Lenze HDR tie lacne UHD nemaju, to je prave ten omyl. Neprides vobec o nic. To je len marketingovy oje*. Sice sa tam uvadza podpora HDR, ale tie lacne nemaju hardver na to aby HDR vedeli zobrazit. Iba vedia prehrat zdroj, ktory ma HDR informaciu, ale uvidis to normalne v SDR ako kazdy iny film bez HDR. Neuvidis na tom ziaden rozdiel oproti filmu bez HDR. Tie tv nemaju 10 bit panel ani quantum dot, takze nezobrazia sirsi farebny rozsah, ktory prinasa HDR, nemaju pokrocily local dimming, takze ani lepsi kontrast, ani to nesvieti presne v tych miestach kde by malo a ani nemaju vyssi jas ako bezny TV bez HDR. Takze nemas vobec co lutovat, s FHD neprides o nic.
Ked chces nieco z toho HDR mat, tak minimum je Samsung UE55KS7002, a to je to co som pisal, ze to je za dvojnasobok toho co planujes.
FHD modely 2017 od Sony budu podporovat HDR. Ale bude to tiez len o tej schopnosti prehrat a nie zobrazit.
Neviem co mas furt s tym Philipsom ze to je najlepsia volba. 3D ma aj ten Panak a aj Sony 50W805C/808C. Vyhoda Philipsu je akurat Ambilight.
TV do cca 700e
-
Ryan Giggs
VIP