Typ zachvatu ?
Typ zachvatu ?
Ked ma clovek zrychlene dychanie, tep, poti sa, reaguje len odpovedami ano/nie, trasie sa, vsetko ho boli a na par sekund sa dostane do bezvedomia a nakoniec si nepamata posledne 2 hodiny ( mozno aj viac ). Je to nejaky typ zachvatu (aky ?) alebo co to je ?
-
Peter_Retep
VIP
Re: Typ zachvatu ?
nie som dobornik ale mne to pripada ako by ten človek bol v šoku
nie som ziadny lekar ale znie to ako sok (akutna reakcia na stres)
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Epilepticky ? ale radšej sa spýtaj na http://www.zdravie.sk/sz/495/forum.html 
-
Reanimated
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
moze to byt sok, zachvat. Tazko povedat. Podobne reakcie (najma na prudky stres a nervozitu) mala moja priatelka - diagnoza bola tetania. Stale tymto ochorenim latentne trpi a musi si davat pozor v akych situaciach sa ocitne a samu seba presvedcovat ze to bude OK.
Epilepticky zachvat to nemusi byt, tam dochadza k silnej triaske (nemam na mysli zimnicu), postihnuty priamo v case zachvatu straca nad sebou kontrolu pricom zachvat je zvycajne velmi silny a trva kratko (stahuje sa ti absolutne vsetko svalstvo tusim, preto triaska)
Navys eod tychto stavov nemusi byt daleko k depresii, nechuti jest a pod.
Moja rada je navstivit obvodneho ci priamo psychologa, kedze to nemusi byt fyzicky podmieneny stav.
Epilepticky zachvat to nemusi byt, tam dochadza k silnej triaske (nemam na mysli zimnicu), postihnuty priamo v case zachvatu straca nad sebou kontrolu pricom zachvat je zvycajne velmi silny a trva kratko (stahuje sa ti absolutne vsetko svalstvo tusim, preto triaska)
Navys eod tychto stavov nemusi byt daleko k depresii, nechuti jest a pod.
Moja rada je navstivit obvodneho ci priamo psychologa, kedze to nemusi byt fyzicky podmieneny stav.
TO Cutestile: Máš ty vôbec šajnu čo je to epileptický záchvat ? A ako sa prejavuje ?
Fakt čítať tvoje príspevky je trápenie
Fakt čítať tvoje príspevky je trápenie