aj ja mam podobnych susedov ale su dost hlucny a maju na deti strasny vyrazovy slovnik,......ani to nebudem pisat,ale nebiju ich,niekedy sa to neda pocuvat,si v tazkej situacii,teraz je takychto pripadov vela aj v telke,tam a tam matka......,to sa neda pozerat.Tazko sa da radit ale ty to tam mas tusim horsie ty moji aspon nie su agresivny len ta surovost,ja by som asi nieco riesila ,112addictor napísal:Stavim sa, ze ta zenska ma ledva 25...+-3 roky... mame podobnych susedov, sice az tak nenadavaju, ale su dost hlucni, sem/tam vraj nejaka bitka (uz volali policiu jeden na druheho ...lol) a tiez maju 2 decka...
Ale k tvojmu problemu... zavolas socialku a mozes si to odskakat sam, popripade vase auto ako pomsta... skor by som sa nesral a ked najblizsie budu zas hulakat po 10, tak sa ani neobtazuj s upozornenim a vytacaj 112...
týrané dieťa susedov - čo s tým?
-
Stenky
Professional
ja mam taky pocit ze cokolvek spravis, nijako tomu decku nepomozes. v takomto sa tazko dakomu pomaha. dakto ma proste smolu na rodinu.
iked mozno by nesiel do decaku keby sa ho dakto z rodiny ujal ale to je tazko povedat. z tejto situacie nieje ultimatne vychodisko. otazne je ktore z tych zopar co ostavaju je horsie
iked mozno by nesiel do decaku keby sa ho dakto z rodiny ujal ale to je tazko povedat. z tejto situacie nieje ultimatne vychodisko. otazne je ktore z tych zopar co ostavaju je horsie
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: