Transmitter
Transmitter
Ahojte, kúpil som si nedávno transmitter a trošku mi šuští ked počúvam cez neho hudbu a neviem v čom je chyba ak by ste vedeli poradiť bol by som vám vďačný...neviem vôbec v čom je problém či vo frekvencií alebo v anténe alebo akú najlepšiu frekvenciu si treba naladiť alebo čo..vôbec netuším...ďakujem za odpovede 
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Transmitter
Pri FM transmitteroch plati, ze cim vyssia frekvencia, tym vyssi vysielaci vykon ...
Neviem cim to je sposobene, ale vsetky moje doterajsie transmittery sa tak chovali.
Takze nastav si frekvenciu 107,9MHz alebo 108MHz tam sa aj tak vela radii nenachadza a skus to tak.
Pripadne pomaha dat transmitter blizsie k radiu alebo ak mas moznost, napoj jeho antenny vystup na antenny vstup radia.
Samozrejme, zalezi na kvalite Transmitteru.
http://dx.com/vmr6512-hi-fi-fm-transmit ... oard-47811 Toto je asi najkvalitnejsi kusok zo skvelym vykonom a s fakt cistym zvukom.
Neviem cim to je sposobene, ale vsetky moje doterajsie transmittery sa tak chovali.
Takze nastav si frekvenciu 107,9MHz alebo 108MHz tam sa aj tak vela radii nenachadza a skus to tak.
Pripadne pomaha dat transmitter blizsie k radiu alebo ak mas moznost, napoj jeho antenny vystup na antenny vstup radia.
Samozrejme, zalezi na kvalite Transmitteru.
http://dx.com/vmr6512-hi-fi-fm-transmit ... oard-47811 Toto je asi najkvalitnejsi kusok zo skvelym vykonom a s fakt cistym zvukom.
ďakujem veľmi pekne
môžeš mi ešte povedať ako ten tran. ktorý si sem hodil funguje? lebo ja tam vidím len nejaký čip
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to DIY (Do It Yourself) doska ... Mas na nej Cierny 3,5mm konektor, zelenu cokoladku kde pripojis napajanie (2,7V-3,6V) a pripajkujes antenu (cca 75cm kabel)
Vsetko je napisane v PDFku v informaciach o produkte.
Vsetko je napisane v PDFku v informaciach o produkte.