Travian
pri obochvajda65 napísal:dík toto som hladal ale nenašiel, a aj pri normalnom útoku kradnem suroviny? či iba pri lupežnom
postavis si hrdinsky dvor v danej dedine na prislusny level a ked tam posles hrdinu ako podporu tak ho mozes z tej dediny normalne pouzivat (posielat na utoky atd) .. hrdina je proste vsade doma (ked tam je Hrdinsky dvor)chcem sa spytat, ze ked mam v hlavnej dedine armadu aj s hrdinom a chcem si anektovat oazu ale aby patrila druhej dedine ako to mam urobit??? vdaka
Ked nevies, tak neodpovedajHolubar napísal:skoda ze to tak nefunguje s vojami vo vlastnych dedinach. Ti sa daju akurat tak poslat spat.
S tou oazou sa to teda da iba tak, ze z hlavnej vymlatis zvierata, vyexpis pri tom hedinu a potom tam pojde hrdina sam z tej druhej
Ide to aj tak, ze si to zoberies z dediny 1 ak sa da, pockas az budes mat HD lvl 10 (15, 20) a preberies si to z druhej dediny.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no ved to som pisal.Indigo napísal:Ked nevies, tak neodpovedaj)
Ide to aj tak, ze si to zoberies z dediny 1 ak sa da, pockas az budes mat HD lvl 10 (15, 20) a preberies si to z druhej dediny.
Ale ked uz v prvej ma HD na 10 a ma oazu, a armadu ma iba v prvej dedine a v druhej ma len HD na 10, tak jedine tak ako som napisal. Lebo davat dvor na 15 je dost hovadina.
Inak sa zacinam stretavat s tym, ze mi vadi spotreba obilia budov v dedine. Teda to vadi armade. V hlavnej mam popku asi 550, mam oazu drevo+obilie, mlyn aj pekaten mam na 5, armada nic moc a s obilim som v minuse. Bez multicropu to asi nepojde
Tak najprv jedna vec. Oaza sa da v HD opustit.
No a co sa tyka MC. Na zaciatku treba ist do produkcie a ja by som tak prve tri dediny (ak by som mohol vela farmit tak dve) isiel cisto produkciu, potom prebral rychlo MC. Tam zacal vyrabat hlavnu armadu, v hlavnej dedine pocas toho by sa zdvihala produkcia, aj nad 10.
MC by jedla len suroviny, ale ta by sa az tak nedotovala sama sebou, ale farmami.
Neskor az to pojdem, len presunies hlavnu na MC.
No a co sa tyka MC. Na zaciatku treba ist do produkcie a ja by som tak prve tri dediny (ak by som mohol vela farmit tak dve) isiel cisto produkciu, potom prebral rychlo MC. Tam zacal vyrabat hlavnu armadu, v hlavnej dedine pocas toho by sa zdvihala produkcia, aj nad 10.
MC by jedla len suroviny, ale ta by sa az tak nedotovala sama sebou, ale farmami.
Neskor az to pojdem, len presunies hlavnu na MC.
-
RainbowSix
Light Professional
-
konipasek88
Expert
-
frederick123
Star
-