Tvrda koža za uchom
Tvrda koža za uchom
čaute pozrite ten obrazok mam s tym problem mam to asi 1 deň a vytvorilo sa to samo od seba čo to može byť? ja som čital že je to koli tomu že organizmus bojuje proti zapalu stedneho ucha je to pravda? je to červene lebo som pichol do tho so špendlikom a vobec ma to nebolelo
-
lowmanek
Light Professional
Re: Tvrda koža za uchom
A doktora si uz skusil? 
Sorry, neporadím ti. Fakt netuším. Tiež ma jeden čas bolelo za uchom na dotyk, ale ako to prišlo, tak to aj odišlo.
Každopádne, niečo ma bolí - pichnem do toho špendlíkom. To je logika ako sviňa.
Každopádne, niečo ma bolí - pichnem do toho špendlíkom. To je logika ako sviňa.
no ak je to maličkosť tak neviem či sa mi oplati teda či je nutne to jak keby si sa porezal nožom pri krajani chleba a uvažuješ zajdem za doktorom či tam nemam infekciu?
No dobre, ale keď očividne nevieš, nakoľko je to vážne, prečo odkladáš návštevu lekára? 
@Hensym

japaja napísal:som pichol do tho so špendlikom a vobec ma to nebolelo
no pichol som do toho preto či tam neni voda alebo niečo takeho
wladas: ja čítať viem. Čo si mi tým chcel povedať? Nejak nechápem...
"niečo ma bolí - pichnem do toho špendlíkom"
jeho to ale neboli
jeho to ale neboli
Jáj, tak na to narážaš. 
To som si úprimne nevšimol, každopádne, aj tak svojim spôsobom chytáš za slovíčka. Je to červené, očividne zapálené a napuchnuté. Pichať do toho špendlíkom je hlúposť aj keď to nebolí. Môj príspevok teda stále platí.
To som si úprimne nevšimol, každopádne, aj tak svojim spôsobom chytáš za slovíčka. Je to červené, očividne zapálené a napuchnuté. Pichať do toho špendlíkom je hlúposť aj keď to nebolí. Môj príspevok teda stále platí.
Trochu to pripomina zapal vybezku spankovej kosti, ale ten byva viac zacervenany, bolestivy a hnisa. Ja ked som bol maly, maval som pravidelne skoro kazdy rok zapal stredneho ucha a nieco taketo som za uchom nikdy nemal...
no ono nehnisa to nič s toho nejde a vizera to trošku menšie a zapal stredneho ucha som ešte nikdy nemal len je to teple
Je to len opuchnute, asi ta tam v spanku nieco ustiplo. Ignoruj to a ak to do tyzdna nezmizne zbehni za koznou.
aha ok chcel som to napísať ale myslel som že to bude ďalšia blbosť a zase si budete myslieť že trollim
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa by to mohla byť aj zväčšená uzlina, ak ťa niekde ofúklo, tak z chladu. Kamoške sa taká aj zo stresu spravila na záhlaví. Prípadne ak si prechladnutý, tak infekcia. Nešpáraj v tom a ak to neprestane ustupovať, tak zájdi za lekárkou.
Vy ostatní nikdy do ničoho nepicháte a nešťúrate?
Vy ostatní nikdy do ničoho nepicháte a nešťúrate?
bolek napísal: Vy ostatní nikdy do ničoho nepicháte a nešťúrate?
a k téme, podľa mňa ťa v noci uhryzol pavúk a meníš sa na pterodaktyla.
alebo Spiderman-a 
spiderman nemal tvrdú kožu za uchomwladas napísal:alebo Spiderman-a