UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

pe3x napísal:verim, a toto som fotil ja:

http://img240.imageshack.us/img240/1070/ufoo5zf.jpg
hmm a co myslis ze to je?
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

Je jedna taka teoria, a to ze "mimozemstania" by mohly byt ludia z buducnosti. Lebo ked sa zamyslite ludska evolucia- clovek praveký mal viac nizsiu hlavu ako dlhsiu, mal teda mensi mozog, teda "mimozemstania" by mohly byt ludia za 500 000 rokov (vacsie mozgy) aj ked pochybujem ze sa toho ludstvo niekedy dozije.... A navise je tu problem s cestovanim v case...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Dead_Warrior napísal:hmm a co myslis ze to je?
Photoshop :)
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

netusim co je to.. resp co to bolo...
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

pe3x napísal:netusim co je to.. resp co to bolo...
ale bolo to celkom fajn :lol:
a na zaklade takychto fotografii vznikaju konspiracne teorie ?! :?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Alebo by so mohol byt niaky ohniostroj :hehe:
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

u nás na škole máme takého chlapíka čo sa týmto Ufom zaoberá,rozluštuje piktogramy ktoré sa našli urobené po poliach po celom svete v roznych tvaroch.Ukázal nam taký obrázok čo povedal že to nejaKÝ americkí vedci rozlúštili čo tam bolo napísané že nejaká hrozba pre ľudí alebo niečo také,potom rozprával ze niekde na SLovensku sa mi zdá že okolo Ružomberka v nejakej dedine vletelo nejaké guľaté čudo do rodinného domu ,prerazilo stenu,poobzeralo dom z vnútra a Good bye.Po týchto slovách chceli spolužiaci cez zimu vyšľapať správu mimozemšťanom do snehu.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dipset napísal:u nás na škole máme takého chlapíka čo sa týmto Ufom zaoberá,rozluštuje piktogramy ktoré sa našli urobené po poliach po celom svete v roznych tvaroch.Ukázal nam taký obrázok čo povedal že to nejaKÝ americkí vedci rozlúštili čo tam bolo napísané že nejaká hrozba pre ľudí alebo niečo také,potom rozprával ze niekde na SLovensku sa mi zdá že okolo Ružomberka v nejakej dedine vletelo nejaké guľaté čudo do rodinného domu ,prerazilo stenu,poobzeralo dom z vnútra a Good bye.Po týchto slovách chceli spolužiaci cez zimu vyšľapať správu mimozemšťanom do snehu.
Hmm ja verim v UFO alebo v daco take ale nemyslim si zeby si ufoni vybrali prave Slovensko...a btw pisalo sa o tom v novinach? mylsim o tom malom cude co malo prerazit stenu poobzerat sa a Good Bye
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

Ja v inu civilizaciu neverim uz len z toho titulu, ze som krestan.

Btw vesmir je taky "obrovsky", ze obsahuje radovo az 10^80 atomov.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

BzuCo napísal:Ja v inu civilizaciu neverim uz len z toho titulu, ze som krestan.
akoze nic proti... no ako suvisi Krestanstvo s vierou/nevierou v UFO?
V Genezis mas ze Boh stvoril Adama, Evu... a otazka znie: doslovne stvoril len tychto dvoch ludi? Alebo je to len obrazne ze stvoril muzsky rod a zensky rod? t.j. je nas mrte vela. Potom by sa dala i diskuvat otazka Edenu... ale to nechajme radsej odbornikom...tu ja osobne fakt netusim a su to len spekulacie... hlavu hore...raz sa pravdu dozvieme priamo od zdroja :) <><
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

nepise ze adam a eva mali iba 2 synov?o inych sa nepise, to bolo co brat so sestrou a naopak, bleee, ja verim hlavne v seba sameho a nieco tam daleko od nas musi byt, sami tu urcite nie sme
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

ja som tiez krestan a v ine civilizacie verim, ved ono sa to nijako nevylucuje. Viem ze cirkev to tiez nevylucuje tusim som o tom pocul v telke hovorit nejakeho knaza.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

• 02.04.2006 16:00 - SACRAMENTO
    Mimozemšťania začnú s nami komunikovať v priebehu najbližších 20 rokov, tvrdí známy americký vedec.
    Dr. Seth Shostak z kalifornského Inštitútu pre výskum mimozemskej inteligencie (SETI) povedal, že k tejto komunikácii dôjde v rokoch 2020-25. Budú to najprevratnejšie udalosti všetkých čias, citoval vedca bulvárny londýnsky denník The Sun.

Shostak taktiež verí, že mimozemšťania už našu planétu skúmajú a možno tu už aj pristáli v podobe zhlukov baktériových buniek.
    Zdroj : TASR
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

NJ, Dr. Seth Shostak je asi niekto ako Nostradamus, ked dokaze s takou presnostou povedat, kedy pride ku komunikacii s mimozemskou inteligenciou. BTW. sa cudujem, ze bulvar The Sun su spravodajske agentury este stale ochotne citovat :roll:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

A predsa je gulata a bola :) a chlapik skoncil :D

Novy Galileo :?:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

K tomu doktorkovi, kto to vlastne je Dr. Seth Shostak
K denniku The Sun ... k nemu niet co dodat.
K tomu prispevku - su vseliake nazory :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

BzuCo napísal:Ja v inu civilizaciu neverim uz len z toho titulu, ze som krestan.

Btw vesmir je taky "obrovsky", ze obsahuje radovo az 10^80 atomov.
vies si predstavit ake je to velke cislo? a co tak pohlad z tohto uhla. V sucasne pozorovatelnom vesmire je cez 100 MLD galaxii. (100 000 000 000) a to su galaxie...
aky suvis ma to ze sa povazujes za krestana, s tym ci existuje alebo neexistuje ina civilizacia.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ale de sak mimozemstania - "vesmirni lide" su sade kolo nas ne? sak s stvrtinou obyvatelstva normalne komunikuju cez stvrtu - srdecnu cakru (so mnou cez osmu - analnu pripadne cez deviatu - icq cakru) :D
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

dnes nám ten chlapík vravel ze američania už pitvali nejakého mimozemšťaňa ale nikomu o tom ale žiadne obr. ani nič nikomu neposkytli
a onií sa zaoberajú tými piktogrammi na poliach .Vravel že v Sučanoch okres Martin sa našli nejaké piktogrami na obilnom poli a že o den neskor tam už boli americké vrtúlniky.A ešte že tie ak to po tých poliach nerobia mimozemšťania tak by chcel vediet kto lebo stebla ktore su od mimo..
su iba poohýbané ako keby nejakým žiarením alebo niečo také a ked to robia ľudia steblá niesú ohnuté ale polámané.Tak ked mu niekto povedal prečo si myslí že to urobili nezemšťania povedal že nech mu niekto ukáže takú vec ktorá by vedela poohýbat tie steblá tak aby sa nezlomili. :?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Mozne je vsetko, teoreticky :wink:
Napísať odpoveď