Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 19 Nov 2017, 9:38



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia

Choď na stránku
tv box
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2016
Príspevky: 1490
Karma: Level +1
Príspevok Re: tv box
Ja som si kúpil na vianoce ten beelink gt1. Parádna vec, mám to ako set top box na horizon go od upc a potom youtube.

Hod mi nejaký diel seriálu na ulož to, skúsim konkrétne video čo ti nejde na tom mojom....


31 Dec 2016, 12:47
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 12186
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
no dal som uploadovat jeden subor na mega, ale mam tu strasne biedny upload tak to bude hotove az vecer kedze to ma skoro 1GB. poslem ti potom link


31 Dec 2016, 13:01
Profil  ICQ  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2016
Príspevky: 1490
Karma: Level +1
Príspevok Re: tv box
V pohode ja sa neponáhľam :)


31 Dec 2016, 14:17
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 12186
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
Ryan - takže nejde to ani na baldorexovom boxe. moja tv to prehra bez problému takisto aj ntb. zrejme majú tieto krabičky problém s 5.1 zvukom


02 Jan 2017, 22:08
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.7.2006
Príspevky: 9015
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
Hm, tak to je divne. Ja co som to mal v rukach, tak to prehralo vsetko.


03 Jan 2017, 7:03
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.5.2006
Príspevky: 8360
Karma: Level +4
Príspevok Re: tv box
Pozri media info, ze co za format a kodek to je.


03 Jan 2017, 9:03
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2016
Príspevky: 1490
Karma: Level +1
Príspevok Re: tv box
Teraz pozerám popis na stránke a všetky tieto boxy majú uvedené "Support 5.1 Surround Sound Output: No"
Pozeral som asi desať typov.


03 Jan 2017, 9:28
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 12186
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
heker - Video: MPEG4 Video (H264) 720x480 (853:480) 23.974fps [V: h264 main L3.0, yuv420p, 720x480 [default]]
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384kbps [A: English [eng] (ac3, 48000 Hz, 5.1, 384 kb/s) [default]]

alebo ako mediainfo z mpc v img subore


Prílohy:

03 Jan 2017, 10:36
Profil  ICQ  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.2.2006
Príspevky: 948
Karma: Level +2
Príspevok Re: tv box
Ahojte mam taku cudnu poziadavku. Neviete o nejakom najlacnejsom dlna rieseni? Nejmusi to mat ziadne samby ani nic, proste najlacnejsie riesenie co mi pusti film z nas. V obyvacke mam novu tv a tam nie je problem, ale chcem niekedy dopozerat film aj v posteli a tam je starsia philips tv, ktora nema dlna. Viete o nejakom rieseni za babku? Je mi jedno ci to bude cez wifi alebo ethernet.


04 Jan 2017, 12:34
Profil  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 35329
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
Ako by si to chcel riesit??? Ostava ti nejdine kupit prehravac, tu sa riesili dake lacne: multimedialne-centrum-xbmc-kodi-t194636.html


04 Jan 2017, 12:37
Profil  WWW
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.2.2006
Príspevky: 948
Karma: Level +2
Príspevok Re: tv box
No cakal som, ze bude skor nejaky lacny hdmi stick. Nieco za par eur z ciny.


05 Jan 2017, 8:36
Profil  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 35329
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
No vsak si kup daky HDMI stick za 15 eur na AliExpresse, ked ti to staci. Ja s tym skusenosti nemam a ani na fore som nikdy nezachytil, ze by niekto nieco take mal. Radsej doplatim par eur a za 30 eur sa da kupit uz schopny prehravac.


05 Jan 2017, 11:57
Profil  WWW
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2016
Príspevky: 1490
Karma: Level +1
Príspevok Re: tv box
To by ti malo stačiť niečo takéto
http://m.gearbest.com/networking-commun ... 94421.html


05 Jan 2017, 12:11
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.2.2006
Príspevky: 948
Karma: Level +2
Príspevok Re: tv box
Taketo nieco? http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/ ... tml?wid=21


05 Jan 2017, 14:14
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.6.2009
Príspevky: 670
Bydlisko: KE okolie
Karma: Mínusko
Príspevok Re: tv box
Trocha mimo ale chcem sa opytat da sa nejako dostat nahravka z magio boxo do pc? :)


11 Jan 2017, 19:47
Profil  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 35329
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
kzS^: Zrejme nie, kedze boxy od Magia kedysi bezali na dakom Linuxe, resp. upravenej nadstavbe a pouzivalo sa tam dokovanie zaznamu. Takze to nebolo mozne precitat a rozkodovat, len samotnym boxom. Jedinym riesenim by bolo asi to, ze vystup z boxu pripojit na daky video vstup v PC a nahras to tak.


11 Jan 2017, 23:23
Profil  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.6.2009
Príspevky: 670
Bydlisko: KE okolie
Karma: Mínusko
Príspevok Re: tv box
tak to je na prd, lebo nahravam na markize jeden serial co nieje nikde na nete a rad by som ho dal do PC


12 Jan 2017, 19:15
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.5.2006
Príspevky: 8360
Karma: Level +4
Príspevok Re: tv box
Co zaujimave nahravas? Trezzor, Skcz, TS4, Warforum, Lamky, uloz.to, nikde nie je?


12 Jan 2017, 19:38
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.6.2009
Príspevky: 670
Bydlisko: KE okolie
Karma: Mínusko
Príspevok Re: tv box
Boston legal :) 4-5 seria je online lenze je tam oneskoreny zvuk
Na lamkach a skcz som nenasiel len 2 seriu


12 Jan 2017, 19:51
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.5.2006
Príspevky: 8360
Karma: Level +4
Príspevok Re: tv box
Na uloz.to mas Boston Legal S04 v cestine. Je tam aj S05, ale z nazvu nejde urcit jazyk, najskor to bude v anglictine, treba ale skusit na skusku jednu cast stiahnut.


12 Jan 2017, 19:59
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.092s | 14 Queries | GZIP : On ]