Travian

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

Matros napísal:Mozno mas prilis malu produkciu obilia. System je nastaveny tak ze nemozes mat produkciu obilia pod 2 za hodinu. Aby si sa nedostal do minusu. :)
celkom lahko sa da dodsat do minusu, ked mas aktivovane plusko na obilie, postavis vela budov a vojakov, ale ziadne alebo malo poli, potom ked ti plusko skonci, tak si v krasnom minuse :D
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Stala sa mi taka nehoda, nemam cookie, neviem heslo a e-mail... nezistil by niekto cez niekoho "in charge"? Velmi by som sa mu odvdacil (nehodnotne) :D
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

radek21 napísal:Nevie niekto preco mam produkciu obilia iba 1 za hodinu? Na obilnych poliach mam taketo stupne: 1 1 2 2 2 3
"celkovy vynos z policok" - populacia = produkcia
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Lord PROXI napísal:pri kazdom baraku, bani mas pisane o kolko ti produkcia klesne, to je take preskrtnute obilie, cize ked mas 3 tie obilia, mas 3 dalsich ludi ale o 3 mensiu produkciu :wink:
A co mam teda robit?? A vcera som si postavil 3 palkarov, a dnes nemam ani jedneho. Co sa stalo?
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

radek21 napísal:A co mam teda robit?? A vcera som si postavil 3 palkarov, a dnes nemam ani jedneho. Co sa stalo?
stalo sa to ze niekto prisiel a zabil ti ich .. je tam toho .. pozri si hlasenia :roll:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

VED NIC V ZLOM SOM NEMYSLEL LENZE TAKTO NEMA OCHRANA ALIANCIE ZIADNY ZMYSEL AK SAMA ALIANCIA JE VELMI SLABA...
treba si najprv tunovat polia a tak stavat ambasady atd...
ved clovek co ma 50 ludi, ma postavenu ambasadu, dotiahol hl budovu na 3ti stupen+miesto stretnutia, vynicil kopec penazi na hovadiny a takychto taktikov by som v ali nechcel.... ak chapete ;)
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

na ktorom serveri to vobec hravate? ja hravam na CZ1 a mam tam populaciu okolo 750
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

chipp12 napísal:na ktorom serveri to vobec hravate? ja hravam na CZ1 a mam tam populaciu okolo 750
Skoda ze si tak daleko :(
rados915
Guru
Guru

A je po aliancii
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

radek21 napísal:A je po aliancii
jj nemalo to zmysel
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

nj, aby som sa pridal, tak hram na SVK1 a CZ Speede...nick mam rovnaky...kto chce, tak si ma vyhlada..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

dair napísal:...
treba si najprv tunovat polia a tak stavat ambasady atd...
ved clovek co ma 50 ludi, ma postavenu ambasadu, dotiahol hl budovu na 3ti stupen+miesto stretnutia, vynicil kopec penazi na hovadiny...
to je pohoda, hram to asi tyzden, mam tiez pop okolo 50 a tie budovy uz mam postavene...Treba hlavne mysliet na ukryt, aby tie prve utoky nijak nezabrzdili, na SK serveri je len 3 dni ochranna doba a aj tak sa mi nic nestalo. Sice mam Galov, takze suroviny boli v bezpeci...ale nejaku speci taktiku zase netreba. Jasne, ze treba hlavne polia zo zaciatku, ale to sa da. Teraz mam polia okolo 2-3, produkciu okolo 40-45/hod a kazdym dnom postavim nejake nove polia,ale popri nich myslim aj na ostatne budovy. Pri pop okolo 90 zacnem s armadou.

Jediny problem nastane, ked zo zaciatku pride nejaky typek s katapultom. To uz potom len zabalit alebo sa s nim dohodnut. Ale vacsina chce len olupit slabsich, na to postaci ukryt.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:to je pohoda, hram to asi tyzden, mam tiez pop okolo 50 a tie budovy uz mam postavene...Treba hlavne mysliet na ukryt, aby tie prve utoky nijak nezabrzdili, na SK serveri je len 3 dni ochranna doba a aj tak sa mi nic nestalo. Sice mam Galov, takze suroviny boli v bezpeci...ale nejaku speci taktiku zase netreba. Jasne, ze treba hlavne polia zo zaciatku, ale to sa da. Teraz mam polia okolo 2-3, produkciu okolo 40-45/hod a kazdym dnom postavim nejake nove polia,ale popri nich myslim aj na ostatne budovy. Pri pop okolo 90 zacnem s armadou.

Jediny problem nastane, ked zo zaciatku pride nejaky typek s katapultom. To uz potom len zabalit alebo sa s nim dohodnut. Ale vacsina chce len olupit slabsich, na to postaci ukryt.
Ak hras od zaciatku tak sa moc katapultov bat nemusis. Vacsinou to nikto nestihne, alebo to proste nema zmysel, lebo na to nema dostatocny doprovod.

Moj tip stale ostava, ze treba hned zacat farmit okolie. Ked si vytvoris dominantnu utocnu silu vo svojom okolii, zarabas nasobne viac ako ludia co nefarmia, si chraneny proti utokom uz len tym, ze si na teba nitko nedovoli. Toto sa nesie potom celu hru a neskor to ma vela vyhod.

Jedina teda nevyhoda, ak ti to ludia v okoli zabalia (co casom spravia, preto niekedy treba davat pozor na moc caste farmenie) nemas dediny na preberanie.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

NA SERVERI SK/S1 DOSLO K HACKNUTIU ACCOUNTOV A JEDNA (SNAD LEN JEDNA) Z ALIANCII (jedna sa o ali SR-R-01, ktora klesla z miesta okolo 20 na poziciu 56 v priebehu 1 dna) BOLA SKORO UPLNE ZNICENA
vie niekto nieco viac o tom?
este je dobre podotknut ze vela z prelogovanych uctov boli tie s 4-6 miestnymi heslami ;)
takze sa zamyslite ludia ;)
Dem0n
Professional
Professional

POTREBUJEM zistit HESLO na svoj UCET ale neviem MAIL na ktory som sa REGOL. Da sa nejak zistit aky som mal mail alebo heslo inym sposobom ako cez mail preboha ziveho???
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:POTREBUJEM zistit HESLO na svoj UCET ale neviem MAIL na ktory som sa REGOL. Da sa nejak zistit aky som mal mail alebo heslo inym sposobom ako cez mail preboha ziveho???
to mas 27 mail boxov?? ze to nemozes pekne skusit zaradom, ktory to bude..... :?: :? :lol:
Dem0n
Professional
Professional

Mam viac :D Skusal som vsetky :roll: Co mam v pamati
rados915
Guru
Guru

Toto mi dnes napisal jeden hrac:
ak chces aby som na teba neutocil 2 dni tak mi daj 300 s kazdej suroviny rozumies
kym sa mi nebude posielat tak budem na teba utocit
Nemam skoro ziadne suroviny, on si asi mysli, ze ho s utokom niekto vzdy predbehne a obere ma o vsetky suroviny a jemu sa nic neujde. Mam ho v riti, rusim ten ucet ktory mam teraz (okolo mna su dvaja z aliancii ktore su - jedna je na 1. mieste, druha na 12.). Nemam pri nich sancu, stale na mna utocia, denne mam max. 80-95 po kazdej surovine a to sa absolutne neda hrat.
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

radek: takto sa ma tiez jeden snazil osklbat, ale napisal som mu dlhociznu spravu kde som ho nazval zbabelym vypalnikom a dementom, a cela sprava koncila slovami "Nie som povinny dat vam ani h*vno z mojich surovin", postupne (zatial co on utocil) som staval len ukryty, pocase uz nemal co kradnut, no a povedal som to generalovi aliancie a ten ho zato z*ebal... takze nenechaj sa vykoristovat, aj napriek tomu ze mas malu dedinku... aj ja som mal, aj ja som to zazil a dneska mam "skoro mesto" so 400 obyvatelmi... j a hravam na CZ 2 :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dve rady.

Prva: Ak chce po tebe fest sumu surovin, tak zisti ci nepresahuje tvoju hodinovu produkciu a ci si mensi ako on. Ak ano, nahlas to Multihunterovi, lebo ta navadza porusovat pravidla.

Druhe: AK niekomu napises ze je debil a ze nic platit nebudes a nezabudnes byt vulgarny, tak na seba este viac nalakas pozornost a stanes sa jeho oblubenym cielom. Sam takych ludi neznasam, da sa branit aj ukrytmi, slusne alebo bez slova a ne nezmyslenymi recami ...
Napísať odpoveď