nezvyknem za takéto hovadiny dávať k+, ale ak je to pre niekoho motivácia, tak budiš..
Trnavský jarmok
-
Začiatok Konca
Professional
Trnavský jarmok
Potreboval by som nejako zistiť, koľko býva na tomto jarmoku ľudí. Stále zatiaľ googlim, ale nič som nenašiel.. Ak by niekto vedel kde, alebo aspoň približné čísla, tak sem s nimi..

nezvyknem za takéto hovadiny dávať k+, ale ak je to pre niekoho motivácia, tak budiš..
Nato ze je to Trnava, tak myslim, ze sa tam pojde pozriet dost vela ludi, ... My sme mali dnes v Dubnici na Vahom a stanky boli po oboch stranach a medzi tym 2 az 3 metre siroka cesta a vobec sa tam nedalo chodit, ... bud si vysiel bokom alebo si isiel s davom, ...
Ludi tak 2 000 ??? Fakt to neviem odhadnut, ...
Ludi tak 2 000 ??? Fakt to neviem odhadnut, ...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Trnavský jarmok
presny pocet nenajdes nikde pretoze kazdym rokom je to ine..som z trnavy a podla mna tam pocas troch dni zavita okolo 6000 ludi.ZitePunkom napísal:Potreboval by som nejako zistiť, koľko býva na tomto jarmoku ľudí. Stále zatiaľ googlim, ale nič som nenašiel.. Ak by niekto vedel kde, alebo aspoň približné čísla, tak sem s nimi..![]()
-
Mateq
Medium Professional
Re: Trnavský jarmok
Pokial to potrebuješ kvôli niečomu úplne presne, tak by možno stálo za to skúsiť ozvať sa rovno mestu.ZitePunkom napísal:Potreboval by som nejako zistiť, koľko býva na tomto jarmoku ľudí. Stále zatiaľ googlim, ale nič som nenašiel.. Ak by niekto vedel kde, alebo aspoň približné čísla, tak sem s nimi..![]()
http://www.trnava.sk/new/upload/zoznamy ... taktov.pdf
Mám za to že podľa zákona majú štádne inštitúcie (radnica tam spadá?) za povinnosť podať odpoveď na akúkoľvek otázku.. (minimálne ti musí prísť odpoveď "presné čísla nevedieme")
Pamätám si tú aféru, keď sa občan pýtal koľko sliepok pracuje na nejakom úrade, a oni mu museli na svoje náklady odpísať že žiadna, pekne listom...
edit:
"Povinné osoby
(1) Osobami povinnými podľa tohto zákona sprístupňovať informácie (ďalej len „povinné osoby") sú štátne orgány, obce, ako aj tie právnické osoby a fyzické osoby, ktorým zákon zveruje právomoc rozhodovať o právach a povinnostiach fyzických osôb alebo právnických osôb v oblasti verejnej správy, a to iba v rozsahu tejto ich rozhodovacej činnosti."
http://www.genpro.gov.sk/index/go.php?id=167
-
Začiatok Konca
Professional
Chcel by som sa ešte spýtať, pre toho, kto je z trnavy, kde to je.. pretože tam budeme s priateľkou s najväčšou pravdepodobnosťou robiť promotéra.. Ale nevieme, kde presne to v trnave je.. dosť by bodlo aj miesto na mape, lebo sme v trnave ešte neboli... díky..
+ ak má niekto nejaké lacné ubytko, intrák, privát, alebo ja neviem čo, kde by sme mohli prebávať(solventní ľudia, lebo tam budem aj s priateľkou...), alebo nejaký lacnejší hotel, alebo penzión.. Ja som čo to na nete pozeral, ale.. ale. Ak niekto má niečo, alebo hoci aké info, tak sem s nimi, prosím..
+ ak má niekto nejaké lacné ubytko, intrák, privát, alebo ja neviem čo, kde by sme mohli prebávať(solventní ľudia, lebo tam budem aj s priateľkou...), alebo nejaký lacnejší hotel, alebo penzión.. Ja som čo to na nete pozeral, ale.. ale. Ak niekto má niečo, alebo hoci aké info, tak sem s nimi, prosím..
-
Mateq
Medium Professional
Takže som ti to trochu vymaľoval na mape... Prehliadni si aj internetové stránky mesta http://www.trnava.sk/new/viewpage.php?r ... _podujatiaZitePunkom napísal:Chcel by som sa ešte spýtať, pre toho, kto je z trnavy, kde to je.. pretože tam budeme s priateľkou s najväčšou pravdepodobnosťou robiť promotéra.. Ale nevieme, kde presne to v trnave je.. dosť by bodlo aj miesto na mape, lebo sme v trnave ešte neboli... díky..![]()
Akože je tam ikonka TTJ 2008 a nejaké *.doc z roku 2007, aj túto mapu považujem za úplny výsmech, ale snáď niečo z toho pomôže. (Načo mi je mapa s jadierkami a cukrovou vatou nakreslená pravítkom??)
Ubytovanie no neviem ako to plánuješ finančne, Prestige jednoznačne najlepší hotel ale finančne to asi bude viac. Normálne hotely asi ee teda... Toto je známe a referencie sú dobré (osobne som neskúsil) http://www.penzionumami.sk/ aj keď v centre (hluk z jarmoku?)
http://www.prenocuj.sk/ubytovanie/ubytovanie-trnava/
Mrkni na Nukleon, Maxa. Apollo určite nechoď, Oáza možno, Trnavan a Inka asi low cost (mozno aj tak vyzerajú vnútri ale ak by to nevadilo tak OK) Lux nepoznám... Ostatné sú známe a kvalitatívne OK aj keď najlepšie roky imidžu už majú za sebou - sú dobré ale pomer cena za 3*/kvalita trošku nevyhodné
Privát: Teraz sú miestne obežníky plné ponúk typu prenajmem izbu/celý byt študentom VŠ, určite zakiaľ majú volno by vám to niekto bol schopný ponúknuť na pár dní, otázne je ako sa k nim keď nie si odtiaľto dostaneš. Sú to tie typické noviny do schránky zadarmo. Počítam že by to stálo veľa roboty, penzión/hotel máš istotu.
-
Začiatok Konca
Professional
Mateq, je všetko super, čo si tam pohľadal.. Ale my sme pozerali aj iné mestá a našli sme jeden penzión, resp. ranč v Pezinku. Nie je to ďaleko, je to lacnejšie, a idú aj dobre spoje.. http://www.slovakia.travel/entitaview.a ... 1&idp=1309 Čo ty na to?.. poznáš to tam, vieš kde to je?.. lebo je nemám absolutne páru. Ak by si ešte našiel niečo, alebo vedel v trnave, s podobnou cenou, tak to sem hoď, lebo som nemal čas ich všetky pozrieť, som tu len na "skok".. Ak máš nejaké info, alebo hoci kto, to je jedno, sem s nimi, díky..

//edit: POPROSIL BY SOM UŽÍVATEĽOV, ABY SA VENOVALI MOJIM POSLEDNÝM PRÍSPEVKOM, PRETOŽE JE TO DOSŤ SÚRNE... koľko je tam ľudí, mi je teraz jedno... už sme sa rozhodli, že tam pôjdeme.. len to ešte musí schváliť šéf.. Teraz je prvoradé ubytovanie, tak prosím.. ak viete niečo niekto, tak sem s tým.. a ak máte niekto názor na ten ranč, tiež to bude veľmi vítané info..
//edit: POPROSIL BY SOM UŽÍVATEĽOV, ABY SA VENOVALI MOJIM POSLEDNÝM PRÍSPEVKOM, PRETOŽE JE TO DOSŤ SÚRNE... koľko je tam ľudí, mi je teraz jedno... už sme sa rozhodli, že tam pôjdeme.. len to ešte musí schváliť šéf.. Teraz je prvoradé ubytovanie, tak prosím.. ak viete niečo niekto, tak sem s tým.. a ak máte niekto názor na ten ranč, tiež to bude veľmi vítané info..
-
Mateq
Medium Professional
No ten ranč nepoznám, môže byť dobrý, ale zdá sa mi divné ubytovať sa až v Pezinku . Nezdá sa mi to až tak blízko, a keď sa mi vidí, že nemáte auto tak vysolíš 150-200sk len na presuny pre 2 osoby 2x denne TT-PN. Naviac ten Ranč nie je v Pezinku ale ďalej. Pôde Vám bus z penziónu do centra PN na ďalší vlak/bus do TT? Fakt je že ten ranč je to tak o 2-3 stovky lacnejšie ako penzióny v TT, keď ti ide aj o toto. (Neodhováram ťa od toho ranča, len si toto dopredu pozri) Vybrať si musíš sám...ZitePunkom napísal:Mateq, je všetko super, čo si tam pohľadal.. Ale my sme pozerali aj iné mestá a našli sme jeden penzión, resp. ranč v Pezinku. Nie je to ďaleko, je to lacnejšie, a idú aj dobre spoje.. http://www.slovakia.travel/entitaview.a ... 1&idp=1309 Čo ty na to?.. poznáš to tam, vieš kde to je?.. lebo je nemám absolutne páru. Ak by si ešte našiel niečo, alebo vedel v trnave, s podobnou cenou, tak to
Možno niekto ešte vie o niečom.
Tu sú potom aj "ubytovne" http://www.1-2-3-ubytovanie.sk/ubytovan ... -,trnavsko Šúrovce, Modranka, Zavar to je všetko doslova na skok. Vyslovene lacné, ale nikdy som v takom nebýval tak ti neviem povedať ako to tam môže vyzerať.
BTW: Odkiaľ ste?
edit: Tak mam nejaky update k tomu ranču. Ta dolina v ktorej to je je vraj veľmi pekna, s nejakou nádržou (vodnou asi). Vraj je to dosť ďaleko od PN, ale stále súčasť mesta. MHD tam chodí, ale vraj cez víkendy veľmo biedne. Tak sa možno podľa toho zariaď.
-
Začiatok Konca
Professional
Super, aspoň niekam sme sa dostali.. dobre, tak ten ranč padá..
Takéto ubytovne úplne stačia, len som nevedel, že také niečo vôbec existuje.. Budeme tam bývať najviac 4 dni, resp. len prespávať. Takže ide len o postele a sprchu, v podstate, ostatné je úplne jedno.. Prosím ťa, ten ktorý si tam hodil, ktorý je tam najbližšie?.. lebo neviem, čo je pre teba na skok..
a bývame v Zlatých Moravciach(pri Nitre to je). Tie ceny sú skutočne také?.. a je tam blízko toho nejaký obchod, ktorý je otvorený aj večer, poprípade nonstop?.. aby sme si mohli nakupovať .. lebo neviem, do kedy tam budeme(časovo). Díky.. 
-
Mateq
Medium Professional
Ceny neviem či sú také, to si tam budeš musieť zavolať. Pri každom na tom 123ubytovanie máš tel. číslo.
Najbližšie je Modranka tam chodí dokonca trnavská MHD č. 4
Obchod, v každej dedine máš nejakú Jednotu (nonstop nebude
, potom v Trnave voláke Tesco, Kaufland a podobné blbosti. Do Tesca aj naspäť chodí aj free autobus, stojí na Zel. Kríčku, to je NONSTOP
Podom je vzdialenostne Zavar a dalej Šúrovce. Tam už len medzimestské BUSy, to si nájdi na CP.sk
Tento link si prekopíruj, robí šarapatu keď ho vkladám ako živý link do príspevku. Je to rozpis tej MHD č.4
Najbližšie je Modranka tam chodí dokonca trnavská MHD č. 4
Obchod, v každej dedine máš nejakú Jednotu (nonstop nebude
Podom je vzdialenostne Zavar a dalej Šúrovce. Tam už len medzimestské BUSy, to si nájdi na CP.sk
Kód: Vybrať všetko
http://imhd.sk/tt/index.php?w=3023ef2f302523ea&l=!004_20080525&x=104857738255-
Začiatok Konca
Professional
Keďže mi môj úžastný šéf ešte nezavolal, neodpovedá mi na telefonáty a ani mi neodpísal..
Dobre, tá Modranka sa mi celkom páči, aj tie ostatné.. ďalej tá MHD stojí aj niekde pri tom jarmoku?.. Sorry, že sa ťa pýtam už úplné pi*oviny, ale ja som fakt, ako debil.. a radšej sa spýtam, lebo som skutočne v trnave ešte nebol.. a ešte stále neviem, kde to je...Zatiaľ Ti ďakujem..
-
Začiatok Konca
Professional