch, boli sme výhradný dovozca na slovensko istej nemeckej značky fitness strojov. Brali sme celý kamion, tovar v hodnote asi 50000 a nedali zlavu žiadnu. Dokonca mali nastavenú politiku tak, že sa muselo platiť cash. Platbu na faktúru dávali len obchodným partnerom ktorí od nich odoberajú dlhšie ako rokbrm napísal:.. ak dokážeš odobrať celý kamión nejakého tovaru z veľkoobchodu, určite budeš mať množstevnú zľavu.. ...
takže s tým určite by som bol opatrnejší, všetko záleží od dodávateľa. On si určuje podmienky. Záleží od toho, či je pre neho jeden kamion mesačne dobrý kšeft alebo kvapka v mori o ktorú môže prísť ak na jeho podmienky nepristúpiš.
No a druhá vec je, že možno ti zľavu dajú, ale to zaplatíš za dopravu
Ok, opravujem to "určite" na "veľkú pravdepodobnosť"..
Samozrejme to aj ja poznám.. v bývalej firme sme objednávali tovar z Thajska.. my sme objednali jeden kontajner za polrok, konkurent objednal 20 kontajnerov za štvrťrok.. zľavu sme dostali, ale bola omnoho nižšia ako konkurencia.
Všetko je vecou dohody a zvyklostí na trhu danej komodity, určite neexistujú jednotné pravidlá. Samozrejme, niekde môžeš dostať množstevnú zľavu, ak vezmeš jednu paletu daného tovaru (1 kamión = 30-33 paliet)
Samozrejme to aj ja poznám.. v bývalej firme sme objednávali tovar z Thajska.. my sme objednali jeden kontajner za polrok, konkurent objednal 20 kontajnerov za štvrťrok.. zľavu sme dostali, ale bola omnoho nižšia ako konkurencia.
Všetko je vecou dohody a zvyklostí na trhu danej komodity, určite neexistujú jednotné pravidlá. Samozrejme, niekde môžeš dostať množstevnú zľavu, ak vezmeš jednu paletu daného tovaru (1 kamión = 30-33 paliet)
otvorit si e-shop chce dnes snad kazdy (hlavne ak ide na matersku
)... ale pokial ani nevies co chces predavat, tak ti pojde tazko... zaklad je spravit si prieskum trhu (a nie, pytat sa na fore "co mam predavat?", nie je prieskum trhu), aspon tusit co by sa mohlo predavat dobre. idealne nieco co tu nepredava kazdy druhy.
ale ak chces ako taku istotku, nakup hromadu debilin z alibaby a potom ich predavaj na zlavovych portaloch so "zlavou" 80%...
slusnejsie zlavove portaly uz take veci nepodporuju, ale na inych, kazda druha vec je nieco co je zlacnene z 80 eur na 15 eur a ked kuknes na aliexpress, tak presne to iste tam predavaju za 5 dolarov... lenze my sme poriadne zaostaly trh a je hromada ludi co ani netusi ze sa z ciny da nakupovat lacno alebo tomu neveria, tak radsej kupuju "overene" produkty na slovenskych portaloch.
ale ak chces ako taku istotku, nakup hromadu debilin z alibaby a potom ich predavaj na zlavovych portaloch so "zlavou" 80%...
slusnejsie zlavove portaly uz take veci nepodporuju, ale na inych, kazda druha vec je nieco co je zlacnene z 80 eur na 15 eur a ked kuknes na aliexpress, tak presne to iste tam predavaju za 5 dolarov... lenze my sme poriadne zaostaly trh a je hromada ludi co ani netusi ze sa z ciny da nakupovat lacno alebo tomu neveria, tak radsej kupuju "overene" produkty na slovenskych portaloch.
-
Viliam_Zigo
Amateur
Ja nie prieskum robím na fóre.
Len sa vypitujem.
Ako som už spominal s tovarom nemám žiadne skúsenosti.
Viem co robi vela pondikatelov ako ty hovoris objedna činu a tu to predá.
Len sa vypitujem.
Ako som už spominal s tovarom nemám žiadne skúsenosti.
Viem co robi vela pondikatelov ako ty hovoris objedna činu a tu to predá.
pytaj sa tvrdo
-
Viliam_Zigo
Amateur
[emoji678]
a mas 18 rokov a opravnenie podnikat vobec?
Už tvoja prvá otázka v téme ukazuje tvoj zánik...
Chceš robiť obchod, ale ani len netušíš kde a čo nakúpiť?
V ďalšej téme sa budeš pýtať kde nájsť zákazníkov...
To nevidím na úspešný biznis.
-
Viliam_Zigo
Amateur
ANO MÁM 18 neboj sa . A som podnikateľ.
-
Viliam_Zigo
Amateur
Ti vieš všetko že ti si sa tak narodil.hovko napísal:Už tvoja prvá otázka v téme ukazuje tvoj zánik...
Ty si mi teda pán podnikateľ
.
Základ úspešného podnikania je nápad a biznis plán.
Biznis plán nie je - chcem obchodovať, žena na materskej bude riešiť objednávky - poraďte mi kde nakupovať.....
Základ úspešného podnikania je nápad a biznis plán.
Biznis plán nie je - chcem obchodovať, žena na materskej bude riešiť objednávky - poraďte mi kde nakupovať.....