Udržba PC
Udržba PC
Zdravím Vás poprosil by som niekoho kto sa zaoberá udržbou PC či nepozna nejaky dobry web kde by som sa všetko užitočne k tomu naučil samozrejme niečo viem aj sam ale to je málo. Na googli same ponuky firmy a podobne sračky Ďakujem za odpoveď. 
Re: Udržba PC
precisti pc ccleaner-om a potom defragmentuj hdd s O&O Defrag 12 to ti na zaciatok postaci
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
keď prebehneš PC s ccleanerom a defragmentuješ tam môžeš ešte stránku viry.cz a tam sekcia logy z RSIT, tak tam postni log a oni ti to prezrú či tam nieje niečo navyše
Ja som ale chcel nejaky web kde sa tomu niečo priučim akože ked mi niekto da do ruk svoj PC aby som mu ho dal do poriadku aby som vedel t.j. odvirenie,zrýchlenie,obnova dát...= údržba PC toto by som potreboval vedieť pretože na googli samé firmy čo tieto služby poskytujú ale aj tak ďakujem za užitočne rady 
-
hrban
Addict
tak sa nauč robiť s programom HJT, poprípade si pozri niečo na stránke viry.cz tam sa naučíš
presny navod ti nik neda to by potom mohol robit kazdy a firmy by nemali zisk
-
swiper
Amateur
ja som chcel vedet tiez toto a mozem ti povedat ze na webe nic o tom len tak lahko nenajdes (ak vobec nieco najdes) ked chces aby nieco take vedet tak musis na to prist sam. Najlepsie by bolo keby mas nejaky stary nepotrebny pc ktory mozes pokazit
a na tom si to mozes skusat a hlavne sa snazit na vsetko prist sam, sledovat forum alebo napisat sem na forum. Ak mas nejakeho kamarata odbornika ktory by bol ochotny ti poradit ako na to tak sa ho spitat ako to mas spravit ale nie aby to spravil namiesto teba, lebo sa inak nic nenaucis.
to je vse co by som vedel poradit. A este k tomu zrychleniu, pocitam ze komponenty im menit nechces ale iba vsetko softverovo robit, tak v tom pripade by som si pozrel nieco o HDD.Odvirovanie - samozrejme to neni len ze spustis nod32 a ides, to nee to vie kazdy, lebo ked sa ty do pc dostane nejaky poriadny vir tak nod32 uz nestaci. A budes muset aj vedet zachranit posledne subory na disku ktore su neni nainfikovane, keby si bol dobry tak aj tie co su nainfikovane ale tak aby uz neboli (ak ma chapes).
A obnova dat toho som na internete videl dost.
P.S. Na skole mame jedneho odbornka cez pc je tretiak a on skoro vsetko opravuje (pc) na dialku cez svoj pocitac a venuje sa programovaniu. to len tak na nejake povzbudenie.
A obnova dat toho som na internete videl dost.
P.S. Na skole mame jedneho odbornka cez pc je tretiak a on skoro vsetko opravuje (pc) na dialku cez svoj pocitac a venuje sa programovaniu. to len tak na nejake povzbudenie.
Ďakujem swiper hej hej máš pravdu len musim nejaky ten komp zohnať
diki za užitočné rady