UFO!!!
A preco nepravdepodobna?Linkman napísal:no jo ta Galanta je nepravdepodobnaale istotne je vela jedincov nepozemskeho povodu medzi nami. Nieje vylucene ze by mali na Zemi tiez svoje zakladne.
Stretol som sa z tvrdenim ze kruhy v obili mozu byt nejakym orientacnym - navigacnym prvkom pre vesmircanov.
4 whitek: Preco myslis ze je to nepravdepodobne?
-
mastermind
VIP
no neviem ale ak by sme to zobrali z casoveho hladiska tak prekonavanie vzdialenosti je viac casovo narocneq-parser napísal:Tak tu teoriu by som chcel niekde vidiet na papieri. Cisto z logickeho hladicka, z kadial by sa bralo teplo ked nie zo zemskeho jadra? Pre mna osobne je tazko predstavitelne vrtat sa 10 az stovky kilometrov do zeme nez prekonavat obrovske vesmirne vzdialenosti.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ale pokial to vezmes s nadhladom, tak zakrivenie casopriestoru je mozno tak v ciernej diere. Ale keby mal letiet raketoplan do nejake nerotujucej ciernej diery, tak po prekroceni horizontu by ho asi rozdtrhalo na cucky, dokonca by zatrhalo aj jeho atomy. Takze cestovanie rychlostou svetla je asi dost nerealne.q-parser napísal:Ono obe sa zdaju jednoduche, ked to tak zoberes. Co sa tyka zeme, ak maju nejaku technologiu na rozkladanie castic alebo ich transport, tak preco nie. Co sa tyka cestovania vo vesmira, cestovanie rychlostou svetla je teoreticky mozne, teoria zakrivenia casoprestoru a tak.
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Njn, mas pravdu ze sa rychlost svetla neda prekonat ale aspon sa da za laboratornych podmienok spomalit co je pre nas skvele a mama z toho... nemame z toho nic. Ja som ale chcel napisat q-parserovi, ze cestovanie rychlostou svetla je mozne len teoreticky... v praxy si to neviem ani predstavit...mastermind napísal:nie hojko neprekonama nenulovu hmotnost, cize podla teorie realtivity, by pri rychlosti svetla, mala nekonecnu hmotnost, a na jej zryhlovanie by musela byt potrebna nekonecna sila. ja som nic o prekonani c nehovoril.... c sa neda prekonat....
Cau Fero, kam ides??? Do Tesca.............
o desatinu sekundy: Nejak si rychlo prisiel...... ved to je nerealne